Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
Neviete poradiť nejaký ľahký pršiplášť do batôžku na commuting? Najlepšie aj s nejakou ochranou stehien, aspoň spredu, nech to môžem nosiť v ruksaku. Pozeral som aj nejaké pončá, ale nejak im nie som naklonený a vyzerá to, že zaberajú aj dosť miesta.
Máte niekto skúsenosti s veľkosťou značky Karpos čo ak som pochopil by mal robiť Sportful. Objednal som si totiž dres vo veľkosti L a vyzeral mi byť hádam o dve čísla väčší. Pritom bežne nosím od Sportfulu L, pričom som normálne Mkový ale dresy vzdy L. Tabuľka veľkostí je presne taká istá ako u Sportfulu...
Dali sme si šiť dresy v Nine, dali nám na vyskúšanie dva druhy - normálne a šport. Tie šport boli minimálne o 1 číslo menšie. Obvody menšie, dĺžky boli skoro rovnaké. Treba si aj u iných výrobcov, pri pultovom (i-netovom) predaji všímať, či si vyberáte oblečenie pre bežnú populáciu alebo pre športovcov. Poznámka - talianski výrobcovia robia väčšinou pre športovcov...
Mam taku otazku, v poslednej dobe sa mi viac krat stalo, ze ked som mal cely den oblecene vnutorne kratasy so silikonovym lemom, tak vecer mam "vypalene" pasiky na stehnach. Zjavne mam nejaku formu alergie alebo co ... divne je, ze pri kratkej expozicii, tzn nizke jednotky hodin, tak sa nic nedeje. Ani kolenacky nic nerobia a musim to mat fakt oblecene cely den. Co s tym, hladat bezsilikonove kratasy, krmit sa antihistaminikami alebo este nieco ine ?
mavam take tiez. vyhybam sa silikonu - napr. elastacky vozim uz dlhsie castelli endurance 3 - tie ich giro3 lemy mi to nerobia. to je skor tkanina pretkana gumickou alebo nieco take. takze je to do velkej miery priedusne. podla mna su to zapareniny - preto sa to aj objavi po dlhsej jazde. po jednom ultra som od navlekov take hnisajuce pasiky liecil mesiac.
Mam taku otazku, v poslednej dobe sa mi viac krat stalo, ze ked som mal cely den oblecene vnutorne kratasy so silikonovym lemom, tak vecer mam "vypalene" pasiky na stehnach. Zjavne mam nejaku formu alergie alebo co ... divne je, ze pri kratkej expozicii, tzn nizke jednotky hodin, tak sa nic nedeje. Ani kolenacky nic nerobia a musim to mat fakt oblecene cely den. Co s tym, hladat bezsilikonove kratasy, krmit sa antihistaminikami alebo este nieco ine ?
ja som tie leny na vnutroných kratasaoch odstrihol, aj tak mi len škrtili žilu
Ahojte, pred nedávnom som riešil dilemu aké voľné nohavice na MTB. Tak možno niekto to bude riešiť tiež a ulahčim mu výber.
Objednal som si:
Endura enginered 2
Endura hummvee
Endura Single track
Silvini rango pro
Silvini rango
Silvini Elvo
Silvini Meta
Silvini Fabriano
Vložky: Silvini inner pro a craft Core endur.
Vybral som si Rango Pro. Musím povedať že endura sú fakt do náročnejšieho terénu, sú hrubé a odolné. Čo sa týka Silvini celkovo mi ich výrobky viac sedeli a boli také univerzálnejsie. Vo finálnom výbere som mal Rango Pro a Fabriano, oba boli dobre ale rango pro má opasok, a Fabriano taku neprakticku prácku vo forme zubateho pasika, to mi prišlo do budúcna ľahko znicitelne.
Čo sa týka vnútornej vložky, tak inner pro sú veľmi príjemné na nosenie ako boxerky ale tá vnútorná vložka má neoslovila. Craft Core Endur majú výbornú vložku, tie som si aj nechal. Tiež som mal gélovu vložku Force, tá bola zo všetkých najpohodlnejšia ale je v nej teplo na leto.
Takže záver Silvini veľmi kvalitné výrobky, na bežné nosenie nosím Lko, ale na bajk som vzal XL, keďže menej obmedzujú pri šľapaní.
Ahojte, máte niekto skúsenosti s letnými rukavicami od Roeckl? Zaujímam sa o modeli s výplňami BI-FUSION, bolesť rúk a dlaní v poslednej dobe ma nútia pozerať sa po nejakých kvalitnejších rukaviciach, ak má niekto s nimi čo to najazdené, nejaké postrehy by pomohli pri výbere.
Ahojte, pred nedávnom som riešil dilemu aké voľné nohavice na MTB. Tak možno niekto to bude riešiť tiež a ulahčim mu výber.
Objednal som si:
Endura enginered 2
Endura hummvee
Endura Single track
Silvini rango pro
Silvini rango
Silvini Elvo
Silvini Meta
Silvini Fabriano
Vybral som si Rango Pro. Musím povedať že endura sú fakt do náročnejšieho terénu, sú hrubé a odolné. Čo sa týka Silvini celkovo mi ich výrobky viac sedeli a boli také univerzálnejsie. Vo finálnom výbere som mal Rango Pro a Fabriano, oba boli dobre ale rango pro má opasok, a Fabriano taku neprakticku prácku vo forme zubateho pasika, to mi prišlo do budúcna ľahko znicitelne.
