Doteraz sme preberali vojnu pomiešanú s debatami o Ficovi, Matovičovi a spol., ale snáď sa táto téma ujme a ďalšie príspevky súvisiace s inváziou Ruska na Ukrajinu už budeme preberať tu, možno pomôžu aj moderátori a budú to presúvať sem. Keďže začala predvolebná kampaň na naše septembrové voľby, tieto dve témy by si zaslúžili žiť oddeleným životom.
Veď aj BBC Planet sa už venuje predátorom v tomto biotope:
to je jasné, preto ak sa bojím PVO pred Moskvou, tak letím z Petrohradu opačným smerom 10m nad hladinou Baltu....
proste tie info od Bránika nemajú žiadnu logiku
Nooo v kazdom prípade velký úspech ruskej PVO, takze vsetci co ste smiali ze tam banda dementnych poloopic nedokaze zostrelit ani vzducholod priviazanu o zem sa teraz hanbite!
Zrovna toto video je silne propagandisticke. Ten utok najmodernejsich T-90 je len na papieri. Nie je znamy jediny zasah, nie je jedina fotka, ci video znicenej RU techniky v Robotyne po tomto utoku pricom UA maju v oblasti dost dronov, takze ak by k nemu doslo som presvedceny, zeby to mali natocene.
Je to vymysleny pribeh, tentoraz z UA strany.
Taketo nieco sa podarilo UA pri Bachmute, kde RU znicili najprv UA utok pri Andrijivke a nasledne spustili protiutok pri Klisijevka. A ten sa skoncil katastrofalne, pretoze prislo o vsetky T-90 a niekolko obrnencov, tusim len 2 sa podarilo vratit spat. akoniec boli z toho videa z niekolkych uhlov, takze je to krasne zdokumentovane.
A neodpustim si jednu poznamku.
Ked som tu pred asi 3/4 rokom spochybnoval schopnost Bradleyov postavit sa tankom, niektori mi tu oplieskavali cisla z irackej vojny a prezyvku Bradley-zabijak tankov, Moj vtedajsi pokus vysvetlit, ze je OBROVSKY rozdiel medzi irackou a ruskou armadou, medzi pustou a UA terenom, medzi vojnou v minulom storoci a sucasnou (hlavne, co sa tyka dronov) sa skoncil vyminuskovanim prispevkov.
Pokial viem nie je doteraz zaznamenane jedine znicenie ruskeho tanku v boji s Bradley, takze sa naplnili moje slova a Bradley ziaden prielom v protiankovej vojne neznamenal.
Ak sa mylim kludne mi dajte odkaz, ja som naozaj nenasiel za tych par mesiacov co su Bradley nasadene jedinu zmienku a dokaz o ich uspesnych zasahoch tanku.
väčšinou je lepšie držať hubu, ako len tak trieskať do vetra,
flegko si asi nevšimol, že Ukrajinci posledné mesiace zverejňujú absolútne minimum informácií - prečo asi
tak ide ruskú propagandu a nie prvý krát v tomto vlákne.
Flegko. Zombie vyliezla z hrobu - asi spln.
Toto nie je WW2, obrnence tu proti sebe bojujú fakt vzácne. Skôr než sa priblížia k hranici vizuálneho kontaktu, tak je po nich. Ale pánko očakáva odpaľovanie TOW na T90 ako onehdá pri Prochorovke. Sa zobuď, alebo sa ožer a choď spať - možno sa ti bude snívať o Leopardoch.
Hádam si nemyslíš, že ruská strana 100% klame a ukrajinská strana nám 100% vraví tu najčistejšiu pravdu. V prvom rade si musíš uvedomiť, že všeko čo vieš od ukrajinskej strany, tak presne to vie aj rus. Hádam si nemyslíš, že nám slovákom povedia vec čo ich môže poškodiť lebo sa to rusi nedozvedia… Takže musíš kriticky nazerať aj na ukrajinské správy. Tu je vojna, žadna strana nám nebude vešať na nos reálny stav. Hoc skutočnosť je taká, že Ukrajinci sa radi pochvália reálnym úspechom (hoc s oneskorením pre verejnosť), samozrejme aj Rusi, ale oni ich majú menej tak si skôr niečo vymyslia Napr ako ničili 2 týždne ukrajinsku ofenzívu so zábermi z jedného čiastkového úspechu Rusov
Zmysel jeho prispevku, ze okrem RU existuje aj UA propaganda a ked sa vo vyslovene pro UA YT ucte spomenie (navyse v zlom AI dabingu, odporcam sledovat ho v originale), ze UA znicili najmodernejsie ruske tanky...ale ziadne video dokazy o tom nie su treba to brat ako UA propagandu a nie ako realnu situaciu.
Lenze slovne spojenie UA propaganda je tu nieco ako nadavka.
Ako som cakal nikto mi ziaden odkaz na video, kde Bradley-zabijak tankov nici ruskych obrnencov (nemusia byt ani tanky, stacia mi OT, BVP) neposlal. Iba som skonstatoval, ze som za nazor, ze ani nicit nebude pred par mesiacmi dostal minusky, co sa momentalne zopakovalo. Vidim, ze zopar jedincov je tu nazorovo konzistentnych;o).
