Zdravim, konecne treba zalozit aj tuto temu, lebo mnoho z nas, z hlavneho mesta a okolia, tam travi vela casu na bicykli, a v nadchadzajucej sezone aj bude
pre zdarny zaciatok par letnych fotiek z Hainburgu:
Presne na tento úsek pri VysoMarchu som myslel, že či je už pod vodou, keď má Dunaj už cez 6 m, tak tu sa to už musí prejaviť.
A vypadá to na dlhšie vzdutie. Dnes v noci kulminuje, zajtra jemne klesne a ďalšiu noc opäť kulminuje tesne pod I.PVS. Ako sa to bude vyvíjať ďalej zatiaľ nevidieť na SHMU.
ad vysomarch - chucka norrisa
vcera som opat raz zazil dobrodruznu cestu s jedinecnou napinavou kurioznou vlozkou, tentokrat som po prvy raz zazil ako kapor takmer zrazil cyklistku ... na screen sa to samozrejme nepodarilo dostat, nie sme taki pohotovi, ale situacia vyzerala velmi podobne ako na videu, len tucna ryba zvolila nespravnu unikovu cestu rovno po cyklochodniku a kameramanke takmer podrazila nohy ...
Ou shit, to tam zas bude mordor myslim tu tvoju druhu fotku - moja oblubena cesticka pri dunaji od lafranconi po hainburg.
Vcera som siel domov po hranicnej asfaltke, a ked dosla k dunaju, musel som to otocit naspat a ist normalne po hradzi. Tiez je tam blatovy mordor, muselo to tam byt cele zaplavene, a mozno stale je.
na celej tej vašej obľúbenej cestičke je zákaz bicyklovania označený značkami v slovenčine... (ešte aj na tej vašej fotke je tá značka) keďže sa jedná o národný park
a na mostové koľajisko v Hainburgu (predchádzajúce foto s povodňou) je takisto zákaz vstupu v slovenčine
na celej tej vašej obľúbenej cestičke je zákaz bicyklovania označený značkami v slovenčine... (ešte aj na tej vašej fotke je tá značka) keďže sa jedná o národný park
a na mostové koľajisko v Hainburgu (predchádzajúce foto s povodňou) je takisto zákaz vstupu v slovenčine
Skoda uz aj spominat, tu sa pravidelne objavuje na tuto temu diskusia .. a pritom je tam snad kazdych 100m oznacenie s jasnym piktogramom so zakazom. Prakticky hned ~5m za hranicnym kamenom je hned prva taka znacka
A pre tych, co to nepoznaju - vacsia cast popri Dunaji je tzv. Treppelweg, ktora ma trocha specificke pravidla a oznacanie, ale paradoxne znacenie je tam snad najcitatelnejsie = zobrazuje totiz nie len zakazy, ale aj povolenia, takze tam uz sa naozaj nie je na co vyhovata...
no ja neverim, ze v Rakusku bude svetlo na konci tunela. S bikom tam chodim pravidelne a je tam vela zakazov, prikazov, obmedzeni, sukromne lesy,.... to co mame tu napr. v Karpatoch tam nikdy nedovolia. Ist po lese mimo sezonu nemozne. Aj ked nikdy som nemal ziadny problem, ale je to frustrujuce... Aj tak vdaka za video.
Zakaz bicyklovania tam je, ale nie je to narodny park. NP je az medzi Dunajom, Braunsbergom a Thebnerstrasse, pokial viem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A vypadá to na dlhšie vzdutie. Dnes v noci kulminuje, zajtra jemne klesne a ďalšiu noc opäť kulminuje tesne pod I.PVS. Ako sa to bude vyvíjať ďalej zatiaľ nevidieť na SHMU.
https://www.freemap.sk/#map=16/48.155200/17.009690&layers=X&point=48.153633/17.004411%1EC%23ff00ff
Bolo to tam komplet zaplavene. Keby som vedel ze je to do polmetra, tak to prenesiem peso. Len co ak tam boli 2 metre alebo viac, blub blub
https://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=hydro_vod_all&station_id=5140
vcera som opat raz zazil dobrodruznu cestu s jedinecnou napinavou kurioznou vlozkou, tentokrat som po prvy raz zazil ako kapor takmer zrazil cyklistku ... na screen sa to samozrejme nepodarilo dostat, nie sme taki pohotovi, ale situacia vyzerala velmi podobne ako na videu, len tucna ryba zvolila nespravnu unikovu cestu rovno po cyklochodniku a kameramanke takmer podrazila nohy ...
https://nci.duckdns.org/nc/index.php/s/FenmjdwejoYbcKJ
Plán splnili na 247 %.
Vcera som siel domov po hranicnej asfaltke, a ked dosla k dunaju, musel som to otocit naspat a ist normalne po hradzi. Tiez je tam blatovy mordor, muselo to tam byt cele zaplavene, a mozno stale je.
Skoda uz aj spominat, tu sa pravidelne objavuje na tuto temu diskusia .. a pritom je tam snad kazdych 100m oznacenie s jasnym piktogramom so zakazom. Prakticky hned ~5m za hranicnym kamenom je hned prva taka znacka
A pre tych, co to nepoznaju - vacsia cast popri Dunaji je tzv. Treppelweg, ktora ma trocha specificke pravidla a oznacanie, ale paradoxne znacenie je tam snad najcitatelnejsie = zobrazuje totiz nie len zakazy, ale aj povolenia, takze tam uz sa naozaj nie je na co vyhovata...
https://youtu.be/7TzFJoD-o7Y?feature=shared
Zakaz bicyklovania tam je, ale nie je to narodny park. NP je az medzi Dunajom, Braunsbergom a Thebnerstrasse, pokial viem.