Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Zbytočný luxus - to si musíš vyhodnotiť sám... ale nejaké Garmin hodinky ako doplnok k EDGE sú fajn. Skoro každý robí aj iný šport - hoci len výnimočne... (turistika, plávanie, vodné športy, lyžovanie, silový tréning...) - ďalšou vecou sú zdravotné funkcie... VST, spánok, regenerácia... a poslednou sú notifikácie vibrovaním na ruke - roky rokúce mám mobil vypnuté zvuky.
zatiaľ mam mi band na notifikácie, tiež mobil prevažne na ticho. lepsie hodinky zvažujem len kvôli tomu sledovaniu tela/spánok atd, len ked tie senzory tepu, okyslicenia atď vylepšujú, ci spomínané nižšie rady dostatočne presne merajú tieto veci, alebo ma zmysel uvažovať o tých čo uz využívajú nove senzory. len ich cenovky sú uz mierne "mastné" aj v predvianočnom čase
.
sorry za offtopic, ked tak kľudne to môžeš ísť do Garmin témy
zatiaľ mam mi band na notifikácie, tiež mobil prevažne na ticho. lepsie hodinky zvažujem len kvôli tomu sledovaniu tela/spánok atd, len ked tie senzory tepu, okyslicenia atď vylepšujú, ci spomínané nižšie rady dostatočne presne merajú tieto veci, alebo ma zmysel uvažovať o tých čo uz využívajú nove senzory. len ich cenovky sú uz mierne "mastné" aj v predvianočnom čase
.
jedine co ma zatial brzdi, je ze behu sa nevenujem, iba cyklistika, tam mam Edge, tak ci to pre takyto pripad by neboli len zbytocne vyhodene peniaze (zbytocny luxus)
Alebo su tu jedinci podobneho zamerania a aj tak tie fenixy najdu uplatnenie ?
Pre teba asi ozaj len zbytocny luxus.. ja mam len Instinct 1tky a trackujem s tym vsetko..cyklistika..chodza/turistika..nedaj boze beh..takze pre mna je to hlavne upgrade..a hlavne sa tesim na poriadnu zivotnost baterky kedze u mna uz tie instincty po dvoch rokoch vydrzia tak 10h gps zaznamu.
zvažujem uz tie venu 3 resp vivoactive 5, nakoľko zvyknem mat Bluetooth slúchadlo pre prípadný hovor sparovane, tak možnosť prijať resp spraviť hovor z hodiniek bez potreby vyberania mobilu by bolo plus. Ak ma niekto Venu 3 reálne skúsenosti, napíšte mi správu. dik
zvažujem uz tie venu 3 resp vivoactive 5, nakoľko zvyknem mat Bluetooth slúchadlo pre prípadný hovor sparovane, tak možnosť prijať resp spraviť hovor z hodiniek bez potreby vyberania mobilu by bolo plus. Ak ma niekto Venu 3 reálne skúsenosti, napíšte mi správu. dik
Ja mam venu 2 plus, čo sú de facto venu 3. Chcel som ich kvôli funkcii volania, ale odkedy som vymenil Apple Watch za tieto hodinky, tak som s nimi toľko nevolal. Ručne treba cez apku pridávať kontakty, nedá sa len tak hocikomu volať. Nie sú také smart. Je to podľa mňa kompromis medzi smart hodinkami a športovými hodinkami.
Kľudne môžeš aj rozbaliť, zo zákona (fyzická osoba) máš na vrátenie 14 dní. Už som takto testoval pár vecí. Ked budú bez poškodení, známok používania tak môžeš vrátiť, no questions asked. Keď sa s nimi zdrbeš na bajku a poškrabeš ich, už budú tvoje.
Čoskoro sa dozvieme 😀amazon asi jedine keby tam boli za dobre ceny pro verzie o čom pochybujem, keďže je to relatívne novinka. Niekto sú spomínal ze nie pro verzie nemajú Multi band gps. Toto je asi nakoniec najväčšia výhoda pro verzii. Plus už spomínané, ze vsetke pro verzie majú svetielko.
Garmin vyrobky predavaju aj iny autorizovany predajcovia napr, Nositelna elektronika, Pro-Body. Jasne ze tovar maju od Conanu (SVK distribuciu), preto v pripade reklamacie si ju mozes uplatnit rovno v Conane.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
.
.
Kúp si Huawei Watch GT4 a budeš veľmi spokojný.
Alebo su tu jedinci podobneho zamerania a aj tak tie fenixy najdu uplatnenie ?
Pre teba asi ozaj len zbytocny luxus.. ja mam len Instinct 1tky a trackujem s tym vsetko..cyklistika..chodza/turistika..nedaj boze beh..takze pre mna je to hlavne upgrade..a hlavne sa tesim na poriadnu zivotnost baterky kedze u mna uz tie instincty po dvoch rokoch vydrzia tak 10h gps zaznamu.
Ja mam venu 2 plus, čo sú de facto venu 3. Chcel som ich kvôli funkcii volania, ale odkedy som vymenil Apple Watch za tieto hodinky, tak som s nimi toľko nevolal. Ručne treba cez apku pridávať kontakty, nedá sa len tak hocikomu volať. Nie sú také smart. Je to podľa mňa kompromis medzi smart hodinkami a športovými hodinkami.
https://www.hodinky-365.sk/blog/garmin-sprievodca-vyberom
testy, porovnania, info...
nad tymto presne aj aj rozmyslam aj ked realne o kolko lacnejsie by uz mohli ist?
Myslim ze nie je. Alza to berie z CZ. Nasa distribucia je len to co preda Conan(garminSK)