Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Je rozdiel, či to je rok starý motor, alebo 10 rokov, či má nabehaných 10 tisíc km alebo 150 tisíc km. Kamoš má Golf 7 1.4TSI 2014, najazdených 160 tisíc a nejaké drobné. Do cca 100 tisíc km nemusel polievať olej medzi výmenami (každých 15 tisíc km), od 130 tisíc km už medzi výmenami dolieva ccca 3-4 litre. U otca v robote majú PSA autá s 1.2 Puretech motormi, do cca 100 tisíc km nežrali olej, ale potom začali byť dosť smädné, cca 1l na 5000km
Ak to nemalo keramický kat od výroby tak na ten nájazd je to slušná výdrž obyčajného katu. LPG tvorí horúcejšie spaliny ako benzín a tým pádom dostáva obyčajný kat viac nažrať.
bol som na STK minuly mesiac, neurobil som ju lebo som mal suchnuty vyrobny stitok. Takze zavazna chyba, dajte si urobit novy a pridete znova lebo zakon je taky a taky, ze milerad by ma pustil, ale... Novy vyrobny stitok od vyrobcu stoji 155e, v cesku vedia urobit fejk za 35. Bol som predvcerom znova na STK a technik mi hned pri vchadzani hovori, ze nepotesim vas, zmenil sa zakon a ten stitok uz nie je zavazna chyba skoro ma je.... do montaznej jamy co tam maju.
ma to pokracovanie. vyletel som kvoli inej chybe, na stk mi vyskocila chyba airbagu (v spinacej skrinke bol deaktivovany kvoli sedacke) po opatovnom aktivovani sa spinac zasekol. Diagnostiku nosim stale v aute...v ten den som ju nemal nech zmazem chybu. v tom momente sa mi sa mi stretol piest s ventilom v ustrobach mozgu akurat som bol po novy spinac. diagnostika pise "nevierohodny signal".
uvažujeme o dacii joger, len ma mätie, že tam dávajú už len litrové motory ... myslíte, že to vydrží roky alebo je to zarobenie si na problémy? Jazdilo by sa z autom tak 15000 ročne prevažne dialnice
Preto z takej situácie (spomedzi 2 kamiónov) treba ísť čím skôr preč. Duplom v kolóne, resp. pri spomaleni premávky. Veľmi nepríjemný pocit už sa len zamýšľať nad takýmto koncom
uvažujeme o dacii joger, len ma mätie, že tam dávajú už len litrové motory ... myslíte, že to vydrží roky alebo je to zarobenie si na problémy? Jazdilo by sa z autom tak 15000 ročne prevažne dialnice
Rasto chvala ma nieco take maloobjemne v starsom dusteri na lpg a mal na tom nabehane cez 160,000km … to v tvojom pripade znamena cca 10 rokov bez problemov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Tiez myslim. Rok jazdim 2,0 TSi a nepapa ziaden olej a dufam, ze to tak aj ostane.
Zaujmave, nikdy som o tom nepocul a ani problem s katalyzatorom nemal, ale zjavne sa to stava.
https://www.lpg-autogascentrum.cz/forum/dotaz-7536-ma-provoz-na-lpg-vliv-na-katalyzator/
V tom linku sa spomina aj vyhrevnost benzin - plyn. 31MJ - vs. 25MJ.
Tato tema nebola premenovana. Ma rovnaky nazov uz od roku 2012. Akurat od roku 2010 do 2012 mala v nazve patvar "motoristika" namiesto "motorizmus".
Tak potom som si zle pamatal nazov 🤦♂️ moja chyba…
ma to pokracovanie. vyletel som kvoli inej chybe, na stk mi vyskocila chyba airbagu (v spinacej skrinke bol deaktivovany kvoli sedacke) po opatovnom aktivovani sa spinac zasekol. Diagnostiku nosim stale v aute...v ten den som ju nemal nech zmazem chybu. v tom momente sa mi sa mi stretol piest s ventilom v ustrobach mozgu
Rasto chvala ma nieco take maloobjemne v starsom dusteri na lpg a mal na tom nabehane cez 160,000km … to v tvojom pripade znamena cca 10 rokov bez problemov