Tento je tiež dobrý
Predseda SNS Andrej Danko mal v noci v Dúbravke nehodu. Podľa portálu Startitup poškodil semafor a z miesta odišiel. Polícia ho našla až podľa olejovej škvrny vedúcej do jeho garáže. Nie je jasné, či mu zisťovali alkohol.
Danko pre Startitup nehodu potvrdil. „Trafil som stĺp, no a čo, všetko zaplatím, som poistený, nie je to žiadny problém. Všetko je ohlásené na polícii,“ povedal.
Na otázku, či je pravda, že z miesta nehody odišiel a či ho museli policajti hľadať povedal, že hľadajú zbytočnú senzáciu.
Neskôr Danko nahral k svojej večernej nehode video. „Hlásim sa k tomu, poškodil som ten stĺp a zaplatím ho, ak bude treba,“ povedal podpredseda parlamentu vo videu z parlamentnej kancelárie, ktoré zverejnil na sociálnej sieti.
„Áno, ako každý smrteľník, aj ja môžem mať dopravnú nehodu,“ povedal. Tvrdí, že dostal večer šmyk. „Ohlásil som to poisťovni aj magistrátu.“ (startitup, n)
Neviem či som v tomto sám, ale často sa pristihnem pri tom, že rozmýšľam čo by tak náš pán minister mohol v reálnom živote robiť, keby nebol mladý sociálny demokrat a následne nominant strany Smer alebo Hlas. A odpoveďou je už dlhé roky, že celkom vážne netuším ...
S radosťou by som takému človeku "pribalil" všeobecné ohrozenie (olej na ceste), spočítal by som mu všetky náklady spojené s odstránením znečistenia všetkých ciest, ktoré znečistil. Odišiel od škodovej udalosti/dopravnej nehody (nedalo sa zistiť požitie alkoholu/iných látok). Vedeli by mu toho prilepiť asi aj viac ... Ešte by som chcel vedieť, či nahlásil on škodovú udalosť/dopravnú nehodu pred tým, ako ho našli, alebo až po nájdení ...
Rozbitý semáfor - minister povie, že sa nestala žiadna škoda.
Olej všade na ceste, ktorý pôjde do pôdy a podzemných vôd.
"No a čo" ... hádajte, aké ponaučenie si z toho dnes zoberú dezoláti.
"...som si vedomý svojej zodpovednosti,“ pokračoval Danko s tým, že by sa mal podľa neho novinár portálu Startitup „zamyslieť, že so stĺpom, by asi ťažko spísal poistnú udalosť“.
- toto ma dostalo, predstavujem si, ako nadrbany Danko dohovara stlpu - to by dal
- a ani si nevsimol, ze stratil SPZ, to je ako trojrocne decko...
Hrad na Danka - aj komentare su vyborne - Hej, to zas bude sema-forov:
"Andrej poňal tú prezidentskú kampaň ako "Vtipnejší vyhráva"
"Bozkávam stĺp všade!"
"hlavne, ze vlajkovy stoziar stoji. Viete si predstavit to jemuvlastne prekvapenia ak by narazil do vlastneho stoporeneho stoziara?"
"ak šoféruje ako rozpráva, tak sa nečudujem 😄"
"pocul som, ze ten semafor bol vraj dlhe roky na trave...🤔"
"Toho nejako fascinujú stĺpy a falicke symboly, nevynímajúc jeho obsesiu Pellem"
"Nie len dezolé, ale aj demolé."
"Bob Marley ft. Andrej Danko: Get up, stand up, stand up for your LIGHTS 🙂"
"Ak šlo vozidlo po Repašského a odbáčalo vpravo na Saratovskú, tak trafiť semafor pri ľavej krajnici mohol len:
a) kamión s návesom, ktorého vodič to proste neodhadol
b) napilec z Revúcej, ktorého zradil smädný gágor"
Dezolati uz ho v komentaroch obhajuju sposobom “ kolko bol ten stlp ozivovany? “ “ sak sa nic nestalo” “vrah lipsic zrazil zavrazdil cloveka a nikomu to nevadi “
Dychová skúška nemusela byť vykonaná, tvrdí analytik
Vodič v takejto situácii má dve možnosti, vysvetľuje pre Pravdu dopravný analytik Jozef Drahovský. Prvá je nahlásiť spôsobenú škodu priamo správcovi cesty, v tomto prípade magistrátu mesta alebo mestskej časti, aby sa vybavili formálne náležitosti náhrady. Druhá je zavolať políciu, ktorá následne bude kontaktovať majiteľa semaforu, teda správcu cesty. “Ak by osoba, ktorej majetok bol poškodený nebola kontaktovaná, a pri jej nezastihnuteľnosti by to nebolo nahlásené na polícii a vodič by z miesta nehody odišiel, tak sa to považuje za útek z miesta nehody zo všetkými právnymi následkami,” upozorňuje odborník.
