Neviete mi niekto poradit ako do videa na youtube legalne doplnit hudbu napr. z https://www.youtube.com/watch?v=DnUlI9aYHFw ? Zistil som totiz, ze jedno moje video z Vajanskeho vlozili do "clanku" od Bukovskeho na infovojne
Neviete mi niekto poradit ako do videa na youtube legalne doplnit hudbu napr. z https://www.youtube.com/watch?v=DnUlI9aYHFw ? Zistil som totiz, ze jedno moje video z Vajanskeho vlozili do "clanku" od Bukovskeho na infovojne
Priamo v yt studiu mas editor videa, kde mozes upravovat zvuk, ale je to povodne urcene na odstranenie nedostatkov, nie na pridavanie novych zvukov, ale cisto teoreticky to v tom mozne bude.
V editore zvuk upravujem vzdy ale momentalne som nasiel iba skladbu "Speak the truth"- je tam iba cca 600 skladieb. Do nazvu som este doplnil "kolóny sa nekonajú!", zvazujem este nieco strucne na Bukovského, ale do textu v nahlade sa toho vela nezmesti.
Samostatný druh umenia sú nápisy na transparentoch. V Prešove bol nápis: „Pelle PodržTaška, Danko PodržFľaška, Fico PodržRuskéhoBráška.” Máte obľúbený transparent z Bratislavy?
Marián Leško: Mám. Veľmi som obdivoval chlapíka, ktorý si pamätal epizódu, keď sa pánovi Dankovi páčila Alena Zsuzsová a písal jej správy, že ju bozkáva všade. Pán mal transparent: „Nabúram vás všade.“ Vedľa neho stál ďalší pán, ktorý mal nápis Odstĺpiť! a veľmi sa mi páčil aj transparent: „Slovensko treba dezinficovať!“
Martin M. Šimečka: Mne sa veľmi páčil transparent, ktorý mi je blízky: Situácia je vážna, už prišli aj introverti.
toto staci na to, aby hocikto, kto zacal trochu pochybovat a mozno sa zamyslel,ci to je spravne, to opat zavrhol a vratil sa do starych kolaji...https://fb.watch/pS8Wq2UGeo/
toto staci na to, aby hocikto, kto zacal trochu pochybovat a mozno sa zamyslel,ci to je spravne, to opat zavrhol a vratil sa do starych kolaji...https://fb.watch/pS8Wq2UGeo/
A potom sa toho hocikoho treba opýtať, že či si myslí, že trestný zákon je tá príčina, prečo je Slovensko oproti Nemecku alebo už aj Česku taká zaostalá riť.
Opisovať zákony vedia, ešte keby slovenská nátura bola schopná v tých medziach fungovať . A tam je kameň úrazu tej novely, my nie sme mentálne na takej úrovni, aby sme si mohli dovoliť také veľkorysé zákony.
Pekne sa to počúva, ale keď už porovnáva zákony, nech porovná aj kriminalitu a počet vyšetrených ekonomických trestných činov a porovná to komplet. Toto je zase na štýl, keď sa švajčiari môžu voziť v Porsche, tak prečo by sme sa nemohli aj my.
dodo58 plne suhlasim, ale malokto z tych dotycnych dokaze citat medzi riadkami a staci par alebo len jeden z takychto obhajovatelov z "oboru" a je im to hned jasne,ze ved oni nerobia nic zle a len ich utvrdzuje v ich mylnej domienke, to je na tom to smutne
V roku 1937 zavŕšil nemecký nacistický režim výstavou Entartete Kunst svoje ťaženie proti výtvarnému umeniu, ktoré nezodpovedalo propagande. Z galérií zhabali tisíce diel „zdegenerovaného“ umenia a výber z nich prezentovali na dehonestujúcej výstave. Znamenalo to osobné tragédie mnohých umelcov a umelkýň, ktorí museli opustiť krajinu, prišli o prácu či dokonca o život.
