Kategórie
Bike-techUkradnuté bicykle # cestná cyklistika # skúsenosti # poradenstvo # rady # diskusia
posledný komentár: 19. 4. 2016 o 11:24
-35% Bianchi Infinito CV Disc Rival eTap AXS bicykel, sivá, veľ. 57
3 899 €
-35%
MOC 5 999 €
-19% Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact bicykel, hematite
od 2 199 €
-19%
MOC 2 699 €
Novinka -5% Giant TCR Advanced 2 KOM bicykel, carbon
2 699 €
-5%
MOC 2 849 €
Výpredaj -18% Orbea ORCA M20iTEAM 28 bicykel, modrá/strieborná
4 749 €
-18%
MOC 5 799 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
Výpredaj -10% BMC Teammachine SLR FIVE bicykel, arctic silver/black
3 799 €
-10%
MOC 4 499 €
Novinka Bianchi Oltre Comp Ultegra Di2 bicykel, metallic celeste/black
od 4 899 €
MOC 5 944 €
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
Novinka -8% BMC Teammachine SLR 01 ONE bicykel, carbon/neon red
11 999 €
-8%
MOC 12 999 €
Akcia -30% TRELOCK ZR 310 prídavné lanko k rámovému zámku, 10 mm
od 13,99 €
-30%
MOC 24,99 €
A zaznelo tu nieco o zabezpecenych miestach pre bajky. To, ze niekde za rohom v bude sedi sbskar nie je efektivne zabezpecenie. Rovnako ako kamera. To zlodeja vobec neodradi, iba si da kapucnu a siltacku. Zlodeji idu az na vzacne vynimky cestou najmensieho odporu. Beru co nie je "privarene", cvakaju co sa cvaknut da. Co nepozna alebo trva prekonat prilis dlho obchadza, lebo hned vedla ma dostatok "nezabezpecenych" bajkov.
Rovnako si vyberaju aj pivnice. Podla zabezpecenia, casto vobec nevedia, co v nich je a preto najdes vylomene dvere a z pivnice nic nezmizlo, lebo v nej boli len zavaraniny a stare handry.
ja by som tomuto tvrdeniu ale ze vobec neveril.
sam som bral zamknuty bike z pred Tesca mini rozbrusovackou cez den s kopec ludmi naokolo.
myslis ze sa niekto zastavil a zaujimal? kludne mohol, bolo to dohodnute s organmi.
a ked niesu vidiet prepilene zamky, asi z toho dovodu, ze ich so sebou odnesu?
takouto to bolo a je vidiet vo videu, kolko trva prerezat ocelove lano.
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=6C4vRb5VdLs&ab_channel=Zbyn%C4%9BkHruda
sam som bral zamknuty bike z pred Tesca mini rozbrusovackou cez den s kopec ludmi naokolo.
myslis ze sa niekto zastavil a zaujimal? kludne mohol, bolo to dohodnute s organmi.
a ked niesu vidiet prepilene zamky, asi z toho dovodu, ze ich so sebou odnesu?
takouto to bolo a je vidiet vo videu, kolko trva prerezat ocelove lano.
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=6C4vRb5VdLs&ab_channel=Zbyn%C4%9BkHruda
Ved never. Oni ti zlodeji si potom po sebe nepochybne aj povysavali a poumyvali, vsak. Mne je to v principe jedno, kludne stras cim chces. Chodi tu x policajtov, nech povedia ci zazivaju rozbrusovacky...
