Myslim, ze to bude moja najkrajsia dovolenka.
Zatial je prihlasenych viac ako 4500 startujucich.
Link: http://www.grand-raid.ch/index-ENG.html
posledný komentár: 10. 6. 2016 o 12:03
posledný komentár: 3. 6. 2014 o 23:00
posledný komentár: 16. 8. 2011 o 14:36
Drzim palce nech to pocasie vyjde, ale bez light bundy a navlekov na kolena na trat nechodte aj ked bude slniecko a 28 stupnov - pocasie sa tam moze menit velmi rychlo a vo vyske nad 2000 metrov je to bez tejto vybavy zbytocne podcenovanie situacie.
čo to znamená cesta náročná? kolóny, blúdenie...aké sú teploty ráno a cez deň? majú tam budvar?
kam si to chces natierat na zadok?? na nohy ruky ti uz netreba ani faktor 5
...ze toho vydychaneho zigulaka uz nechaj doma...nemusia mu robit dobre tie obcasne stupania
"kolóny, blúdenie..."
...cim viac sa spoliehas na moderne technologie, tym viac bludis...radsej treba nastudovat miestne jazyky a pytat sa miestnych dievociek...ak neuspejes, aspon bude sranda
"aké sú teploty ráno a cez deň?"
...asi tak ako u nas na Chopku
"majú tam budvar? "
...maju! tak ako v kazdej inej diere...len v tejto diere bude trosku drahsie ako v ZI
"dajú sa kúpiť nejaké dobré mtb mapy?"
...urcite ano...plati ako bod predtym
takze uz iba vela stastia Vam zazelat
ja som mal vo FRA faktor 30 a aj tak ma pekne opieklo...hlavne si kupte nieco na pery s UV filtrom
ja som mal vo FRA faktor 30 a aj tak ma pekne opieklo...hlavne si kupte nieco na pery s UV filtrom
sklaname sa pred tvojou mudrou radou
radsej keby sme vymysleli ako dostat papiera ku mne do domceka skor aky ty opustis svoje doky s papierom zamknutym v sklade
este budes prosim aby som ti dal z mojej 20tky na tu cervenu hrcu co mas medzi ocami (nos)...
pockaj, chces povedat ze mam cervenu hrcu miesto nosa?????
DOBRE SI PREMYSLI ODPOVED
DOBRE SI PREMYSLI ODPOVED
premyslene a tu ju mas:
nemas ale ak si nos nenatries, budes mat.. a za tuto odpoved asi aj ja, vsak??