Televízia Joj 24 - "Pre divákov sú pripravené aj dve predvolebné debaty, ktoré televízia odvysiela v pondelok a utorok (18. a 19. 3.) o 20.10 h. Počas nich sa predstavia prezidentskí kandidáti zaradení do oboch dní podľa výsledkov prieskumu agentúry AKO."
Tak to je smutne kino..myslel som ze sa trosku zapotia, toto nema obdobu co sa deje..vsetci mlcia..rad by som pocul Peleho ako je to s tou jeho garanciou zapadneho smerovania statu, jeho postoj k nasej konchite wurst s lavrovom, teraz afera z CZ, tliachanie ficka na us.sud..myslim ze pele sklamal aj dost vela svojich volicov..
No co som vravel... tie nase diplomaticke esa zavolaju uz len na kubu, do moskvy a kldr. A vietnamu samozrejme, poslu nam sem muklov do automobiliek. To je tiez vtipne ze najvacsi dovozca ekonomickych migrantov je "protimigracny" Fico. Boze ale je ten jeho elektorat tupy...
Televízia Joj 24 - "Pre divákov sú pripravené aj dve predvolebné debaty, ktoré televízia odvysiela v pondelok a utorok (18. a 19. 3.) o 20.10 h. Počas nich sa predstavia prezidentskí kandidáti zaradení do oboch dní podľa výsledkov prieskumu agentúry AKO."
Diskusie de facto nebudú. JOJ musela dnes zrušiť Na hrane lebo ju koalícia ignoruje. Na TA3 a JOJ sú iba monológy prezidentských kandidátov kde moderátori absolútne nedokážu reagovať na bludy Harabína či Kotlebu a slúžia iba na šírenie ich dezinfosr*čiek. Markízu nemám ale údajne dostala od majiteľov stopku a už nebude protislovenská prostitútka. Pellegrini sa istotne žiadnej diskusie pred prvým kolom nezúčastní, takže diskusie Korčoka s magormi ako Danko, Harabín, Kotleba, Matovič budú pre neho skôr kontraproduktívne a mali by ich rovno zrušiť.
Hanzelová skončila a ďalší ju budú asi nasledovať. RTVS to má zrátané a čaká sa iba na prezidentské voľby. Myslím, že ju rovno premenujú na TV Slovan.
To čo s médiami Putinovi trvalo niekoľko rokov a Orbánovi sa možno doteraz nepodarilo dosiahnuť, Fico dokázal za 5 mesiacov.
Dopozeral som debatu PS v Prahe https://www.facebook.com/ProgresivneSlovensko/videos/1089035922221304
Až človeka mrazí, keď vidí tie kvantá mladých kvalitných krásnych ľudí, našich ľudí, Slovákov, čo odišli. Študentov, väčšina tam ostane aj po štúdiu. To najlepšie z krajiny ide preč. Chalan že už 2 roky nebol doma, lebo jeho rodina sú homofóbni dezoláti a v Prahe našiel svoj domov. Niečo ako keď ja som v Bratislave našiel svoj domov. My, čo sme tu na Slovensku ostali, robíme čo môžeme. Bola otázka, že prečo to nerobia ako Fico, že on vkuse tlačovky a voliči mu to žerú. No lebo Ficovi je jedno. Klame, manipuluje, ničí, kolaboruje. To PS nikdy nebude robiť. Ale Hojsík zabil: v EU parlamente je Belohorcová 20 rokov. NIKTO ju tam neberie vážne, nemá absolútne žiaden vplyv ani výtlak. Populizmus funguje akurát tak na dôchodcov a porantaných neštastníkov.
Pane Fico, jednoznačný postoj české vlády nesměřuje proti Slovensku a Slovákům. Je směřován proti muži, který svými činy podkopává demokracii a základy právního státu. Rozhodla se nedávat prostor premiérovi a jeho ministrům, kteří svoji Putinovskou rétorikou ohrožují bezpečnost především svých občanů a ve finále i celé Evropy. Tím mužem jste vy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://domov.sme.sk/c/23292182/prezidentsky-dennik-argumentacne-suboje-a-nove-definicie-statnosti-ale-kdeze.html
ja dufam ze budu! chcem vidiet suboj gigantov - matovic+danko+kotleba+harabin
---
a inak napriklad takto:
https://www.teraz.sk/prezidentske-volby-2024/televizia-joj-24-ponukne-seriu-rozhov/777797-clanok.html
dochodci .. mentalne uuuplne mimo... ale ze uplne.