Foto lankoveho, čo som písal skôr, hrúbka cca 3.6-3.8mm
aj vo vedlajsej dedine raz vykradli dom cez vyburanu stenu, ale bezne sa to nerobi (aspon si myslim)...
tolko k zabezpeceniu bicykla aj ked len na par sekund......
https://www.youtube.com/watch?v=ugJOA8AMKsE&ab_channel=vydavate%C4%BEstvoPremedia
tu je dalsie, ked myslis ze sa take nedeju. ale nie vsetky kradeze su pod kamerami a este dostupne videa a fakt sa mi nechce hladat a dokazovat ti nieco.
https://www.facebook.com/udalostibrno/videos/prvn%C3%AD-mu%C5%BE-si-kr%C3%A1de%C5%BE-rozmyslel-dvojice-u%C5%BE-%C5%A1la-na-jisto-kr%C3%A1de%C5%BE-kola-v-brn%C4%9B-malom%C4%9B%C5%99/568430007783054/
Uvedomte si, ze ak zlodej zbada 2 identicke bicykle a 1 z nich bude mat co i len najjednoduchsi, najlacnejsi zamok, tak vezme ten nezamknuty.
Tiez poistovnu bude zaujimat, ci bol bicykel zamknuty.
Teda vzdy je lepsie aspon nieco, ako nic.
Pekny retaz.. aj tak to ale nevydrzi ani 10 sekund baterkovej flexky. Takze zalezi kde ho parkujes. Ak to nie je niekde "na verejnosti", tak pripraveneho lu***** neodradi nic. Podla mna je dostatocny taky, co necvaknes knipex kliestami. Ale samozrejme suhlasim ze hocico je lepsie ako nic.
Moje halucinacie su zalozene na realite a rokoch praxe. Ale co tam po tom, dnes staci mat nazor, hlavne aby bol dostatocne bububu.
Tak skus aspon vysvetlit, kde toto tvrdil prosim ta. Kde tvrdi, ze kazdy zamok sa da prekonat, a ze zamok nema zmysel?
Nemam rad tieto gastlight metody – jedine co chlap urobil, ze s tebou nesuhlasil
cokupit mal som teda napisat, ze v druhej polovici s tebou zase uplne suhlasim.
len ja som reagoval na to s rozbrusovackami z vlastnej skusenosti a s kopec ludmi naokolo a nikto sa nad tym ani nepozastavil. ludia proste maju na haku, ked sa niekde nieco kradne. malokto sa chce dostat do nejakeho konfliktu. narazal som aj na to.
a to ze ty si este neprisiel do styku kradezi s rozbrusovackami, uznaj, ze to je ako v teme s medvedmi. jeden pride casto a iny vobec. tu ti dam dalsie s chytenym zlodejom s vybavou aj rozbrusovacka.
https://www.youtube.com/watch?v=6apN4XxxZQE&ab_channel=T%C3%BDden%C3%ADkPolicie
este doplnim k tomu predchadzajucemu videu, kde je popis, ze prvy si to rozmyslel a dvojica uz isla na istotu:
ale to je ten isty pachatel s casovym odstupom, odislo auto, ale tenisky a ruksak ma totozny...
obhliadol situaciu, doplnil do ruksaku rozbrusovacku a uz isiel na istotu....
a aj mne zmizli nejake bicykle. prvy viac ako 40r dozadu F1, potom viac ako 25r dozadu horsky, co som mal pozicany od mojej polovicky (bol zamknuty pri praci asi 10 metrov od vratnika, lebo predtym zobrali biky aj z ohrady), potom nas okradli pri predaji telefonu a policajti pri nahlasovani povedali, ze insie by nerobili, len takychto nahanali, potom pri inej cinnosti ma policia natoceneho pachatela a pytali sa ci neviem kto by to mohol byt, ale potom neboli schopni dat ani ziadne vyrozumenie, ci sa s pripadom nieco deje, alebo odlozeny do stratena. musis uznat, ze ja nejaku doveru v policiu a ich patranie nemam.
a zamok pouzivam Master Lock. ale len na taky mestsky co vzdy nejaky mam, lebo je tazky, ale uz som ho mal aj na pretekoch.
ale sportovy bicykel nezamykam , ten mam stale pri sebe. uz som bol s nim aj v obchodoch a par krat aj v banke. v robote si beriem k sebe aj ten obycajny
Má tam síce nápis SECURITY ale mali sme labradora - aj toho by vedeli ukradnúť
Priznajme si , že aj nam sa už stalo, že sme prisli o nieco cenné kvôli vôni ženy