po popaleni sa s altra olympus ( 0 mm drop) som si dal viac záležať pri vybere bežeckých topánok.
podmienky boli podobné- stabilné široké topánky s max tlmenim+ aspon 5mm drop.
Hoka Gaviota 5 vitaj. rozdiel v komforte pri behu je neuveriteľný,pritom vyzerajú boty dosť podobne. pre mňa ako ťažkého motáka dokonalá topánka. jedine negatívum- relatívne krátke šnúrky
Nové kolieska od misobiker. Rafy No Limited 30mm internal, 28H, naboje mavic MX801 classic, vyplet mosadzne niple a spice CN spoke aero 424. Zatial 24T ratchet bez gumoveho dampera, ktory tlmi zvuk. Neskor mozno upgrade na 40T (chcem skusit ci budu kompatibilne s aliexpress ratchet 60T na oko vyzeraju identicky. BTW kto by ich mal budem rad za zapozicanie/premeranie.
Povodne som chcel Bontrager Rapid drive 108 ale nikde nebol zohnatelny, pridem s kolesami domov a vidim ze skladom u externeho dodavatela!
S Michalom inac perfektna a rychla komunikacia aj pocas sviatkov. Obrovska ochota a velmi rychle vyhotovenie. Clovek so srdieckom na mieste. Viac takych v komunite! Urcite si casom necham vypliest aj na cestak. ?
Kuriéra s kolesami som veru tak rýchlo nečakal. Elitewheels Edge 45mm, 21mm vnútorna širka, 1307g. Na ceste sú ešte také isté pre priateľku ale tie sa nejako zdržali.
Objedná val som na ich oficiálnom obchode na aliexpresse. Colnica nič, keď zvolíš prepravu predajcu. Ja som zabudol ale bola možnosť dodatočne dokúpiť DPD shipping kde predajca všetko vyrieši za teba, stálo to vtedy nejakých 69e navyše.
Pochybujem, ze tie rajdy su cele z titanu, pravdepodobne je to len nejaka zliatina s primesou titanu. Koniec koncov tam aj pisu "Titanium Alloy" a pod tym sa da chapat naozaj cokolvek okrem titanu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(preco si menil? na obr vyzera stale top)
Oscar vyprany v perwolle, zato je jak novy
Evoc sa mi zatial javi ovela pohodlnejsi, hlavne na pase tak nereze…
podmienky boli podobné- stabilné široké topánky s max tlmenim+ aspon 5mm drop.
Hoka Gaviota 5 vitaj. rozdiel v komforte pri behu je neuveriteľný,pritom vyzerajú boty dosť podobne. pre mňa ako ťažkého motáka dokonalá topánka. jedine negatívum- relatívne krátke šnúrky
Povodne som chcel Bontrager Rapid drive 108 ale nikde nebol zohnatelny, pridem s kolesami domov a vidim ze skladom u externeho dodavatela!
S Michalom inac perfektna a rychla komunikacia aj pocas sviatkov. Obrovska ochota a velmi rychle vyhotovenie. Clovek so srdieckom na mieste. Viac takych v komunite! Urcite si casom necham vypliest aj na cestak. ?
130 EUR, na Aliexpresse to zase nieje tak moc drahe
https://www.aliexpress.com/item/1005005795786716.html?pdp_npi=4%40dis%21EUR%21%E2%82%AC%20132%2C22%21%E2%82%AC%20132%2C22%21%21%211014.74%211014.74%21%402101ec4817048311133587046d00d0%2112000034382274403%21sh01%21SK%213422657799%21&spm=a2g0o.store_pc_home.productList_2005795735395.pic_5
Neviem je mi to celkom jedno je to imidzovka
Predtym som tam mal karbonove raceface rajdy ale tieto sa mi pacia omnoho viacej.
Pochybujem, ze tie rajdy su cele z titanu, pravdepodobne je to len nejaka zliatina s primesou titanu. Koniec koncov tam aj pisu "Titanium Alloy" a pod tym sa da chapat naozaj cokolvek okrem titanu.