Si si asi zvykol na ten hrubý karbonovy dizajn,mne sa to páči ,trochu mi to pripomína Ripley.
No tu sa mi skôr nepáči to prehnutie trubiek. Ten čo dala Kristína vyzerá podľa mňa oveľa lepšie. Ale je to samozrejme len vec vkusu, každému sa môže páčiť niečo iné.
Cena riadne uletená. To asi aj s nejakými extra prirážkami kupovali. Celé tak ako to je, tak 13-15 tis. eur ak dobre počítam. Aj keď je pravda, že tie kolesá za 5500 som nejako neštudoval čo sú zač.
Sme síce v téme vysnívaných bajkov, no o takomto niečom veľa z nás asi ani nesníva . A ako bolo písané, tie komponenty by sa dali kúpiť určite lacnejšie, ale tak tu šlo hlavne o to aby to bolo čo najdrahšie a účel to splnilo .) Moje vysnívané stoja bez nejakej akcie okolo 6K € a to sú už veľmi slušne osadené bajky, ale zároveň stvorené aj na pravideľné jazdenie. Neviem si predstaviť jazdiť na bajku za 15 K € alebo viac
A prečo to škrtáš z dream bikes? 😲 Hmotnosť to má väčšiu, ale zas 2600g s tlmičom nie je zlé v pohode sa to dá vyskladať ako "lehké polozávodní kolo" 👌
Aj Ripmo je zázračne ľahké. Ale zas s BMC by som nešiel asi rád to čo v partii poniektorí jazdia na Ripley-i. V traverzoch, alebo výšľapoch na trailoch ho mám hneď za chrbtom. Až v ťažkých, strmých pasážach ujdem. Dlhé výšľapy potom zo spodku kopca k trailu mám ja za trest a Ripley to ide ako XCčko pomaly.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.vitalmtb.com/community/xlcheese/ilse-i-told-you-so-0
konecne sa tie hnusne kluky niekam hodia aj ked za mna tam nemaju co robit
S tymi klukami mas pravdu, tiez som si to hned vsimol, dokonca aj ten odtien kazety.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Avšak bajk je to krásny, o FS som už roky ani nerozmýšľal, ale tento je prosto
No tu sa mi skôr nepáči to prehnutie trubiek. Ten čo dala Kristína vyzerá podľa mňa oveľa lepšie. Ale je to samozrejme len vec vkusu, každému sa môže páčiť niečo iné.
Čakám na volebný príspevok 500 od psychopatovica. 😛
Sme síce v téme vysnívaných bajkov, no o takomto niečom veľa z nás asi ani nesníva
tak toto z dream bikes skrtam, dufam, ze imro to ma v lepsej kvalite, nalakovane ale pekne