„Nepripúšťam, že sme mohli v niečom zlyhať,“ vyhlásil Šutaj Eštok vo štvrtok po rokovaní bezpečnostnej rady.
Ako sa hovorí,karma je zdarma-Fico dosadil do vysokých postov neschopných babrákov,ktorý mali len jednu podmienku na kvalifikáciu-bezhraničná poslušnosť a ochota urobiť akúkoľvek špinavosť
Skoro ho to stálo život,možno už teraz v nemocnici premýšľa,či to nebola chyba ...
Včera večer okolo 19:00 to dopodrobna rozoberali na ČT24. České bezpečnostné služby to dávali ako totálne zlyhanie a aj na základe toho príde k ďalšiemu preškoleniu ich ochrankárov.
Po včerajšom vyhlásení povereného predsedu parlamentu o možnosti zrušenia diskusie k predkladaným zákonom a o možnosti vyjadriť svoj postoj iba samotným hlasovaním, s možnosťou obmedzenia predvolebnej kampane do EU volieb a s prípadnou kritikou z radu občanov toto brať ako útok na koalíciu,
Politikom sa neverí, politici sa musia kontrolovať.
Stará pravda, no nie pre každého.
Politika je bohužiaľ vírus, ktorý nakazeného voliča v poslednom štádiu premení na zombíka bez nadhľadu, ktorý potom čistí jazykom svoju politmodlu, a špinu z nej kydá na protistranu.
A je len logické, že popritom marazme potom hocijaký pokus o vlastný pohľad vybočujúci zo šíku okamžite otvára žumpy na každej strane, a pluralitná demokracia fasuje na frak z každej strany.
Volič pri zmysloch, ak sa sem tam vyskytne, nepotrebuje heslá ani sprava, ani zľava, ale vyberá stranu, ktorá mu podľa jeho vlastného videnia aktuálneho stavu v spoločnosti vychádza ako najvhodnejšia, čo môže byť kľudne raz zľava, raz sprava.
Po voľbách je pre neho každá opozícia už absolútne nepodstatná, a ak sa zaujíma o politiku, tak len o tú vládnu, ktorú ale nikdy nechváli, a má k nej vždy kritický postoj bez ohľadu na to, či je v nej niekto z jeho voľby.
Takých voličov je ale dnes ako šafránu, zato nositeľov jednej zaručenej pravdy behá všade jak nas....
No a nevoliči? Tí sú aspoň psychicky zdravší.
Prezidentka a Pellegrini dnes organizuju stretnutie lidrov parlamentnych stran, aby prebrali sucasnu napatu situaciu. Okrem Smeru a SNS vsetci potvrdili ucast. Tolko k ich snahe ukludnit situaciu.
Kto chce kam, pomôžme mu tam.
Šutaj vychválil ochranku, asi dostanú aj vyznamenanie a extra prémie. Všetci živí a zdraví, ani účes sa jednému nepokrivil, atentátnik tiež v najlepšej forme svojho života, premiér na kašu. Už čakám, že ako prvé Fico povie, že ďakuje svojej ochranke za kus dobrej roboty.
Včera večer okolo 19:00 to dopodrobna rozoberali na ČT24. České bezpečnostné služby to dávali ako totálne zlyhanie a aj na základe toho príde k ďalšiemu preškoleniu ich ochrankárov.
O nepotvrdení účasti na stretnutí u prezidentky tam nepovedal nič, teda aspoň po tej 33. minúte nič také neodznelo, to stretnutie tam nebolo ani spomenuté. Naopak, v úplne poslednej vete kšeftár s drevom ocenil gesto prezidentky a Pellého, ich spoločné vystúpenie.
Ja som ale nepísal o účasti u prezidentky. Ja som písal, že chcú obmedziť diskusiu v parlamente. A to tam povedal on. Obmedziť predvolebnú kampaň padlo hneď po udalosti. A každú kritiku brať ako útok naznačil hneď Taraba svojím výrokom o "krvavých paprčiach".
Takže si myslím, že tieto tri veci môžu vyvolať presne opačný efekt.