🔓 : https://dennikn.sk/3870299/francuzi-sa-poucili-slovenskych-ministrov-uz-nezavolali-na-telekonferenciu-o-ukrajine/?cst=5cce9c129723b4bb90fbf0aae5fa5c383f17717cfbdbd3e80a45f5c1e024a4f9
No co som vravel... tie nase diplomaticke esa zavolaju uz len na kubu, do moskvy a kldr. A vietnamu samozrejme, poslu nam sem muklov do automobiliek. To je tiez vtipne ze najvacsi dovozca ekonomickych migrantov je "protimigracny" Fico. Boze ale je ten jeho elektorat tupy...
---
a inak napriklad takto:
https://www.teraz.sk/prezidentske-volby-2024/televizia-joj-24-ponukne-seriu-rozhov/777797-clanok.html
Diskusie de facto nebudú. JOJ musela dnes zrušiť Na hrane lebo ju koalícia ignoruje. Na TA3 a JOJ sú iba monológy prezidentských kandidátov kde moderátori absolútne nedokážu reagovať na bludy Harabína či Kotlebu a slúžia iba na šírenie ich dezinfosr*čiek. Markízu nemám ale údajne dostala od majiteľov stopku a už nebude protislovenská prostitútka. Pellegrini sa istotne žiadnej diskusie pred prvým kolom nezúčastní, takže diskusie Korčoka s magormi ako Danko, Harabín, Kotleba, Matovič budú pre neho skôr kontraproduktívne a mali by ich rovno zrušiť.
Hanzelová skončila a ďalší ju budú asi nasledovať. RTVS to má zrátané a čaká sa iba na prezidentské voľby. Myslím, že ju rovno premenujú na TV Slovan.
To čo s médiami Putinovi trvalo niekoľko rokov a Orbánovi sa možno doteraz nepodarilo dosiahnuť, Fico dokázal za 5 mesiacov.
Až človeka mrazí, keď vidí tie kvantá mladých kvalitných krásnych ľudí, našich ľudí, Slovákov, čo odišli. Študentov, väčšina tam ostane aj po štúdiu. To najlepšie z krajiny ide preč. Chalan že už 2 roky nebol doma, lebo jeho rodina sú homofóbni dezoláti a v Prahe našiel svoj domov. Niečo ako keď ja som v Bratislave našiel svoj domov. My, čo sme tu na Slovensku ostali, robíme čo môžeme. Bola otázka, že prečo to nerobia ako Fico, že on vkuse tlačovky a voliči mu to žerú. No lebo Ficovi je jedno. Klame, manipuluje, ničí, kolaboruje. To PS nikdy nebude robiť. Ale Hojsík zabil: v EU parlamente je Belohorcová 20 rokov. NIKTO ju tam neberie vážne, nemá absolútne žiaden vplyv ani výtlak. Populizmus funguje akurát tak na dôchodcov a porantaných neštastníkov.
https://komentare.sme.sk/c/23292060/fico-sa-preriekol-a-povedal-pravdu-komentar.html
https://www.aktuality.sk/clanok/DpPvg1B/robert-fico-zbural-vztahy-s-ceskom-vymenou-za-rusofilnych-volicov-nechape-ho-ani-byvaly-velvyslanec-weiss-podcast/
Pane Fico, jednoznačný postoj české vlády nesměřuje proti Slovensku a Slovákům. Je směřován proti muži, který svými činy podkopává demokracii a základy právního státu. Rozhodla se nedávat prostor premiérovi a jeho ministrům, kteří svoji Putinovskou rétorikou ohrožují bezpečnost především svých občanů a ve finále i celé Evropy. Tím mužem jste vy.
https://twitter.com/danusenerudova/status/1765471938024006077
veď si klikni na web slovenskeho rozhlasu. Nic specialne netreba spravit.