algoritmy socialnych sieti preferuju dezolatske prispevky, a dezolati rastu ako rakovina po celom svete... bud sa musi zrusit anonymita na socialnych sietach, alebo socialne siete ako take, inak sa proti tomu bojovat neda
lapaloma tak predpokladam, ze si si v ostatnej dobe vsimol, tu alternativnu realitu, ktoru si Fico a jemu podobni na celom svete vytvorili pomocou soc. sieti, akurat, ze ta alternativa priebezne vyhrava, nedavno USA, UK, Brazilia a teraz my
presne ako povedal Mr. Sukaj, on neprisiel odpovedat na otazky… a ma pravdu, na FB to nerobi a napriek tomu to ma zelany efekt, uz to ani nemusia davat na Orbana a roky nicit sukromne media, naco tolko prace, ked to ide elegantnejsie a maju vacsinu a ziadne straty v prieskumoch aj ked ich “mainstream” kritizuje denne, pozri sa na USA, Trump moze zastrelit 20 ludi a aj tak ho bude volit masa ludi… bitku sme prehrali a zatial prehravame aj vojnu, to chce tvrdy reset
celé zle navyše to vyzerá tak,že v druhom kole prezidentských volieb vyhrá podržtaška-ani sa nedivím,že kto môže,z toho absurdistanu uteká,kým sa ešte dá zatial nie je ani minimálna šanca,že na konci tunela bude vidno nejaké svetielko nádeje ...
Najprv treba padnut na dno, aby sme sa mali od coho odrazit. No a ten pad bude dlhy a viaceri sa toho dna uz ani nedozijeme. Kto mozte, utekajte za hranicu. Zivot je prilis kratky na to, aby sme ho prezili zadrziavanim dychu v latrine.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Priamo v yt studiu mas editor videa, kde mozes upravovat zvuk, ale je to povodne urcene na odstranenie nedostatkov, nie na pridavanie novych zvukov, ale cisto teoreticky to v tom mozne bude.
Podrzkabelka niekedy aj pravdu povie 😀
Marián Leško: Mám. Veľmi som obdivoval chlapíka, ktorý si pamätal epizódu, keď sa pánovi Dankovi páčila Alena Zsuzsová a písal jej správy, že ju bozkáva všade. Pán mal transparent: „Nabúram vás všade.“ Vedľa neho stál ďalší pán, ktorý mal nápis Odstĺpiť! a veľmi sa mi páčil aj transparent: „Slovensko treba dezinficovať!“
Martin M. Šimečka: Mne sa veľmi páčil transparent, ktorý mi je blízky: Situácia je vážna, už prišli aj introverti.
🔓
https://dennikn.sk/3792956/lesko-simecka-kostolny-toto-je-spor-o-to-co-je-normalne-robia-to-aby-nas-zastrasili/?cst=c8668bda979621c6dad67eb9174087cfa3996ab3529a16c7c913b2e40160dd38
A potom sa toho hocikoho treba opýtať, že či si myslí, že trestný zákon je tá príčina, prečo je Slovensko oproti Nemecku alebo už aj Česku taká zaostalá riť.
Opisovať zákony vedia, ešte keby slovenská nátura bola schopná v tých medziach fungovať . A tam je kameň úrazu tej novely, my nie sme mentálne na takej úrovni, aby sme si mohli dovoliť také veľkorysé zákony.
Pekne sa to počúva, ale keď už porovnáva zákony, nech porovná aj kriminalitu a počet vyšetrených ekonomických trestných činov a porovná to komplet. Toto je zase na štýl, keď sa švajčiari môžu voziť v Porsche, tak prečo by sme sa nemohli aj my.
V roku 1937 zavŕšil nemecký nacistický režim výstavou Entartete Kunst svoje ťaženie proti výtvarnému umeniu, ktoré nezodpovedalo propagande. Z galérií zhabali tisíce diel „zdegenerovaného“ umenia a výber z nich prezentovali na dehonestujúcej výstave. Znamenalo to osobné tragédie mnohých umelcov a umelkýň, ktorí museli opustiť krajinu, prišli o prácu či dokonca o život.
https://dennikn.sk/3792417/ked-nacisti-cistili-chram-umenia/?ref=inc&cst=2673a6734a5c6532338dbcceb387671f2de85be19fdcda2d67c8e0684f354031
Ipsos: Smer sa drží na 25 percentách, neklesá ani Hlas
https://dennikn.sk/3799502/ipsos-smer-sa-drzi-na-25-percentach-neklesa-ani-hlas-od-volieb-najviac-stratil-matovic/?ref=tit1
presne ako povedal Mr. Sukaj, on neprisiel odpovedat na otazky… a ma pravdu, na FB to nerobi a napriek tomu to ma zelany efekt, uz to ani nemusia davat na Orbana a roky nicit sukromne media, naco tolko prace, ked to ide elegantnejsie a maju vacsinu a ziadne straty v prieskumoch aj ked ich “mainstream” kritizuje denne, pozri sa na USA, Trump moze zastrelit 20 ludi a aj tak ho bude volit masa ludi… bitku sme prehrali a zatial prehravame aj vojnu, to chce tvrdy reset