Dodáva, že keďže nedošlo k zraneniu osôb, náraz na semafor za nepovažuje za nehodu, ale za škodovú udalosť. “Keďže nešlo o dopravnú nehodu, tak polícia nemusela byť volaná a teda nemusela byť vykonaná ani dychová skúška,” tvrdí dopravný analytik. Škodu podľa neho má pokryť povinne zmluvne poistenie (PZP). “Pre takéto prípady sa uzatvára PZP, ktorým poisťovňa nahrádza školy ostatným účastníkom dopravnej nehody alebo škodovej udalosti. Vrátane poškodenia cestnej infraštruktúry, dopravného značenia a podobne,” zhrnul dopravný analytik.
nemo1, zbytocne tu citujes Drahovskeho, tebe pojem moralka nic nevravi. Byt tak ozraty, ze si ani nevsimne, ze strati SPZ je v tvojom svete idealny kandidat na prezidenta.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nedošlo k žiadnemu ohrozeniu ani života, ani zdravia iných obyvateľov, ani nejakej škode na majetku," uviedol minister.
Predseda SNS Andrej Danko mal v noci v Dúbravke nehodu. Podľa portálu Startitup poškodil semafor a z miesta odišiel. Polícia ho našla až podľa olejovej škvrny vedúcej do jeho garáže. Nie je jasné, či mu zisťovali alkohol.
Danko pre Startitup nehodu potvrdil. „Trafil som stĺp, no a čo, všetko zaplatím, som poistený, nie je to žiadny problém. Všetko je ohlásené na polícii,“ povedal.
Na otázku, či je pravda, že z miesta nehody odišiel a či ho museli policajti hľadať povedal, že hľadajú zbytočnú senzáciu.
Neskôr Danko nahral k svojej večernej nehode video. „Hlásim sa k tomu, poškodil som ten stĺp a zaplatím ho, ak bude treba,“ povedal podpredseda parlamentu vo videu z parlamentnej kancelárie, ktoré zverejnil na sociálnej sieti.
„Áno, ako každý smrteľník, aj ja môžem mať dopravnú nehodu,“ povedal. Tvrdí, že dostal večer šmyk. „Ohlásil som to poisťovni aj magistrátu.“ (startitup, n)
Olej všade na ceste, ktorý pôjde do pôdy a podzemných vôd.
"No a čo" ... hádajte, aké ponaučenie si z toho dnes zoberú dezoláti.
Ale teraz vážne: ako dlho bude bez vodičáku?
- toto ma dostalo, predstavujem si, ako nadrbany Danko dohovara stlpu - to by dal
- a ani si nevsimol, ze stratil SPZ, to je ako trojrocne decko...
Hrad na Danka - aj komentare su vyborne - Hej, to zas bude sema-forov:
"Andrej poňal tú prezidentskú kampaň ako "Vtipnejší vyhráva"
"Bozkávam stĺp všade!"
"hlavne, ze vlajkovy stoziar stoji. Viete si predstavit to jemuvlastne prekvapenia ak by narazil do vlastneho stoporeneho stoziara?"
"ak šoféruje ako rozpráva, tak sa nečudujem 😄"
"pocul som, ze ten semafor bol vraj dlhe roky na trave...🤔"
"Toho nejako fascinujú stĺpy a falicke symboly, nevynímajúc jeho obsesiu Pellem"
"Nie len dezolé, ale aj demolé."
"Bob Marley ft. Andrej Danko: Get up, stand up, stand up for your LIGHTS 🙂"
"Ak šlo vozidlo po Repašského a odbáčalo vpravo na Saratovskú, tak trafiť semafor pri ľavej krajnici mohol len:
a) kamión s návesom, ktorého vodič to proste neodhadol
b) napilec z Revúcej, ktorého zradil smädný gágor"
Ti ludia su fakt uplne mimo 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Vodič v takejto situácii má dve možnosti, vysvetľuje pre Pravdu dopravný analytik Jozef Drahovský. Prvá je nahlásiť spôsobenú škodu priamo správcovi cesty, v tomto prípade magistrátu mesta alebo mestskej časti, aby sa vybavili formálne náležitosti náhrady. Druhá je zavolať políciu, ktorá následne bude kontaktovať majiteľa semaforu, teda správcu cesty. “Ak by osoba, ktorej majetok bol poškodený nebola kontaktovaná, a pri jej nezastihnuteľnosti by to nebolo nahlásené na polícii a vodič by z miesta nehody odišiel, tak sa to považuje za útek z miesta nehody zo všetkými právnymi následkami,” upozorňuje odborník.
Dodáva, že keďže nedošlo k zraneniu osôb, náraz na semafor za nepovažuje za nehodu, ale za škodovú udalosť. “Keďže nešlo o dopravnú nehodu, tak polícia nemusela byť volaná a teda nemusela byť vykonaná ani dychová skúška,” tvrdí dopravný analytik. Škodu podľa neho má pokryť povinne zmluvne poistenie (PZP). “Pre takéto prípady sa uzatvára PZP, ktorým poisťovňa nahrádza školy ostatným účastníkom dopravnej nehody alebo škodovej udalosti. Vrátane poškodenia cestnej infraštruktúry, dopravného značenia a podobne,” zhrnul dopravný analytik.