Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Ja si to uz tak presne nepamätam, ale zda sa mi, ze sa da ta tyc, na ktorej su zadne sedadla nasunute, rozobrat (demontovat jej koniec) a potom by sa z nej malo dat po odpojeni konektorov to jedno sedadlo vysunut a tyc znovu zlozit a ukotvit.
Marli, mozes nafotit ako je ta koncovka tyce spravena? Teoreticky sa asi da demontovat aj len jedna cast lavice, nie? Len si nie som isty, ci by potom zvysna cast lavice drzala na mieste v priecnom smere, ze ci by sa nemohla posuvat na tyci zo strany na stranu (ci je na tyci spravena nejaka bocna aretacia). Aj ked aj to by sa dalo vyriesit navlecenim a utiahnutim klasickej stahovacej kovovej eska pasky na tyc k tomu ponechanemu sedadlu aby sluzila ako doraz na zamedzenie bocneho pohybu.
V kazdom pripade cele to je z nudze cnost, lebo ak sa to aj da, tak rozhodne to nie je rychle a prakticke. Bud sa ma sedadlo sklapat do podlahy (mnou preferovane riesenie), alebo sa ma dat beznastrojovo vybrat. Akurat po vybrati sedadla nemas po vylozeni nakladu miesto pre pasaziera a tiez musis to sedadlo niekde uskladnit, cize to su za mna len nevyhody.
Pozriem, príležitostne, po chorobe.
Vyberal som zatiaľ raz, vcelku a nevšimol som si (ani sa nedočital na forach predtým), že by bola možnosť rozdelenia.
lapaloma ešte mi napadlo, výhody 7m oproti 5m verzii boli lepšie zadné brzdy a vyššia nosnosť v papieroch (ak to náhodou časom nezmenili, neviem)
riešil niekto taketo poškodenie volantu ? v podstate by mi stačilo to len ,,zamaskovať,, nech to nebije tak do očí
Neviem odkiaľ si, ale napr. v Považskom Podhradí je pani, ktorá urobí nový poťah. Ja som za to dával 80€ a bolo to perfektne urobené. Nedávno si chalan doniesol spravený volant za 50€ niekde z bazoša na výmenu a tiež to dobre vyzeralo.
ten volant je v poriadku, skoro ako nový, toto je jedine male miesto, kvoli tomu nebudem prešívať cely volant, to je zbytočné
(nerozširuje sa to, olupila sa ta koženka troška, asi sa to niečim naleptalo)
inak aj v ZA je dosť dobra firma - ušijú nove poťahy sedačiek, volantov/radičiek - tabim.sk
brat si tan daval robit volant aj sedačky
myslim ze sa davali na bmw 3. ak si dobre pamatam z poistovne Bmw disky nikdy nemali punc bmw
ak je ale ukoncena prvovyroba stale koli zakonu nahradnych dielov maju
niekoho kto ma pravo im to vyrabat. napr WSP italy a ty uz puncka davali.
viac ako to ci to je alebo nieje original ma na tom vytaca nabijane zavazie na hlinikovy disk. za toto si zasluzi 10 ran bicom na kazety
Sú to originály. Napodobeniny majú 99% označenie ET. BMW používa označenie IS. On ich tam len inzeruje druhýkrát pre VW, lebo niektoré modely používali 5x120 rozteč. Ale aj tam na fotke vidíš označenie IS, dokonca aj BMW.
A väčšinou sa vyrábajú repliky Mkových diskov, alebo tých najobľúbenejších (style 95, 135, 172...), ako týchto základných.
Tak teoreticky budú sedieť, ale skôr by som asi pozeral niečo v šírke 8J. A ešte by som pozrel do technického, ak to chceš mať ako má byť, lebo myslím, že tento rozmer tam nebudeš mať zapísaný. Minimálne ET bude určite trochu iné. A neviem či 3.0d mal kombináciu 7,5Jx17. Či tam nebola len 8Jx17.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Marli, mozes nafotit ako je ta koncovka tyce spravena? Teoreticky sa asi da demontovat aj len jedna cast lavice, nie? Len si nie som isty, ci by potom zvysna cast lavice drzala na mieste v priecnom smere, ze ci by sa nemohla posuvat na tyci zo strany na stranu (ci je na tyci spravena nejaka bocna aretacia). Aj ked aj to by sa dalo vyriesit navlecenim a utiahnutim klasickej stahovacej kovovej eska pasky na tyc k tomu ponechanemu sedadlu aby sluzila ako doraz na zamedzenie bocneho pohybu.
V kazdom pripade cele to je z nudze cnost, lebo ak sa to aj da, tak rozhodne to nie je rychle a prakticke. Bud sa ma sedadlo sklapat do podlahy (mnou preferovane riesenie), alebo sa ma dat beznastrojovo vybrat. Akurat po vybrati sedadla nemas po vylozeni nakladu miesto pre pasaziera a tiez musis to sedadlo niekde uskladnit, cize to su za mna len nevyhody.
Vyberal som zatiaľ raz, vcelku a nevšimol som si (ani sa nedočital na forach predtým), že by bola možnosť rozdelenia.
lapaloma ešte mi napadlo, výhody 7m oproti 5m verzii boli lepšie zadné brzdy a vyššia nosnosť v papieroch (ak to náhodou časom nezmenili, neviem)
Neviem odkiaľ si, ale napr. v Považskom Podhradí je pani, ktorá urobí nový poťah. Ja som za to dával 80€ a bolo to perfektne urobené. Nedávno si chalan doniesol spravený volant za 50€ niekde z bazoša na výmenu a tiež to dobre vyzeralo.
(nerozširuje sa to, olupila sa ta koženka troška, asi sa to niečim naleptalo)
inak aj v ZA je dosť dobra firma - ušijú nove poťahy sedačiek, volantov/radičiek - tabim.sk
brat si tan daval robit volant aj sedačky
Kup napr new skodovku a mas 3x meneny volant za rok, 3x do roka nova vonava kozicka
V ramci zaruky
Elektronika
https://auto.bazos.sk/inzerat/162057724/15-elektrony-original-bmw-5x120-r17.php
ak je ale ukoncena prvovyroba stale koli zakonu nahradnych dielov maju
niekoho kto ma pravo im to vyrabat. napr WSP italy a ty uz puncka davali.
viac ako to ci to je alebo nieje original ma na tom vytaca nabijane zavazie na hlinikovy disk. za toto si zasluzi 10 ran bicom na kazety
https://auto.bazos.sk/inzerat/162057724/15-elektrony-original-bmw-5x120-r17.php
BMW style 413
A väčšinou sa vyrábajú repliky Mkových diskov, alebo tých najobľúbenejších (style 95, 135, 172...), ako týchto základných.
To bude na tú E83ku 3.0d?