Korčok by mohol na obmedzenú dobu prejsť na taktiku protistrany, tedy "strašenia a demagógie". Niečo ako: "Musíme okamžite pomôcť Ukrajine, lebo inak sem budú utekať ďalšie státisíce Ukrajincov, ktorí vám zoberú prácu vo fabrikách, službách, poliach....., keďže sú oveľa pracovitejší a budú ochotní pracovať aj za nižšiu mzdu."
V otvorených debatách proti “ chrumkavemu jamkatemu “ protikandidatovi vzhľadom na jeho bývalú stranícku príslušnosť , súčasné a vlastne dlhodobé nevyhranenie sa v mnohých témach , do huby si srajucim vyjadreniami , by kazdy aj stredne vybavený orator mal mať navrch … no pokial bude vystupovať Korčok takto “ tupo” , nevýrazne , akoby krev v pucke nemal , submisivne až priposrato , budeme svedkami ďalšej prehry lucídneho spektra našej slovenskej populácie … je skutočne už načase , aby začali “tvrdiť “ hru , bo ako povedal klasik “ velky pes jbe” . A história mi dáva zapravdu , že ti slušní , submisívni , uhľadení , bez iskry sa prezentujúci , zostali porazení …
No a presne o tom som pisal. Ze ta diskusia sa aj vdaka prispevkom Haberovho typu moze presunut uplne do inej roviny. Bohuzial to tak je a SmeroHlas si je toho velmi dobre vedomy. Ak stracaju podu pod nohami, okamzite otacaju diskusiu na slniecka, liberalov, zmeny pohlavi u deti a podobne.
Korcok ma podla poslednych prieskumov priblizne rovnako hlasov ako Pelle. Lenze jemu uz nemaju ake dalsie pribudnut v druhom kole, maximalne mozno Matovicove. Pelle zoberie este Dankove, Harabinove a podobne. Situacia vyzera dost kriticky a Korcok jednoducho potrebuje zobrat volicov od Pelleho a vyrazny pocet hlasov kandidatov, co nepostupia do druheho kola. A to diskusiou o LGBT neziska, skor naopak.
Treba riesit trestny zakon, samo-amnestie, preslapy ministrov za SNS, mafiu, korupciu, kritizovat retoriku Smeru doma voci hlasovaniam v EU ohladom vojny na UA, Ficove rozkradacky posledne vlady, zneuzivanie tajnych sluzieb a podobne. Na tieto temy pri kritizovani SmeroHlasu by nejake hlasy ziskat vedel. Ak zacne byt jednou z nosnych tem diskusii registrovane partnerstva, tak jednoducho nema sancu.
Nemysli, ako utvrdi teba v tom, ze ho mas volit. Ale ako dokaze pritiahnut nerozhodnych alebo odradi ludi volit Pelleho.
Takze vlastne, diskusiu na tuto "nosnu temu" si tu strhol ty. Okrem inych veci.... Co tak skusit zacat od seba? Okrem toho ze z korcokovwj nosnej temy si spravil nieco, co napisala tretia strana, ktorej spravu si ani nepochopil. Ale tak opakujem sa. A ludia velmi vynimocne zacinaju od seba.....
Ja len na margo: Pellekabelka odmietol vsetky diskusie myslim okrem jednej. Proste nikam nepojde, ako nikam uz dlho nechodi ani Fico. Oni si robia iba tlacovky, na ktore pozvu iba "novinarov" podla svojho vyberu a na ktorych nedostanu ziadne neprijemne otazky. Cize ak cakate predvolebne diskusie, zda sa ze marne a pelecukrik v nich nebude
Mainstreamove media by mali okamzite prestat preberat tie ich jednostranne facebookove vylevy - napr. Markiza spravi prispevok, poziada politika o vyjadrenie k teme, ten odmietne reagovat, tak staci povedat ze sa odmietol vyjadrit a tym to haslo. Priestor dostal.
Ulohou medii nie je sirit facebookovu propagandu politikov.
Takze vlastne, diskusiu na tuto "nosnu temu" si tu strhol ty. Okrem inych veci.... Co tak skusit zacat od seba? Okrem toho ze z korcokovwj nosnej temy si spravil nieco, co napisala tretia strana, ktorej spravu si ani nepochopil. Ale tak opakujem sa. A ludia velmi vynimocne zacinaju od seba.....
Ale co mam zacat od seba? Mna predsa nemusi Habera presviedcat.
Ten post ma/by mal oslovit nerozhodnuteho volica, ktory ma gulas v hlave, ak stale nie je jasne rozhodnuty. Preto vazim v kampani kazde slovo vzhladom na adresata, tiez si myslim, ze ten wording je nestastny. Podprahovo dane sprofanovane slovo v akomkolvek kontexte nepouzijem, najdem radsej ekvivalent.
skusim upravit:
"Ja viem,ze sa to par ludom tu nebude pacit a par z nich mi bude zase nadavat a nieco odkazovat,tak aby sme to teda vybavili vsetko naraz - som za registrovane partnerstva,nemam najmensie problemy s LGBT komunitou..."
