Nepochopil si, ze Pelle nejedna o vlade s PS a KDH, ale hlada si vyhovorky pre svojich volicov, preco musi ist do vlady so Smerom. Neviem, co tu cakate, ale je to vychcanek ako jeho hranaty ucitel. Benovej arogantny uskleb na otazku dohody Smeru s Hlasom to uplne zaklincoval.
Hlas je odsudeny na rozpad. Cast ludi isla do Hlasu, lebo sa im znechutil Fico, druha len utiekla z potapajucej sa lode Smer (neviem, ktora je ako velka, ale v koalicii Smer-Hlas-SNS rozhoduju 4 hlasy). Ak pojde Pelle s Ficom, moze stratit tu prvu cast ludi, ak pojde s PS, tak tu druhu (prejdu naspat do Smeru). Hovori sa, ze Hlas je vitazom volieb, lebo rozhoduje. Podla mna to bude jeho prehra. Keby bola v parlamente Republika namiesto SNS, mali by to jendnoduchsie.
no PS by mohlo Hlasu ponuknut premiera, ked uz nic ine, aspon mu Fico dorovna ponuku a za nitky bude tahat len v pozadi... bude to rozhodne lepsie ako premier Fico
Pelle to vpodstate povedal nahlas - moze vzniknut hocijaka vlada a ked sa mu nieco nebude pacit, moze ju vydierat ze ju necha padnut a zostavi opacnu vladu - predcasne volby na to netreba.
A pre Smerakov by bolo najlepsie keby na rok zostavili vladu, "vycistili" policiu, zastavili vysetrovania, schovali zaskodnikov v tajnych sluzbach, a potom akoze vlada padne, nechaju to opozicii - ta moze zvysovat dane, prijimat nepopularne reformy a zachranovat rozpocet. A o 3 roky vyhra zase Smer. Potopi aj Pelleho.
+ fiko je premotivovaný, ten peleho nepustí za žiadnu cenu, tá forma nátlaku bude naozaj všetkými prostriedkami vzor mafia,
na druhej strane, tak mu treba.
Za mňa tu diskusiu Závodsky nezvládol....ako písal škorpión....Matovič sa snažil odpovedať a vysvetľovať, ale v kuse mu skákal do reči, akoby ho chcel vyprovokovať....ako beriem, že moderátor to musí nejak menežovať, ale toto bolo cez čiaru
Ústavný súd asi čakal na výsledky volieb...
Treba kradnúť. Na Slovensku je prepadnutie nakradnutého majetku neústavné. No nemiluj túto zlodejskú krajinu.
Za mňa tu diskusiu Závodsky nezvládol....ako písal škorpión....Matovič sa snažil odpovedať a vysvetľovať, ale v kuse mu skákal do reči, akoby ho chcel vyprovokovať....ako beriem, že moderátor to musí nejak menežovať, ale toto bolo cez čiaru
Evidentne najhorsi Zavodskeho vykon v zivote. Absolutne nevedel potlacit to, ze Matovica nemusi.
Treba kradnúť. Na Slovensku je prepadnutie nakradnutého majetku neústavné. No nemiluj túto zlodejskú krajinu.
Malinko upresnim tvoj prispevok:
"Príslušné ustanovenia určujú, že súd je povinný uložiť trest prepadnutia majetku v príslušných prípadoch. Tie sa týkajú drogovej trestnej činnosti, legalizácie výnosu z trestnej činnosti, založenia a podporovania zločineckej a teroristickej skupiny, prijímania úplatku či podplácania. Prepadnutie sa pritom týka aj legálne nadobudnutého majetku.
Poslanci v podaní na súd namietali, že napadnuté ustanovenia "odnímajú súdu výlučnú právomoc rozhodovať o treste, keď túto právomoc nahrádzajú obligatórnou povinnosťou uložiť trest prepadnutia majetku bez zohľadnenia zásad ukladania trestov"."
Teraz som to dopocuval…
Ved Matovic tam mlel piate cez deviate…
Ja by som odtial uz odisiel.
Dostal aj debilne otazky lebo rozpraval debiliny.
Zial, mysli to asi dobre, ale je taky negativny, ze uz ho ani ja nemusim. Mal by sa uz spratat z politiky.
No co ten matelko a udajna korupcia? Romovia si uz svojich 500 eur zacinaju pytat bilbordy umiestnene v ich osadach totiz brali doslovne a prave vdaka nim volili v takom hojnom pocte Olano. Good job matelko
No co ten matelko a udajna korupcia? Romovia si uz svojich 500 eur zacinaju pytat bilbordy umiestnene v ich osadach totiz brali doslovne a prave vdaka nim volili v takom hojnom pocte Olano. Good job matelko
Včera na Exprese Závodský dobre vedel, prečo sa neustále pýta Igorka, či sa im pôjde osobne poďakovať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...s KDH moze mat Fico tiez problem
https://www.aktuality.sk/clanok/g6FBERs/frantisek-miklosko-kdh-nepojde-do-vlady-s-robertom-ficom-chcel-by-koaliciu-s-ps-hlasom-a-sas/
fiko je postihnutý mocou ten si premiera nepusti, to je jeho diagnoza ovládať ako Putler
A pre Smerakov by bolo najlepsie keby na rok zostavili vladu, "vycistili" policiu, zastavili vysetrovania, schovali zaskodnikov v tajnych sluzbach, a potom akoze vlada padne, nechaju to opozicii - ta moze zvysovat dane, prijimat nepopularne reformy a zachranovat rozpocet. A o 3 roky vyhra zase Smer. Potopi aj Pelleho.
na druhej strane, tak mu treba.
VERYM SE PAN pUTYN NAS ZACHRQAni!!!!
Evidentne najhorsi Zavodskeho vykon v zivote. Absolutne nevedel potlacit to, ze Matovica nemusi.
Malinko upresnim tvoj prispevok:
"Príslušné ustanovenia určujú, že súd je povinný uložiť trest prepadnutia majetku v príslušných prípadoch. Tie sa týkajú drogovej trestnej činnosti, legalizácie výnosu z trestnej činnosti, založenia a podporovania zločineckej a teroristickej skupiny, prijímania úplatku či podplácania. Prepadnutie sa pritom týka aj legálne nadobudnutého majetku.
Poslanci v podaní na súd namietali, že napadnuté ustanovenia "odnímajú súdu výlučnú právomoc rozhodovať o treste, keď túto právomoc nahrádzajú obligatórnou povinnosťou uložiť trest prepadnutia majetku bez zohľadnenia zásad ukladania trestov"."
Ved Matovic tam mlel piate cez deviate…
Ja by som odtial uz odisiel.
Dostal aj debilne otazky lebo rozpraval debiliny.
Zial, mysli to asi dobre, ale je taky negativny, ze uz ho ani ja nemusim. Mal by sa uz spratat z politiky.
Kauzu Očistec, v ktorej je Gašpar aj Bödör, sudca odkladá. Proces chce začať o niekoľko rokov
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23227060/ocistec-kauza-gaspar-bodor-sud-pulman.html?ref=terazbox_sme
Včera na Exprese Závodský dobre vedel, prečo sa neustále pýta Igorka, či sa im pôjde osobne poďakovať