Ahojte, chcem si zaobstarať wattmeter na bicykel. Mám na to k dispozícii okolo 500€. Reálne som rozmýšľal nad stages. Potom som ale čítal že to sem tam hodí blbé watty. Nevýhoda je tiež že je to ľavá kľuka. Potom ešte 4iii ale to je to isté ale za tie prachy by som to vydržal. Ešte som rozmýšľal nad bepro ale len tú verziu s jedným meraným pedálom. Ak by bol rozdiel merania výrazný, zohnal by som prachy aj na dvojitú verziu. Sú lepšie podľa vás pedále alebo kľuka? Ako je to s odolnosťou? Dosť zvyknem najazdiť a ak mi to vydrží jednu sezónu, bol by som sklamaný. Viete ešte o niečom čo by ma vyšlo v tejto cenovej relácii a je to lepšie? Ak si kúpim pedále, je možné ich prehadzovať z biku na bike kedy sa mi zachce alebo to chce viac času? Ďakujem za vaše názory. Viem že na nete je toho veľa a aj som hľadal ale jednoducho nestíham.
Tomáš Hauser mi to skladal , ja som vymýšlal... povodný 32z prevodník išiel dole , nahradený je momentálne za 38z CX prevodník na 8 dier . Zakúpený mám však Absolut Black ovál 38z na 8 dier z BIKEinn . Bude nahodený až sa Tomáš vráti z dovolenky . Nemontujem to sám , keby náhodou trebalo niečo doladovať , nemám k tomu vybavenie a čo vie niekto urobiť lepsie ako profesionál , ja mu to prenechám . Momentálne ja chcem jazdiť a zarábať , nemám čas skúšať a som velmi rád za takých ludi v mojom okolí na ktorých sa možem spolahnuť... a teda mu za prácu zaplatiť. To len na margo , že prečo si to nemontujem sám . Radenie je tam SRAM GX AXS 10-52, reťaz veru neviem akú dával no asi SRAM EAGLE .
Eagle je dosť široký pojem, ale skúsim ťa naviesť.
Ak je reťaz taká strieborná, škaredá, bude to NX.
Ak je taká strieborno-čierna, tak GX.
Ak je strieborná, pekná ?, tak XO1.
No a ak nejaká "farebná", tak XX1.
?
Každý chápe … teraz som zväčšil fotku , spojka je “Duhova “ … Sram eagle pc xx1 black. Do ***** to fakt už it odborníci nevedia toto vyriešiť ?!!! Chcem dať výrez fotky a “ nedá sa “ , bo viac ako 10Mib
čo furt riešiš a chceš fotiť... Kluky vieš , prevodnik som ti pisal , retaz sme identifikovali, radenie Sram gx axs , KAZETA SRAM XX1 EAGLE BLACK XG-1295 10-52 . Stačí ?!
Ahojte, idem kúpiť powermeter a do konečného výberu sa mi dostal Inpeak a Rotor Inpower. Vedeli by ste mi povedať, niečo čo je najväčšou slabinou daného riešenia a treba sa mu vyhnúť?
Z môjho pohľadu:
Inpeak, nalepený na kľuky Truvativ Descendant Carbon
Plusy:
- cena
- hmotnosť
Mínusy:
- zariadenie mi príde viac na rane od konárov alebo kameňov, vody, blata, snehu
- zníženie priechodnosti kľúk voči rámu a s tým možné problémy napr. pri lepkavom blate
- cca 2 týždne bez bajku, resp. nutnosť kúpiť ďalšie kľuky (napr. z bazáru) na ten čas, keďže mám iba jeden bajk
Rotor
Plusy:
- umiestnenie v ráme a tým spojená ochrana
Mínusy:
- cena
- zvýšenie hmotnosti oproti terajšiemu stavu
- nutnosť dokúpiť nový stred
- zostanú mi zbytočné kľuky, samozrejme je možný predaj
lukjur ako používateľ Inpeak a čiastočne Rotor hovorím jednoznačne Inpeak (stages,4iiii...). Kameňov, konárov sa báť nemusíš, nehovorím že sa to nemôže stať ale je to malá pravdepodobnosť. Za 2,5r som chytil veľa kameňov a konárov a všetko je OK (klop, kop). Priechodnosť blata tiež nebude žiadny problém, resp. som sa ja a ani nikto v okolí s takým niečím nestretol. Do Rotoru by som už na mtb nikdy nešiel, pretože som tam za 2r toľko krát menil stred že to neviem ani spočítať. Kupoval som všetky možné ložiská, ale žiadne nevydržalo. Podotýkam že to mala na biku priateľka, ktorá nenajazdila toľko hodín ako ja a tiež nejazdí v úplných hnusoch. Ale čo sa týka merania a fungovania to je paráda. Plus na rotor stojí prevodník 80€.
ked chceš merať výkon kľuka musí byť namontovaná, potom ňou musíš aspoň raz otočiť o 360 stupňov, dať potom kľuku do zvislej polohy smerom k zemi a môžeš kalibrovať, potom používať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len to musí niekto vyskušať
Ak je reťaz taká strieborná, škaredá, bude to NX.
Ak je taká strieborno-čierna, tak GX.
Ak je strieborná, pekná ?, tak XO1.
No a ak nejaká "farebná", tak XX1.
?
Tak píšem, že keď je "farebná", čiže nie strieborná, tak XX1
podla mna by mal asi hocijaky 8bolt chainring pasovat, snad tam nieco nezmenili zase.
Z môjho pohľadu:
Inpeak, nalepený na kľuky Truvativ Descendant Carbon
Plusy:
- cena
- hmotnosť
Mínusy:
- zariadenie mi príde viac na rane od konárov alebo kameňov, vody, blata, snehu
- zníženie priechodnosti kľúk voči rámu a s tým možné problémy napr. pri lepkavom blate
- cca 2 týždne bez bajku, resp. nutnosť kúpiť ďalšie kľuky (napr. z bazáru) na ten čas, keďže mám iba jeden bajk
Rotor
Plusy:
- umiestnenie v ráme a tým spojená ochrana
Mínusy:
- cena
- zvýšenie hmotnosti oproti terajšiemu stavu
- nutnosť dokúpiť nový stred
- zostanú mi zbytočné kľuky, samozrejme je možný predaj