, to aby bola dobra aj na druhy den sa teda robi hlavne dostatocnou hydrataciou v prvotnom stadiu vyvoja. Doteraz som vzdy to cesto robil cca tak ako na pizzu, takze s konzistanciou aby velmi nelepilo a dalo sa s nim pohodlne pracovat. Vysledok na dalsi den bol ale neuspokojivy, tak som skusil hladat inpiraciu na youtube namiesto webiek. No a vsimol som si, ze vsetkym fokacovym youtuberom sa to cesto skoro leje, velmi lepi, robi bubliny ako zuvacka a praca s nim je vlastne iba niekolko specifickych pohybov, poneac nic ine sa ani moc robit neda.
A zjavne toto je kluc k uspechu, vcerajsia domaca foccacia je vlacna a chutna, stacilo pouzit viac vody ...
Tak to si ma teda zaskatulkoval To mnozstvo je sice uchylne a preto som sem tu fotku aj dal, ale je za tym len ciste racio. Mame v rodine alergika a spotreba mlieka je cca. 1l denne. Kedze trvanlivost maju do konca juna, po zaratani zasob, co este mame doma, to vychadza na 9 skatul. Usetrene cca. 100€.
Paradoxne ja si na pitie kupujem obycajne mlieko - najradsej mam cerstve v PET flasi.
Inak pozor na to, ze aj pri mlieku je rozdiel. Rajacke (aj Tesco OEM je Rajo) ma len 0,01g laktozy na 1dcl. Mnohe ine maju 0,1g na 1dcl. O masle, syroch a cokolade z Rakuska nabuduce
Kedze aktualne idem dietku a pisem kaloricke tabulky tak zistujem ze niektore veci ktore by clovek povedal ze ved to nic nie je, je vlastne kua vela kalorii. 😁 Hlavne tuky. Normalne som daval vajicka z 3 alebo aj 4 vajec rano a to ti ma riadnu davku tuku tie zltka 😄
Musim sa slusne krotit. Ale za chvilu mi narastu kridla ked budem stale jest tie vtaky.
Boli ste niekto v restauracii vo vezi Kamzik, alebo v restauracii v Ufo?
Vyberam nieco na rodinnu oslavu, a v tychto dvoch som nebol uz velmi davno
Ze ci to stoji za to, a za tie ceny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A zjavne toto je kluc k uspechu, vcerajsia domaca foccacia je vlacna a chutna, stacilo pouzit viac vody ...
btw hlavna inspiracia tu
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Tak to si ma teda zaskatulkoval
Paradoxne ja si na pitie kupujem obycajne mlieko - najradsej mam cerstve v PET flasi.
Inak pozor na to, ze aj pri mlieku je rozdiel. Rajacke (aj Tesco OEM je Rajo) ma len 0,01g laktozy na 1dcl. Mnohe ine maju 0,1g na 1dcl. O masle, syroch a cokolade z Rakuska nabuduce
tatko tuto zimu veru este nerobil.
v zahranici je to dost bezne ale u nas v obchode som to nevidel.
na nejakom eshope pre fitness asi hej
https://sortiment.metro.sk/sk/eurovo-vajecne-zltky-1kg/205629p/?itm_pm=cookie_consent_accept_button
predpokladam ze po otvoreni mas spotrebovat do 2 dni
nie som kulturista
teraz pozeram ze su to zltky, ja skor hladam bielka
https://sortiment.metro.sk/sk/eurovo-vajecne-bielky-1kg/205624p/
kua zas sme vo vtipkarovi a pojde to do kopru
Edit: a tak sa aj stalo
Musim sa slusne krotit. Ale za chvilu mi narastu kridla ked budem stale jest tie vtaky.
Vyberam nieco na rodinnu oslavu, a v tychto dvoch som nebol uz velmi davno
Ze ci to stoji za to, a za tie ceny
Kamzik:
https://veza.sk/menu/
Ufo:
https://www.redmonkeygroup.com/sk/menu.html