...som za rovnosť ludskych prav a zakladnych slobod pre vsetkych bez rozdielu pohlavia, rasy ci vyznania.
ruSSká hybridná vojna všade. Ilegálni migranti, dezinformácie a konšpirácie, "vlastný názor".
Teraz pre zmenu "traktoristi" krížom po európe, foto z Poľska kde prosia nech Pulter spraví poriadok na Ukrajine a v Európe
Ja len na margo: Pellekabelka odmietol vsetky diskusie myslim okrem jednej. Proste nikam nepojde, ako nikam uz dlho nechodi ani Fico. Oni si robia iba tlacovky, na ktore pozvu iba "novinarov" podla svojho vyberu a na ktorych nedostanu ziadne neprijemne otazky. Cize ak cakate predvolebne diskusie, zda sa ze marne a pelecukrik v nich nebude
Že jamkaty nikam nebude chodiť je jeho problem … o to lepšie ho môže akýkoľvek oponent rozobrat na súčiastky , bo debilko z princípu nechodí . Brániť sa treba hneď , bo ako sa hovorí “ pravda je ta, s ktorou prvý príde “ . Neboj , po pár “ ostrých na solar”, by sa rozchodil . No uvidíme …
ten strajk zacal na zapade kvoli co2 sikanam zhora pre farmarov, to schvalujem.
len kto mohol vediet ze sa tam nasrobuju russofilne spiny a zneuziju pre svoju propagandu....
Moderné drahé traktory z peňazí EÚ,podvody pri obstarávaní, nadhodnotené ceny , úplatky vo vreckách predsedov družstiev alebo majiteľov agro spoločnosti,lebo vezmeš traktor od mojej firmy a mohol by som pokračovať...proste všetko zlé, skorumpované zhnité. Ruská lúza sa teší.
Kedysi som pracoval v poľnohospodárstve ,upozornil som na tieto hnusné praktiky a do hodiny som mal výpoveď.
ruSSká hybridná vojna všade. Ilegálni migranti, dezinformácie a konšpirácie, "vlastný názor".
Teraz pre zmenu "traktoristi" krížom po európe, foto z Poľska kde prosia nech Pulter spraví poriadok na Ukrajine a v Európe
podržtaška plní príkazy "šéfa" svojou nečinnosťou oberá ÚS o možnosť stopnúť promafiánsky trestný zákon-neplní si svoju povinnosť ho zverejniť v zbierke zákonov
vrchol,to je tá jeho nová politická kultúra
Ten post ma/by mal oslovit nerozhodnuteho volica, ktory ma gulas v hlave, ak stale nie je jasne rozhodnuty. Preto vazim v kampani kazde slovo vzhladom na adresata, tiez si myslim, ze ten wording je nestastny. Podprahovo dane sprofanovane slovo v akomkolvek kontexte nepouzijem, najdem radsej ekvivalent.
skusim upravit:
"Ja viem,ze sa to par ludom tu nebude pacit a par z nich mi bude zase nadavat a nieco odkazovat,tak aby sme to teda vybavili vsetko naraz - som za registrovane partnerstva,nemam najmensie problemy s LGBT komunitou..."
...som za rovnosť ludskych prav a zakladnych slobod pre vsetkych bez rozdielu pohlavia, rasy ci vyznania.
tak napriklad, asi nebude problem ma upovedomit, ze kde najdem tu tak dobre verejne znamu informaciu, ze habera je sucastou korcokovho timu / ten prispevok bol sucastou oficialnej korcokovej kampane. Dakujem!
dalej, ked uz pozadujes vyjadrovanie, ktore "nikoho nenasere a kazdeho presvedci", mozno by nebolo odveci vyjasnit nam podaktorym, alebo teda aspon mne, co to je ta rasa. A prosim, neodvolavaj sa na ustavu sr, ze aj tam je to pouzite .
A nasiel by som aj dalsie veci, ale tak snad na ilustraciu toho, ze "od inych pozadujeme martina na bielom koni, a sami prideme spoteni na zablatenom bicykli", by to mohlo stacit?
stano4, este raz - tu nebojujeme navzajom, zdielam pomaly 100% tvojich nazorov. Reagujem trochu empaticky z pohladu inej skupiny...tych nerozhodnutych. Pozorujem prave tieto "spoilery", nie som z toho nadseny, uprednostnujem intelektualne na urovni predvolebne diskusie napr. nemeckych TV. No vzhladom na slovenskych posluchacov musim zmiernit/upravit naroky.
Prispevok asi nereprezentuje kandidata, no prave takyto wording moze byt a casto byva zneuzity marketermi protistrany.
Ako napriklad posledne protesty boli oznacene za prezidentsku kampan. Atd.