Čo sa týka vnútornej vložky, tak inner pro sú veľmi príjemné na nosenie ako boxerky ale tá vnútorná vložka má neoslovila. Craft Core Endur majú výbornú vložku, tie som si aj nechal. Tiež som mal gélovu vložku Force, tá bola zo všetkých najpohodlnejšia ale je v nej teplo na leto.
Takže záver Silvini veľmi kvalitné výrobky, na bežné nosenie nosím Lko, ale na bajk som vzal XL, keďže menej obmedzujú pri šľapaní.
Víťaz: Silvini Rango Pro.
Len by som doplnil že Endura robí Single Trackyaj vo verzii Lite ktoré sú výrazne tenšie ako klasické Single Tracky.
Ahojte, máte niekto skúsenosti s letnými rukavicami od Roeckl? Zaujímam sa o modeli s výplňami BI-FUSION, bolesť rúk a dlaní v poslednej dobe ma nútia pozerať sa po nejakých kvalitnejších rukaviciach, ak má niekto s nimi čo to najazdené, nejaké postrehy by pomohli pri výbere.
Ja som ich nosil asi 800km, bolesti ruk alebo unavene ruky som necitil ani pri dlhych vyjazdoch. Dobry grip, nepotili sa mi ruky, neparali sa.. za mna kvalitny vyrobok. Skoda ze som vrchnu sietku skrtol o asfalt a je po nich. No vybrat nahradu sa mi velmi nepodarilo. Vsetko je nejak.. horsie. Mohol by si byt spokojny. Ten gel na dlaniach fungoval dobre.
Manželka má tie s tým gélom, ja mám s tou jednoduchsou výplňou. Určite treba ísť do tej lepšej, mne sa zdá že tá moja nejak rýchlo ztvrdila a neplni svoju funkciu. Ale pri oboch rukaviciach máme problém, že na prostredníku a prstenníku je nasita ešte zdvojena látka(koža) ktora cca po hodine začne nepríjemné rezať medzi prsty. Možno o číslo väčšie by tento problém vyriešilo, ale ja som šiel podľa tabuľky. Casteli s gélovú vystelkou sú omnoho pohodlnejsie
racecar dík za odpoveď, k tomu gélu by ma zaujímalo, či sa Ti nezdal moc hrubý, či ti to nejak pri jazdení neprekážalo, lebo na fotkách to polstrovanie vyzerá celkom mohutne, že či to nebolo moc tuhé? martinzz tak to si mi moc neuľahčil, lebo Castelli (konkrétne model Arenberg) mám ako druhú voľbu. Myslel som si, že práve Roeckl by mohli byť pohodlnejšie, pri Castelli rukaviciach ma zas láka ten CDS systém, ktorý vraj chráni nerv na dlani, neviem či to reálne aj tak funguje..No, bude to ťažké rozhodovanie
PeterK2 Nepostrehol som ziadne zhorsenie gripu alebo nezvyk s rukavicami a bez nich. V podstate som o nich ani nevedel. Ak by som nekupoval assos trail ff tak by som ich bral druhykrat. Pri castelli sa stale nasiel niekto kto mal s danym modelom problem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kratke gate už budu dalšie dokonca XXL, lebo ma tahaju lemy na stehnach
ja som tie leny na vnutroných kratasaoch odstrihol, aj tak mi len škrtili žilu
Objednal som si:
Endura enginered 2
Endura hummvee
Endura Single track
Silvini rango pro
Silvini rango
Silvini Elvo
Silvini Meta
Silvini Fabriano
Objednal som si:
Endura enginered 2
Endura hummvee
Endura Single track
Silvini rango pro
Silvini rango
Silvini Elvo
Silvini Meta
Silvini Fabriano
Len by som doplnil že Endura robí Single Trackyaj vo verzii Lite ktoré sú výrazne tenšie ako klasické Single Tracky.
Ja som ich nosil asi 800km, bolesti ruk alebo unavene ruky som necitil ani pri dlhych vyjazdoch. Dobry grip, nepotili sa mi ruky, neparali sa.. za mna kvalitny vyrobok. Skoda ze som vrchnu sietku skrtol o asfalt a je po nich. No vybrat nahradu sa mi velmi nepodarilo. Vsetko je nejak.. horsie. Mohol by si byt spokojny. Ten gel na dlaniach fungoval dobre.
martinzz tak to si mi moc neuľahčil, lebo Castelli (konkrétne model Arenberg) mám ako druhú voľbu. Myslel som si, že práve Roeckl by mohli byť pohodlnejšie, pri Castelli rukaviciach ma zas láka ten CDS systém, ktorý vraj chráni nerv na dlani, neviem či to reálne aj tak funguje..No, bude to ťažké rozhodovanie
Ahoj, mal som aj Lite, len som ich zabudol spomenuť.