Doteraz sme preberali vojnu pomiešanú s debatami o Ficovi, Matovičovi a spol., ale snáď sa táto téma ujme a ďalšie príspevky súvisiace s inváziou Ruska na Ukrajinu už budeme preberať tu, možno pomôžu aj moderátori a budú to presúvať sem. Keďže začala predvolebná kampaň na naše septembrové voľby, tieto dve témy by si zaslúžili žiť oddeleným životom.
Veď aj BBC Planet sa už venuje predátorom v tomto biotope:
Z obchodného registra, ak by ste mu niekto chcel to zetko vyškrabať klincom na kapotu.
Róbert Juraj Paulinský
Za Amfiteátrom 2316/7
Košice - mestská časť Sever 040 01
Dano a nemala byť tá rus.ekonomika už dávno na kolenách?....podla mikloša...rusko nepadne ani o rok ani o dva.cez okonomiku rusi vojnu neukončia to si zapamätaj.tie bludy so sme ani nečítaj.Vyhrávajú zbrane na fronte a ludské zdroje a tie majú rusi a nie ukr.
Nie,ten proces pádu potrvá bohužiaľ roky,
Je fakt, že ZSSR sa rozpadla hlavne preto, lebo už skoro nemali čo žrať.
Takto to dopadne aj teraz,ale nebude to tento rok,ani budúci, sankcie sú slabé, pretože peniaze sú ako vždy zasa až na prvom mieste.
Dávam pomylenemu vypatlancovi deň, maximálne dva. A potom ta jeho mosqwa pôjde na ch*j ako išla ta lodná a kam smeruje ta pozemska.
Jediná zvláštnosť na tom je to, že prečo BMW a nie vrchol techniky obdivovanej krajiny, Lada. Keby aspoň 🐻 ale BMW?
západ od začiatku tvrdí,že nechcú aby ukr.prehrala,ale boja sa rozpadu ruska po možnej porážke,takže taká skoro tehotná....biden má problémy sám so sebou,nemci a fra.vždy len kolaborovali s rusmi,s kým tú vojnu chceš vyhrať?....Nový Reagan už nebude.
Z obchodného registra, ak by ste mu niekto chcel to zetko vyškrabať klincom na kapotu.
Róbert Juraj Paulinský
„Prežil som najkrajšie obdobie svojho života práve v Moskve. Podľa môjho názoru je to najkrajšie a najviac rozvinuté mesto na svete. Precestoval som desiatky hlavných miest, ale tak krásne vybudované ako Moskva som ešte nevidel,“ povedal.
Nech sadne do toho NEMECKÉHO fašist tragaca a páli do p*če na východ medzi ďalších fašistov. Ķeď je tam tak úžasne, načo je na tom zlom zapade..?? Ďalší trojmenny blbeček, nech sa ide pozrieť trochu ďalej od Moskvy, ľudia tam serú do kýblov a brodia blatovymi cestami... A mimochodom v ruzzku tiež majú 3 mená, aká náhoda že.
Veru,v USA majú výber za prezidenta dvoch starcov,to je smutné, vojenská a ekonomická veľmoc a toto 🥺
Ešte jedna poznámka k Ruzkej ekonomike-šéfka centr.Banky Nabulina má príkaz za každú cenu držať infláciu na uzde, ale po voľbách to pustí voľným pádom, to je jasné.
Uvidíme, koľko znesie Ruský mužík, keď nebude čo žrať, možno sa aspoň pokúsia o nejakú vzburu, snáď 🥴
Uvidíme, koľko znesie Ruský mužík, keď nebude čo žrať, možno sa aspoň pokúsia o nejakú vzburu, snáď 🥴
Na to by som sa spoliehal najmnej.
Pri mojej pracovnej návšteve russka tesne pred rokom 2000 tam bežne ľudia(robotníci) nosili do práce na desiatu dva varené zemiaky v šupke.
Mužici asi prevrat neurobia, im naozaj netreba veľa.
Veď práve, ekonomika im pôjde do sračiek,a oni aj tak pôjdu hladný do mlynčeka na mäso.
Asi nikto netuší, koľko rokov to ešte zvládnu - skúšali to aj v Afganistane,a nakoniec to vzdali.
Dosť záleží, či v USA odblokujú masívnu finančnú vojenskú pomoc,to by im teraz výrazne pomohlo.
Biden nedodal to čo mal keď na to bol vhodný čas.stále nechcel eskalovať.demokrati sú najhorší politici do svetovej krízy.si ho predstav ako bude vyzerať keď bude mať 86.čistá geriatria.
