Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
.... skús ešte pozrieť na Forerunner 965.
Za posledné cca 3 roky sa mi zhoršil dosť zrak. Používal som Vivoactive 3 a mal som niekedy problém menšie číslice dešifrovať.
Forerunner 965 používam od Vianoc a zatiaľ max spokojnosť. Ten Amoled displej je super. Dokážem sledovať údaje pri aktivitách aj bez okuliarov.
965-ka má oproti 955-tke iný displej (Amoled vs. MIP) o málo väčší displej (1.4" vs 1.3") a výdrž v režime smart asi o týždeň viac.
Vopred sa ospravedlňujem za príspevok v tejto téme ale snáď pomôže s výberom.
Chalani tak prisla mi vidla z RCZ zabalena v neoriginal krabici,s navodom a par nalepkami.Neposkodena nova,v popise bola Rock Shock Sid select,ale prisla Select+ neviem aky je medzi tym rozdiel(ak viete dik za info),ale stalo ma to 220€ a trvalo to 18 dni od objednania pritom naskladnenie mali 21 dni takze som mega spokojny scarinko este raz dikes
Dole v popise maju
FS SID SL SELECT+ CHARGER 2 RL REMOTE 29" BOOST™ 15X110 MXL DEBONAIR 100MM BLACK 44MM OFFSET 1.5" TAPER B4
Ale je pravda ze tie ich popisy nie vzdy sedia. Ja som mal pisane ze nebude mat packu a bude modra a podla cisla modelu v nazve som nasiel na nete ze je cierna a s packou 😁 a to mi vyhovovalo
Fahrad.de je súčasťou skrachovanej skupiny Signa a je v likvidácii, tak len berte do úvahy, že vratky a reklamacie môžu byt problém. Samotný nákup je asi OK.
Ako z toho fahrad.de objednavate? Ulazuje mi len dodanie nemecko. Dik!
Rozmyslam preposlat cez ship german len neviem aka velka krabica by bola na mtb ram ( ratam tak dlzka 1m x 0,6 x 0,3 ) ... moze byt?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za posledné cca 3 roky sa mi zhoršil dosť zrak. Používal som Vivoactive 3 a mal som niekedy problém menšie číslice dešifrovať.
Forerunner 965 používam od Vianoc a zatiaľ max spokojnosť. Ten Amoled displej je super. Dokážem sledovať údaje pri aktivitách aj bez okuliarov.
965-ka má oproti 955-tke iný displej (Amoled vs. MIP) o málo väčší displej (1.4" vs 1.3") a výdrž v režime smart asi o týždeň viac.
Vopred sa ospravedlňujem za príspevok v tejto téme ale snáď pomôže s výberom.
https://www.rczbikeshop.com/fr/rockshox-fork-sid-sl-select-rl-29-100mm-boost-15x110mm-tapered-black-00-4020-212-006.html
Dole v popise maju
FS SID SL SELECT+ CHARGER 2 RL REMOTE 29" BOOST™ 15X110 MXL DEBONAIR 100MM BLACK 44MM OFFSET 1.5" TAPER B4
Ale je pravda ze tie ich popisy nie vzdy sedia. Ja som mal pisane ze nebude mat packu a bude modra a podla cisla modelu v nazve som nasiel na nete ze je cierna a s packou 😁 a to mi vyhovovalo
Skus postudovat
https://www.sram.com/en/rockshox/products/forks?filters=series|SID%20SL&sort=Relevancy&page=1
https://www.hudysport.sk/pulse-3-3910321?variant=92195&size=346718&gad_source=1
https://www.fahrrad.de/orbea-occam-m30-M1325377.html?vgid=G1985284&eqrecqid=c280c360-b043-11ee-9206-0000310c7ab3
Rozmyslam preposlat cez ship german len neviem aka velka krabica by bola na mtb ram ( ratam tak dlzka 1m x 0,6 x 0,3 ) ... moze byt?
Ale teda nebolo to z fahrad.de