Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Na stk som siel po praci z ba do TT takze cca 50 minut dialnicnej jazdy zohriate bolo dost.
Keby je to len trosku vyssia hodnota tak skusim carovat sle macimalna pripustna je 0,2 aj na benzin aj na lpg… takze pri benzine som na viac ako dvojnasobku…
Technik aj nasledne servisak sa zhodli ze s najvacsou pravdepodobnostou to bude katik…
Jedna vec je zohriate.druha dobre vyfukane..pred ek treba zohriať a po okreske to točit par x do vysokych otačok aspon 3-5 min potom mas hodnoty tesne na spodnej hranici
na P205 som mal siber - otvaralo sa to zaujimavo - podtlakom sa stiahlo tesnenie a potom uz len rucne odsunut sklo. nervy som mal kedy sa pokazi a bude mi tadial zatekat, ale aj na 18r. to stale fungovalo. len tienidlo malo zmysel zasunut len ked bolo zatvorene - takze mi pekne pieklo na lebku. pouzival som to len v lete na vyvetranie auta na parkovisku.
som hladal fotky a je to uz riadna historia. to auto nebola raketa ale lokomotiva - 1.9D - to slo furt a fsade za 4.5l nafty na sto, noha stale na podlahe a v 2010 nam tu aj celkom kydlo
Tak vcera som sice na pohode presiel cez TK ale nepresiel cez EK, hodnoty CO na benzin 0,44 a na plyne 0,24. 200.000 km asi kazalyzatoru stacilo a bude treba druhy. 🤦♂️
A nebolo by vhodnejšie diagnostiku prenechať skúsenému automechanikovi ? Predsa len , ani mozog neoperuje predavačka z Miletičky aj napriek tomu , že jej poskytneš kreslený návod …
Ale vsak ten motor zral uz od nova liter oleja na 3000 km ci tak nejak, cize v kate su nespalitelne zvysky z 60-70 litrov oleja, co je cca pol kila bordelu. Nic prekvapujuce, ze je po smrti. V podstate aj motor samotny sa uz asi blizi ku koncu zivotnosti.
Strašná nepotrebná p* ina … jeden kúpil novy Multivan , bo čávo panoráma … a cestou do HR utrpel prehriate mozgu cez strešné okno zatvorené / nemá plato - vraj vývojári dospeli k názoru , že prestup tepla bude zanedbateľný - UPs / . Cestu domov už absolvoval v siltovke s mokrým uterákom 😂.
Ja mám strešné okno prakticky permanentne zatvorené a aj zatiahnuté plato. Ovárala som ho možno iba vtedy keď som skúšala či funguje.
Ale vsak ten motor zral uz od nova liter oleja na 3000 km ci tak nejak, cize v kate su nespalitelne zvysky z 60-70 litrov oleja, co je cca pol kila bordelu. Nic prekvapujuce, ze je po smrti. V podstate aj motor samotny sa uz asi blizi ku koncu zivotnosti.
Motor zacal papat olej az niekde pri 70,000km co je pri tychto motoroch bezne a nie nieco necakane. Teraz po vymene rozvodov sa to zlepsilo a zase az tak olej nezerie. A inak je motor uplne v poriadku nemyslim si ze by bol pri konci svojej zivotnosti…len si tuto “featuru” francuzskych motorov odniesol katalyzator.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keby je to len trosku vyssia hodnota tak skusim carovat sle macimalna pripustna je 0,2 aj na benzin aj na lpg… takze pri benzine som na viac ako dvojnasobku…
Technik aj nasledne servisak sa zhodli ze s najvacsou pravdepodobnostou to bude katik…
Po 4 rokoch som mal na EK hodnoty 0,06.
som hladal fotky a je to uz riadna historia. to auto nebola raketa ale lokomotiva - 1.9D - to slo furt a fsade za 4.5l nafty na sto, noha stale na podlahe
Chodim 110km/h 90% casu v pravom pruhu, nevytrhavaj veci z kontextu… isiel som na STK… tak som siel zamerne rychlo… co je na tom nepochopitelne?
Ci len zase lapalomkova potreba urobit senzaciu tam kde ziadna nieje? 🤦♂️
Mne zacina cervene pole uz na 5000 😅 a niesom si teraz z pamati isty presnou hodnotou ale pri 145 tocim okolo 4300-4500 ak si dobre pamatam 😇
Na 7000 sa to ani v mojom aute neda dostat 😅
Nie … ja mám T6 , panoráma je až na T7 . Ale podľa mna to už nie je dodavka Multivan , ale mpv . Už to nie je ono , bych to nebral 🤷🏼♂️.
https://www.smogtips.com/failed-high-carbon-monoxide-co.cfm asi kat nebude
Skusil by som cistit klapku, a cidla v sani -su na to speci spreje.
https://www.autokelly.sk/Product/ERA-558035A/13012796/39849642;39850140;158965;44000548;44000685;44296206;44294904;50020742
Ak nic, tak nove lambdy, su tam 2.. >150€ Alebo aj overit/vymenit cidla.
Ak je prasknuta gumena membrana v splynovaci, plyn bude presakovat vakuovou hadicou (e) do sania.. Z tade nesmie sycat plyn do motora, je to len na regulaciu tlaku plynu podla vakua motora.
https://vosken.de/media/image/product/2708/lg/landi-renzo-reparatursatz-li10-verdampfer.jpg
Repas sady 40€ + robota plynara. Ak auto ma vela nabehane, zamysliet sa nad precistenim celeho systemu, najma vstreky. napr Mestecko lpg servis.
https://gasbj.sk/produkt/pro-tec-multiadapter-pre-lpg-system-cleanprotect-p1938 https://gasbj.sk/produkt/pro-tec-lpg-system-clean-protect-120ml
Ja mám strešné okno prakticky permanentne zatvorené a aj zatiahnuté plato. Ovárala som ho možno iba vtedy keď som skúšala či funguje.
Motor zacal papat olej az niekde pri 70,000km co je pri tychto motoroch bezne a nie nieco necakane. Teraz po vymene rozvodov sa to zlepsilo a zase az tak olej nezerie. A inak je motor uplne v poriadku