Prezidentka a Pellegrini dnes organizuju stretnutie lidrov parlamentnych stran, aby prebrali sucasnu napatu situaciu. Okrem Smeru a SNS vsetci potvrdili ucast.
ale nemam odvahu sa tam ist pozriet sam, prislo by mi zle. Na HS nechodim uz asi mesiac, uz mi tie svinstva od tamojsich putinovych filciek liezli na mozog, tak som to prestal uplne sledovat. I tak to nema zmysel nahlasovat, admini tam nespravia nic.
Radio Slovensko. Pocuvam v praci. Pocul som vyjadrenia o ucasti vsetkych, okrem Smeru a SNS. Nepisal som, ze nepojdu, alebo ze odmietli, ale ze ucast nepotvrdili, resp. sa nevyjadrili.
Doplnene: tak stretnutie ma byt v utorok, nie dnes
Uplne nechapem, preco kazdy tlaci, ze minister vnutra by mal odstupit. V prvom rade by mal na to tlacit Fico resp. Smer. Vsak ta ochranka je tam pre nich a chrani ich. Ak je toto podla nich dostacujuce, tak nech sa paci. Ono je nakoniec uplne jedno ci tam bude Sutaj Estok alebo nejaka ina babka.
Ochranka pojde doprec, minimalne ak Ficovi neposkodilo aj kus toho sedliackeho rozumu. Len na verejnost budu sirit presne takyto narativ, ze nikto neurobil chybu a vsetci z vlady su dokonali a za vsetko mozu media a opozicia.
Idu velmi nebezpecnu hranu, asi uz zabudli pocitat.
Tak si to zhrnme.
Vladna vacsina je velmi krehka, prezidentske volby dopadli v konecnom dosledku tesne, kde prve kolo dokonca prevalcovala liberalna cast a druhe kolo vyhrali len vdaka hlasom extremistov. Napriek tomu sa vlada tvari, ze v tejto krajine maju ludia iba jeden nazor a vsetko proti je nazor medii a opozicie. Myslim, ze uz dost hazarduju nielen so stavom verejnych financii, ale aj s obcianskymi naladami v tejto krajine.
Takto sa spravaju samozvani "mierotvorcovia", ze spolocnost dovedu na pokraj kolapsu a obcianskej vojny. Az mam pocit, ze cele je to riadene odniekial na dialku z vychodneho kuta. Aj to "uniknute" video strelca, ktoreho nabadaju, co ma hovorit a potom to vypustia ako tutovku, lebo vsak ich volici seno zeru. To je typciky priklad goebbels-putlerovskej propagandy, kde nikto iny iba policia mohla mat k strelcovi pristup bezprostredne po utoku. Kto iny, ako zakerny hajzlik, by nieco take natocil a vypustil, aby zasial dalsie semienko nenavisti. A pritom tancuju na krvavom saku svojho sefa. Tito ludia uz nemaju ziadnu hranicu.
Kedysi ktosi povedal, ze Slovensko ma tiez svoju velku historicku ulohu v ramci EU. Mam pocit, ze prave teraz ju zohravame, ale zial nie v pozitivnom duchu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
„Nepripúšťam, že sme mohli v niečom zlyhať,“ vyhlásil Šutaj Eštok vo štvrtok po rokovaní bezpečnostnej rady.
Ako sa hovorí,karma je zdarma-Fico dosadil do vysokých postov neschopných babrákov,ktorý mali len jednu podmienku na kvalifikáciu-bezhraničná poslušnosť a ochota urobiť akúkoľvek špinavosť
Skoro ho to stálo život,možno už teraz v nemocnici premýšľa,či to nebola chyba ...
https://dennikn.sk/3995417/sutaj-estok-odmieta-odstupit-zhrnuli-sme-co-su-problemy-v-zasahu-ochranky-a-pri-uniku-videa/?ref=tit
Kde to povedal? Zdroj?
Stará pravda, no nie pre každého.
Politika je bohužiaľ vírus, ktorý nakazeného voliča v poslednom štádiu premení na zombíka bez nadhľadu, ktorý potom čistí jazykom svoju politmodlu, a špinu z nej kydá na protistranu.
A je len logické, že popritom marazme potom hocijaký pokus o vlastný pohľad vybočujúci zo šíku okamžite otvára žumpy na každej strane, a pluralitná demokracia fasuje na frak z každej strany.
Volič pri zmysloch, ak sa sem tam vyskytne, nepotrebuje heslá ani sprava, ani zľava, ale vyberá stranu, ktorá mu podľa jeho vlastného videnia aktuálneho stavu v spoločnosti vychádza ako najvhodnejšia, čo môže byť kľudne raz zľava, raz sprava.