Mozno sa neprofesionalne vyjadrujem, tu je analyza, na ktorej podstatu narazam:
- Korčokovou slabinou je aj nízka schopnosť oslovovať voličov, ktorí nie sú priaznivcami koalície, ale ani opozície. "Ide o ľudí, ktorí prehnane povedané venujú politike najviac dve minúty denne a skôr ich dokáže mobilizovať pútavé video či názor cez sociálne siete,"
- Z podrobných dát prieskumu agentúry NMS Market Research pre SME vyplýva, že Korčokova podpora môže rásť najmä medzi voličmi KDH, ale aj hnutia Slovensko Igora Matoviča.
- Korčokovi sa za posledný mesiac podarilo zvýšiť si poznateľnosť, ale podrobnejšie informácie o ňom stále nemá tretina voličov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Korcok ma podla poslednych prieskumov priblizne rovnako hlasov ako Pelle. Lenze jemu uz nemaju ake dalsie pribudnut v druhom kole, maximalne mozno Matovicove. Pelle zoberie este Dankove, Harabinove a podobne. Situacia vyzera dost kriticky a Korcok jednoducho potrebuje zobrat volicov od Pelleho a vyrazny pocet hlasov kandidatov, co nepostupia do druheho kola. A to diskusiou o LGBT neziska, skor naopak.
Treba riesit trestny zakon, samo-amnestie, preslapy ministrov za SNS, mafiu, korupciu, kritizovat retoriku Smeru doma voci hlasovaniam v EU ohladom vojny na UA, Ficove rozkradacky posledne vlady, zneuzivanie tajnych sluzieb a podobne. Na tieto temy pri kritizovani SmeroHlasu by nejake hlasy ziskat vedel. Ak zacne byt jednou z nosnych tem diskusii registrovane partnerstva, tak jednoducho nema sancu.
Nemysli, ako utvrdi teba v tom, ze ho mas volit. Ale ako dokaze pritiahnut nerozhodnych alebo odradi ludi volit Pelleho.
Ulohou medii nie je sirit facebookovu propagandu politikov.
skusim upravit:
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/kto-bol-na-proteste-t14201.html
by sa vozili na starých Ursus traktoroch bez členstva v EÚ
Že jamkaty nikam nebude chodiť je jeho problem … o to lepšie ho môže akýkoľvek oponent rozobrat na súčiastky , bo debilko z princípu nechodí . Brániť sa treba hneď , bo ako sa hovorí “ pravda je ta, s ktorou prvý príde “ . Neboj , po pár “ ostrých na solar”, by sa rozchodil . No uvidíme …
len kto mohol vediet ze sa tam nasrobuju russofilne spiny a zneuziju pre svoju propagandu....
vtipek-
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Kedysi som pracoval v poľnohospodárstve ,upozornil som na tieto hnusné praktiky a do hodiny som mal výpoveď.
.
https://twitter.com/Feher_Junior/status/1759912260036698335
vrchol,to je tá jeho nová politická kultúra
https://domov.sme.sk/c/23285179/pellegrini-dodrzi-zakon-pri-zverejnovani-novely-trestneho-zakona.html
hlavne ta Tublatanka pobavila
https://twitter.com/PJpali/status/1759941410004902187
skusim upravit:
tak napriklad, asi nebude problem ma upovedomit, ze kde najdem tu tak dobre verejne znamu informaciu, ze habera je sucastou korcokovho timu / ten prispevok bol sucastou oficialnej korcokovej kampane. Dakujem!
dalej, ked uz pozadujes vyjadrovanie, ktore "nikoho nenasere a kazdeho presvedci", mozno by nebolo odveci vyjasnit nam podaktorym, alebo teda aspon mne, co to je ta rasa. A prosim, neodvolavaj sa na ustavu sr, ze aj tam je to pouzite
A nasiel by som aj dalsie veci, ale tak snad na ilustraciu toho, ze "od inych pozadujeme martina na bielom koni, a sami prideme spoteni na zablatenom bicykli", by to mohlo stacit?
Prispevok asi nereprezentuje kandidata, no prave takyto wording moze byt a casto byva zneuzity marketermi protistrany.
Ako napriklad posledne protesty boli oznacene za prezidentsku kampan. Atd.
- Korčokovou slabinou je aj nízka schopnosť oslovovať voličov, ktorí nie sú priaznivcami koalície, ale ani opozície. "Ide o ľudí, ktorí prehnane povedané venujú politike najviac dve minúty denne a skôr ich dokáže mobilizovať pútavé video či názor cez sociálne siete,"
- Z podrobných dát prieskumu agentúry NMS Market Research pre SME vyplýva, že Korčokova podpora môže rásť najmä medzi voličmi KDH, ale aj hnutia Slovensko Igora Matoviča.
- Korčokovi sa za posledný mesiac podarilo zvýšiť si poznateľnosť, ale podrobnejšie informácie o ňom stále nemá tretina voličov.
https://domov.sme.sk/c/23284833/korcok-prezidentske-volby-2024-prieskum.html