bol som, a bola tam vacsina dochodcov s palickami, tak som zvedavy ... inak za tie bludy co tu siria antiPS nech zhoria v pekle, otca sa neter pytala, ci ide volit, tak jej hned zacal rozpravat ako musi, lebo vyhra PS a do dvoch rokov z nej spravia chlapca a podobne dristy
Aké super robiť si srandu s dôchodcov ktorí tu vybudovali 80 percent nemocníc.. škôl..ciest..atď. čo tu máme..a mimochodom poznám dôchodcov čo volia jednu aj druhú stranu.
Prosím ťa kvôli, ktorým ľuďom má PS zlú povesť? Tá strana nebola nikdy v parlamente. Nikdy nemala šancu sa vôbec prejaviť. Nikdy som nepočul, že by niekto od nich nejak dehonestoval starších ľudí. Všetko to robí antisystém na čele s Ficom. Ten sa im dokonca aj smeje, viď. uniknuté nahrávky. Rovnako to bolo aj za Mečiara. Na Slovensku starší ľudia volia strany, ktoré vedia, že to je ich hlavná základňa. A aj pre to bude u nás vždy zle. Lebo stačí dôchodcom navyprávať blbosti...
Pritom paradoxne za Matoviča im išli výraznejšie dôchodky hore. A to by si ani Fico nedovolil a už ta ľahko ani nedovolí...
otec nam povedal, ze ako bystrican da pelleho, ved aj nosko ho podporil, ale tak aspon mama to dorovna rozumnejsie, ta este ma zdravsi usudok, my s nim debatujeme, a nie ze presviedcame na nejaku volbu, len mu vysvetlujeme niektore veci, co on ma napozerane z facebookov a ta3, kde mu to vysvetluju smeraci, republikani a rozni mudri ludia obcianskeho tribunalu a podobne ... kazdopadne to co sa tu deje posledne roky od covidu je neskutocne, sa necudujem ze ludia su tak domotani, ked fico a spol sa uplne odviazali a pre svoju zachranu su schopni vsetkeho, sirenie klamstiev a zla
Vážne voľby toto … ľudia kolabujú , člen komisie a teraz aj starší volič zomrel vo volebnej miestnosti . Berú to vážne 🫣 . Moratórium sa predlžuje do 22:40 !
U nás volebná účasť nadštandardná,vravela mi
žena,lebo sedí v komisii.A že hodne republiky a smeru,čo dementi rozprávajú.Lebo keby vyhrali "*****i",tak sme všetci v pr...i.Ale tu sú ľudia hodne prisprostlí,tak sa není čo čudovat.Tak len dúfam,že to tí "*****i" (PS)vyhrajú a retardov porazí od zlosti.
Po asi 16 rokoch som bol volit. Už bolo treba kedže ide do tuhého (riziko smerovania Slovenska na východ) , ináč co sa týka percentuálnej účasti rodiny tak z 5 ks 100 % účasť (z toho dvaja prvovoliči) a všetci to dali iným ako fco, pele a podobná čvarga
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pritom paradoxne za Matoviča im išli výraznejšie dôchodky hore. A to by si ani Fico nedovolil a už ta ľahko ani nedovolí...
https://youtu.be/KWxH_6EQr0A?si=7fKbhDOFqD3sEXeD
atila géňa je uz nebostik. privalil ho traktor. ale asi sa to tu spominalo.
https://presov.korzar.sme.sk/c/23215785/zomrel-starosta-zehne-atila-gena-lider-strany-princip-isiel-do-volieb-aj-s-varehom.html
https://dennikn.sk/minuta/3597653/
žena,lebo sedí v komisii.A že hodne republiky a smeru,čo dementi rozprávajú.Lebo keby vyhrali "*****i",tak sme všetci v pr...i.Ale tu sú ľudia hodne prisprostlí,tak sa není čo čudovat.Tak len dúfam,že to tí "*****i" (PS)vyhrajú a retardov porazí od zlosti.