Po voľbách je pre neho každá opozícia už absolútne nepodstatná, a ak sa zaujíma o politiku, tak len o tú vládnu, ktorú ale nikdy nechváli, a má k nej vždy kritický postoj bez ohľadu na to, či je v nej niekto z jeho voľby.
Takých voličov je ale dnes ako šafránu, zato nositeľov jednej zaručenej pravdy behá všade jak nas....
No a nevoliči? Tí sú aspoň psychicky zdravší.
Šutaj vychválil ochranku, asi dostanú aj vyznamenanie a extra prémie. Všetci živí a zdraví, ani účes sa jednému nepokrivil, atentátnik tiež v najlepšej forme svojho života, premiér na kašu. Už čakám, že ako prvé Fico povie, že ďakuje svojej ochranke za kus dobrej roboty.
Tu, cca od 33. minúty
https://joj24.noviny.sk/analyzy-24/924711-analyzy-24-s-petrom-zigom-u-upokojeni-situacie-na-slovensku
Rozumné, hlavne ak už majú jednu vlastnú skúsenosť za sebou, teda presnejšie generálku.
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/%C3%9Atok_na_V%C3%A1clava_Klause_v_Chrastav%C4%9B
https://blog.sme.sk/bolebruch/politika/kam-sa-podela-krv-z-miesta-cinu-podobnost-so-skutocnostou-je-ciste-nahodna?ref=tit
https://joj24.noviny.sk/analyzy-24/924711-analyzy-24-s-petrom-zigom-u-upokojeni-situacie-na-slovensku
O nepotvrdení účasti na stretnutí u prezidentky tam nepovedal nič, teda aspoň po tej 33. minúte nič také neodznelo, to stretnutie tam nebolo ani spomenuté. Naopak, v úplne poslednej vete kšeftár s drevom ocenil gesto prezidentky a Pellého, ich spoločné vystúpenie.
Takže si myslím, že tieto tri veci môžu vyvolať presne opačný efekt.
toto co je za hlupost nezlyhali ale PM ma v sebe 4 strely, toto nemoze mysliet vazne. Zlyhanie by ako vyzeralo ?
skorpion odkiaľ je tá informácia? Nejaký zdroj?
ale nemam odvahu sa tam ist pozriet sam, prislo by mi zle. Na HS nechodim uz asi mesiac, uz mi tie svinstva od tamojsich putinovych filciek liezli na mozog, tak som to prestal uplne sledovat. I tak to nema zmysel nahlasovat, admini tam nespravia nic.
Doplnene: tak stretnutie ma byt v utorok, nie dnes
Idu velmi nebezpecnu hranu, asi uz zabudli pocitat.
Tak si to zhrnme.
Vladna vacsina je velmi krehka, prezidentske volby dopadli v konecnom dosledku tesne, kde prve kolo dokonca prevalcovala liberalna cast a druhe kolo vyhrali len vdaka hlasom extremistov. Napriek tomu sa vlada tvari, ze v tejto krajine maju ludia iba jeden nazor a vsetko proti je nazor medii a opozicie. Myslim, ze uz dost hazarduju nielen so stavom verejnych financii, ale aj s obcianskymi naladami v tejto krajine.
Takto sa spravaju samozvani "mierotvorcovia", ze spolocnost dovedu na pokraj kolapsu a obcianskej vojny. Az mam pocit, ze cele je to riadene odniekial na dialku z vychodneho kuta. Aj to "uniknute" video strelca, ktoreho nabadaju, co ma hovorit a potom to vypustia ako tutovku, lebo vsak ich volici seno zeru. To je typciky priklad goebbels-putlerovskej propagandy, kde nikto iny iba policia mohla mat k strelcovi pristup bezprostredne po utoku. Kto iny, ako zakerny hajzlik, by nieco take natocil a vypustil, aby zasial dalsie semienko nenavisti. A pritom tancuju na krvavom saku svojho sefa. Tito ludia uz nemaju ziadnu hranicu.
Kedysi ktosi povedal, ze Slovensko ma tiez svoju velku historicku ulohu v ramci EU. Mam pocit, ze prave teraz ju zohravame, ale zial nie v pozitivnom duchu.