Haha,krutia sa,lebo ubrali vsade mozne materialu,lebo hmotnost predava
Mostik vzad mala Pace,ktoru dtswiss kupil,takze nielen Manitou A mari sa mi,ze este jeden vyrobca.
Manitu deklarival dovod lepsiu tuhost pri kotuci,ale krutili sa jak vino
Joo, ano. Magura (jadil som nejaky cas Durin-a) , ale este jeden (minimalne) myslim bol . Nejako sa mi s tym patentom nezda, kedze to vyrabal Manitou aj Pace v rovnkaom obdobi, leda by tam bola licencna dohoda. Ale Pace mala karbonove nohy, tak ..
Ako pozeram, do reverse arch sa pustil aj Cinan (buckloss,bolany a pod.)
Lebo to Manitou zas s tou tuhosťou nie je nejaká hitparáda. Ja mám napríklad pocit väčšej tuhosti z obyčajného PIKU. Ale ako mi prišla tento pondelok Mezzera z reklamácie úplne nová, tak je o poznanie tuhšia ako pôvodná z 2019, ale je aj tuhšie nastavená. Musím tam jazdiť hodne rýchly odskok 3/12 čo je na mňa nezvyklé. Ale na všetkom pomalšom to strašne zaostáva za high pivotovou zadnou stavbou. Predok potom nereaguje na nerovnosti a zadok ide ako lietajúci koberec a celé to je potom čudné.
To si čo objednal ďalšiu vidlu Braňo? Však ty môžeš jednu izbu zriadiť časom ako múzeum/ panoptikum tlmenia , vidlic oválnych prevodníkov s popisom pri každom produkte preco áno preco nie 🤣😀🤷♂️
Ale veď to čítaj Janči...objednal by som, ale dlabú na to to vyrábať. Ale na tento bike to už ani nepotrebujem. Stačí Mezzer ak sa nerozsype. A ešte druhú vec zatiaľ u mňa nenájdeš - oválny prevodník Ale inak ako píšeš...mám tých súčiastok mrte. Ja neviem už ani kde sa mám hnúť okolo tých bicyklov a dielov.
Dobre vyzerá a prepracovali geo, o stupeň položenejsiu hlava, to som si všimol ako 1. ale isto bude toho viac. Za mňa parádny bike. Na starom Jeffsym som vozil 350 ml fľašu .Pre mňa asi vhodnejší a univerzálnejši bike ako Capra. A aj starý Jeffsy toho zniesol veľa. Možno sa raz k nemu vrátim . Značka YT mi je veľmi sympatická.
Podobne, mal som Jeffsy 2019, bike toho zniesol vela, teraz mam Capru, ale ten bike je na mna uz moc a v podstate ma na nom ani nebavi jazdit v MK. Takze pojde prec.
Teraz mam dilemu, co kupit. Na starom Jeffsy mi moc nesedela kinematika pruzenia, malo to silny pedal kickback a na 150mm mi to prislo na dropoch tvrde. Podla niektorych recenzii YT zmenilo kinematiku k lepsiemu. Otazka je o kolko. Asi vyskusam najskor VPP a ked mi to nesadne, tak sa vratim k Jeffsy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mostik vzad mala Pace,ktoru dtswiss kupil,takze nielen Manitou
Manitu deklarival dovod lepsiu tuhost pri kotuci,ale krutili sa jak vino
inak zadny mostik vedel vychytat dost bordelu, som sa cudoval preco dtswiss od neho upustilo.
Ako pozeram, do reverse arch sa pustil aj Cinan
https://www.pinkbike.com/news/formulas-prototype-dual-crown-enduro-fork-and-lightweight-brakes.html
Lebo to Manitou zas s tou tuhosťou nie je nejaká hitparáda. Ja mám napríklad pocit väčšej tuhosti z obyčajného PIKU. Ale ako mi prišla tento pondelok Mezzera z reklamácie úplne nová, tak je o poznanie tuhšia ako pôvodná z 2019, ale je aj tuhšie nastavená. Musím tam jazdiť hodne rýchly odskok 3/12 čo je na mňa nezvyklé. Ale na všetkom pomalšom to strašne zaostáva za high pivotovou zadnou stavbou. Predok potom nereaguje na nerovnosti a zadok ide ako lietajúci koberec a celé to je potom čudné.
Teraz mam dilemu, co kupit. Na starom Jeffsy mi moc nesedela kinematika pruzenia, malo to silny pedal kickback a na 150mm mi to prislo na dropoch tvrde. Podla niektorych recenzii YT zmenilo kinematiku k lepsiemu. Otazka je o kolko. Asi vyskusam najskor VPP a ked mi to nesadne, tak sa vratim k Jeffsy.
Pruzinovy tlmic so vzduchovou komorou na ladenie opory a progresie.
https://canecreek.com/product/tigon
https://www.pinkbike.com/news/review-cane-creek-tigon-the-air-charged-coil-shock.html