mám takú otázku... Pravdepodobne sa idem sťahovať bližšie k Bratislave... V rámci mojej práce potrebujem byť tak 2-3x do týždňa v BA. No a keďže nepotrebujem bývať priamo v BA, chcel by som poradiť aké mesto relatívne blízko BA (max 100km) je z pohľadu cyklistu podľa vás najlepšie... Jazdím cestu a XC. Najmä ma zaujíma tá cesta (bezpečnosť, cyklotrasy, krajina a samotné mesto...). Alebo priamo v BA sú tie možnosti najlepšie?
posledný komentár: 19. 4. 2016 o 11:24
posledný komentár: 16. 5. 2012 o 16:38
posledný komentár: 19. 1. 2012 o 18:10
Dokonca aj na BK je to blizsie.
standardne to taham z Sibirskej cez park na Racianskom myte ale teraz to tam je oplotene a ked nevies kade tak sa tam zbytocne zamotas, takze je jednoduchsie zbehnut naspat na cestu. Auta tu jazdia v pohode a pokial nie si uplna fajnovka tak nemas problem, su tam 2 pruhy pre auta.
V podstate od krizovatky sliacska - racianska sa ide popred VUZ cez parkovisko a potom hore smer Pionierska a po 100m sa odboci do vnutrobloku na Sibirsku kde je 30tka a jazdi tam minimum aut. Tahat ho hore zo sliacskej na Tupeho cez ten kua kopec ho posle len ebiker.
Moznosti v meste je pomerne vela a neda sa linkovat 10 tras podla toho cez ktoru ulicu to v meste zoberies. Toto mi pride ako najrychlejsie a najjednoduchsie. Jazdim tade asi najcastejsie.
Inak na Sliačskej v "Ahoj parku" je dobré bývanie. Trochu hlučné, keď je otvorené okno, ale zase Malé Karpaty na skok a električka tiež
no kedze teta byva na kriznej tak viem ze pri otvorenom okne sa neda ani rozpravat
vedla elektricky by som teda nebyval ani zadarmo
Nie každý je tu chodníkový bicyklista...