Moje video z 01/23, ocakavam nejaky konkretny dokaz, kde som sa mylil vo svojich predikciach a nielen to zminuskovanie ako obvykle. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
proste tie info od Bránika nemajú žiadnu logiku
https://www.flightradar24.com/RA02748/31bb1bbd
Ak sa potvrdi ze zostrelili blbe lietadlo bude "srandy kopec". Co by vysvetlovalo Putinov nocny presun do Kremlu...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
peskova uz 3 tyzdne nebolo vidno. Po rozhovore pre New York Times, kde povedal, ze volby su zbytocne, lebo putin bude mat aj tak 90%.
Zrovna toto video je silne propagandisticke. Ten utok najmodernejsich T-90 je len na papieri. Nie je znamy jediny zasah, nie je jedina fotka, ci video znicenej RU techniky v Robotyne po tomto utoku pricom UA maju v oblasti dost dronov, takze ak by k nemu doslo som presvedceny, zeby to mali natocene.
Je to vymysleny pribeh, tentoraz z UA strany.
Taketo nieco sa podarilo UA pri Bachmute, kde RU znicili najprv UA utok pri Andrijivke a nasledne spustili protiutok pri Klisijevka. A ten sa skoncil katastrofalne, pretoze prislo o vsetky T-90 a niekolko obrnencov, tusim len 2 sa podarilo vratit spat. akoniec boli z toho videa z niekolkych uhlov, takze je to krasne zdokumentovane.
A neodpustim si jednu poznamku.
Ked som tu pred asi 3/4 rokom spochybnoval schopnost Bradleyov postavit sa tankom, niektori mi tu oplieskavali cisla z irackej vojny a prezyvku Bradley-zabijak tankov, Moj vtedajsi pokus vysvetlit, ze je OBROVSKY rozdiel medzi irackou a ruskou armadou, medzi pustou a UA terenom, medzi vojnou v minulom storoci a sucasnou (hlavne, co sa tyka dronov) sa skoncil vyminuskovanim prispevkov.
Pokial viem nie je doteraz zaznamenane jedine znicenie ruskeho tanku v boji s Bradley, takze sa naplnili moje slova a Bradley ziaden prielom v protiankovej vojne neznamenal.
Ak sa mylim kludne mi dajte odkaz, ja som naozaj nenasiel za tych par mesiacov co su Bradley nasadene jedinu zmienku a dokaz o ich uspesnych zasahoch tanku.
https://twitter.com/CT24zive/status/1694650011240345855
https://twitter.com/carramba66/status/1694652282732773483
väčšinou je lepšie držať hubu, ako len tak trieskať do vetra,
flegko si asi nevšimol, že Ukrajinci posledné mesiace zverejňujú absolútne minimum informácií - prečo asi
tak ide ruskú propagandu a nie prvý krát v tomto vlákne.
Toto nie je WW2, obrnence tu proti sebe bojujú fakt vzácne. Skôr než sa priblížia k hranici vizuálneho kontaktu, tak je po nich. Ale pánko očakáva odpaľovanie TOW na T90 ako onehdá pri Prochorovke. Sa zobuď, alebo sa ožer a choď spať - možno sa ti bude snívať o Leopardoch.
https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/prigozin-profil-jednoho-cloveka.A230823_223104_p_zahranici_nef
https://www.ta3.com/clanok/272529/prigozinovo-lietadlo-nezasiahla-raketa-uviedol-pentagon-tajne-sluzby-tvrdia-ze-islo-o-zamerny-vybuch
(ten článok na rt.com samozrejme neexistuje)
https://twitter.com/SamoMarec/status/1694671782869913627
Zabudol dodat ze kremel nepoziadal ale kremel nariadil.
Hádam si nemyslíš, že ruská strana 100% klame a ukrajinská strana nám 100% vraví tu najčistejšiu pravdu. V prvom rade si musíš uvedomiť, že všeko čo vieš od ukrajinskej strany, tak presne to vie aj rus. Hádam si nemyslíš, že nám slovákom povedia vec čo ich môže poškodiť lebo sa to rusi nedozvedia… Takže musíš kriticky nazerať aj na ukrajinské správy. Tu je vojna, žadna strana nám nebude vešať na nos reálny stav. Hoc skutočnosť je taká, že Ukrajinci sa radi pochvália reálnym úspechom (hoc s oneskorením pre verejnosť), samozrejme aj Rusi, ale oni ich majú menej tak si skôr niečo vymyslia
Lenze slovne spojenie UA propaganda je tu nieco ako nadavka.
Ako som cakal nikto mi ziaden odkaz na video, kde Bradley-zabijak tankov nici ruskych obrnencov (nemusia byt ani tanky, stacia mi OT, BVP) neposlal. Iba som skonstatoval, ze som za nazor, ze ani nicit nebude pred par mesiacmi dostal minusky, co sa momentalne zopakovalo. Vidim, ze zopar jedincov je tu nazorovo konzistentnych;o).
Moje video z 01/23, ocakavam nejaky konkretny dokaz, kde som sa mylil vo svojich predikciach a nielen to zminuskovanie ako obvykle.