Áno, celé zle - malí šancu zraziť Ruzko na kolená len za cenu vojenského materiálu, bez straty jediného Amerického vojaka.
Túto šancu premrhali.
V tom Afganistane vydržali Rusi 10 rokov,ale potom sa museli stiahnuť - stručný článok, prečo:
afgan je s týmto neporovnatelný.iný terén iná doba,na toto si rusi škrečkovali za výraznej podpory západu a hlavne nemcov dlhé roky.btw:rakúsko odoberá z ruska 98% plynu.takže tu máme nové RUM.
Okolo tohto behávam, nejako som nechápal, čo to má za značku, nenapadlo mi, že mám prepnúť do azbuky...asi zmením trasu, nerád by som "čisto náhodou" zavadil kľúčom pozdĺž celej karosérie. Navyše behať chodievam na vyčistenie hlavy, nie na zvyšovanie tlaku.
#Scholz zablokoval nomináciu Ursuly von der Leyenovej na generálnu tajomníčku #NATO pre jej vysoko kritický postoj k #Rusku - Welt Kancelárka sa domnieva, že to môže byť nevýhoda z dlhodobého hľadiska po skončení vojny na #Ukrajine. Účastníci rozhovoru veria, že budúci generálny tajomník NATO bude vymenovaný za šéfa holandskej vlády Marka Rutteho, ktorý sa už teší podpore viac ako 20 členov aliancie. Očakáva sa, že problém bude vyriešený do júna.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: v diskusii pod článkom som sa dozvedel, že je to totálny vypatlanec
.
Toto zistenie ani nijako neprekvapuje. Príčetný človek si takúto somarinu na auto asi nadá.
Róbert Juraj Paulinský
Za Amfiteátrom 2316/7
Košice - mestská časť Sever 040 01
Je fakt, že ZSSR sa rozpadla hlavne preto, lebo už skoro nemali čo žrať.
Takto to dopadne aj teraz,ale nebude to tento rok,ani budúci, sankcie sú slabé, pretože peniaze sú ako vždy zasa až na prvom mieste.
Jediná zvláštnosť na tom je to, že prečo BMW a nie vrchol techniky obdivovanej krajiny, Lada. Keby aspoň 🐻 ale BMW?
Róbert Juraj Paulinský
Nech sadne do toho NEMECKÉHO fašist tragaca a páli do p*če na východ medzi ďalších fašistov. Ķeď je tam tak úžasne, načo je na tom zlom zapade..?? Ďalší trojmenny blbeček, nech sa ide pozrieť trochu ďalej od Moskvy, ľudia tam serú do kýblov a brodia blatovymi cestami... A mimochodom v ruzzku tiež majú 3 mená, aká náhoda že.
Ešte jedna poznámka k Ruzkej ekonomike-šéfka centr.Banky Nabulina má príkaz za každú cenu držať infláciu na uzde, ale po voľbách to pustí voľným pádom, to je jasné.
Na to by som sa spoliehal najmnej.
Pri mojej pracovnej návšteve russka tesne pred rokom 2000 tam bežne ľudia(robotníci) nosili do práce na desiatu dva varené zemiaky v šupke.
Mužici asi prevrat neurobia, im naozaj netreba veľa.
Asi nikto netuší, koľko rokov to ešte zvládnu - skúšali to aj v Afganistane,a nakoniec to vzdali.
Dosť záleží, či v USA odblokujú masívnu finančnú vojenskú pomoc,to by im teraz výrazne pomohlo.
Túto šancu premrhali.
V tom Afganistane vydržali Rusi 10 rokov,ale potom sa museli stiahnuť - stručný článok, prečo:
https://svet.sme.sk/c/1870876/pred-25-rokmi-sa-zacala-sovietska-invazia-do-afganistanu.html
https://kosice.korzar.sme.sk/c/23283668/na-luxusne-auto-si-dal-znacku-mockba-z-policia-problem-nevidi-niektori-politici-ano.html
Okolo tohto behávam, nejako som nechápal, čo to má za značku, nenapadlo mi, že mám prepnúť do azbuky...asi zmením trasu, nerád by som "čisto náhodou" zavadil kľúčom pozdĺž celej karosérie. Navyše behať chodievam na vyčistenie hlavy, nie na zvyšovanie tlaku.
https://hnonline.sk/svet/96131718-madarsko-chce-schvalit-vstup-svedska-do-nato-obnovujeme-doveru-povedal-orban
Na diskusii na SME bol k podobnemu prispevku komentar, ze az po 15. marci