Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Polo a prečo SC už nie? Však to je dream bike bikerov....či?
Je to nieco ako produkty od Applu. Spracovanie super, ale su aj lepsie a hlavne funkcnejsie bajky. Podla mojho bazoru to nie su bajky do nasho podnebia na jesenne/zimne/jarne jazdenie. Trochu blata alebo ineho bordelu a mas problem.
Je to nieco ako produkty od Applu. Spracovanie super, ale su aj lepsie a hlavne funkcnejsie bajky. Podla mojho bazoru to nie su bajky do nasho podnebia na jesenne/zimne/jarne jazdenie. Trochu blata alebo ineho bordelu a mas problem.
Vieš to prosím konkretizovať? Mal som Bronsona a vydržal strašné prasačiny a teraz pokukujem po Nomadovi.
Nemal si smolu na zlý kus? Nepoznám nikoho kto by sa na SC sťažoval vrátane mňa. Je to oveľa lepší bajk ako ja jazdec. Ale netvrdím že nie sú aj lepšie stroje, ale treba ísť zrejme hlbšie do peňaženky.
Vieš to prosím konkretizovať? Mal som Bronsona a vydržal strašné prasačiny a teraz pokukujem po Nomadovi.
Nemal si smolu na zlý kus? Nepoznám nikoho kto by sa na SC sťažoval vrátane mňa. Je to oveľa lepší bajk ako ja jazdec. Ale netvrdím že nie sú aj lepšie stroje, ale treba ísť zrejme hlbšie do peňaženky.
Napriklad malo miesta medzi zadnou stavbou (retazovou vzperou) a plastom (2.4"), takze staci prejazd po blate a za chvilu sa ti prestane tocit koleso. Viac krat sa mi stao ze mi vletel kamen pod spodne vahadlo a zadna stavba sa uz nevratila do vychodzej polohy. Nejazdil som novy ram kde tlmic prechadza sedlovou trubkou, ale uz som viac krat videl zaseknuty kamen medzi zadnou stavbou a sedlovou trubkou.
Povod Smugglera v PNW sice nabada k domnienke ze bude klimaticky vhodnejsi do nasich podmienok, no aktualne ramy SC maju v cene zahrnuty aj set lozisk 1 x rocne (niekto ma isto opravi/upresni ak sa mylim) co je imho lepsi deal
doprava je standard cca 20 eur ale neviem si predstavit kolko toho musi byt, pri tom pocte je to cely kamion
napriklad je tam 867ks plastu CONTINENTAL TYRE TRAIL KING 29X2.40 WIRE BLACK
a to je drot cize to ani neposkladas
btw je to nieco cez 3e za kus
2226ks plastov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
BigGuy ja ti ho kludne vyskladam ak si dodas komponenty
Polo a prečo SC už nie? Však to je dream bike bikerov....či?
https://www.use-elitebikes.com/hardtail/19409-isaac-baryon-carbon-hardtailrahmen-29er-disc-arctic-blue-neu.html#/1307-grosse-large
https://www.rczbikeshop.com/de/devis-mdupond5-tyres-euros.html
Ten ktory nevedia zohnat ani distribútory pre seba? Haha
https://r2-bike.com/SRAM-GX-Eagle-Transmission-MTB-Gruppe-55-mm-Kettenlinie-174-mm-Q-Faktor
Napriklad malo miesta medzi zadnou stavbou (retazovou vzperou) a plastom (2.4"), takze staci prejazd po blate a za chvilu sa ti prestane tocit koleso. Viac krat sa mi stao ze mi vletel kamen pod spodne vahadlo a zadna stavba sa uz nevratila do vychodzej polohy. Nejazdil som novy ram kde tlmic prechadza sedlovou trubkou, ale uz som viac krat videl zaseknuty kamen medzi zadnou stavbou a sedlovou trubkou.
trochu blatka a je to v p....
https://www.rczbikeshop.com/de/devis-mdupond5-tyres-euros.html
napriklad je tam 867ks plastu CONTINENTAL TYRE TRAIL KING 29X2.40 WIRE BLACK
a to je drot cize to ani neposkladas
btw je to nieco cez 3e za kus
2226ks plastov