Fascinoval ma pohľad na nástenku s výstavkou všetkých volebných lístkov, keď človek vidí, že čo za lúzu má odvahu vyjadrovať sa k paneurópskym témam, je to proste zarážajúce ...
Vyzera to ze sa aktivovali smeraci/hlasaci ibatsjaky dankosnehuliaci tak som to pre istotu hodil PSku a svekrusu spominajucu hlas sme na volby radsej neodviezli.
Cítim v kostiach, že Slovensko už nebude hanbou EU a volebná účasť bude prvý krát v histórii vysoko nadpriemerná.
Mlčiaca väčšina na ktorú sme sa vždy spoliehali sa konečne preberie a príde voliť, tak ako prišla v prezidentských voľbách. Dosť bolo chemtrails, WHO, guľatej zeme či podporovania ukrajinskej agresie. Slováci nie sú sprostí.
No krasivo! Hlavne tá 18/2. Nie si ty 18/2? Za sociku by tento človek s jeho vlastnosťami prenasledoval, kádroval a udával bežných ľudí. Za názor, sledovanie cudzej televízie, návštevu kostola. Alebo len tak, pre radosť. A doma by to bol sladučký starostlivý tatínko.
Bezchrbťák kariérista predátor.
Idem ešte rýchlo rezervovať ubytovanie pri mori, lebo ak to pôjde týmto “smerom” ďalej tak zanedlho bude treba na vycestovanie do cudziny mimo bloku povolenie. A takí 18/2 budú chodiť po susedoch a do práce, pýtať sa či som dôveryhodný a spoľahlivý na povolenie vycestovať. Viva la revolución!
Môžem sa opýtať na to aký máš pocit a argumenty, keď slobodne a demokraticky volíš ten najväčší odpad, ktorý táto spoločnosť vygenerovala? Blahu už toľko inteligentných ľudí dokonale uzemnilo a popísalo, že viac sa už nedá ukázať, aký je to chumaj a studňa nenávisti. To je ako frajerina, nám naschvál, či ako? Je ti jasné, že si robíš zle hlavne sebe? Vysvetliť prosím, rozum mi neberie...
Cítim v kostiach, že Slovensko už nebude hanbou EU a volebná účasť bude prvý krát v histórii vysoko nadpriemerná.
Mlčiaca väčšina na ktorú sme sa vždy spoliehali sa konečne preberie a príde voliť, tak ako prišla v prezidentských voľbách. Dosť bolo chemtrails, WHO, guľatej zeme či podporovania ukrajinskej agresie. Slováci nie sú sprostí.
Boli komentáre že súdruh hranol precitne a vstúpi si do svedomia...
Čil sme videli....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://spravy.pravda.sk/eurovolby-2024/clanok/708732-kolko-zarabaju-europoslanci-posobenie-v-ep-im-prinasa-tisice-eur-aj-po-odchode-do-penzie-ake-su-ich-pravomoci/
S pánom bohom
Strasne ti prajem, aby ti dvaja spravovali aj tvoj osobny majetok, prip. majetok tvojich deti...
Demokracia je hlavne o zodpovednosti.
No krasivo! Hlavne tá 18/2. Nie si ty 18/2? Za sociku by tento človek s jeho vlastnosťami prenasledoval, kádroval a udával bežných ľudí. Za názor, sledovanie cudzej televízie, návštevu kostola. Alebo len tak, pre radosť. A doma by to bol sladučký starostlivý tatínko.
Bezchrbťák kariérista predátor.
Môžem sa opýtať na to aký máš pocit a argumenty, keď slobodne a demokraticky volíš ten najväčší odpad, ktorý táto spoločnosť vygenerovala? Blahu už toľko inteligentných ľudí dokonale uzemnilo a popísalo, že viac sa už nedá ukázať, aký je to chumaj a studňa nenávisti. To je ako frajerina, nám naschvál, či ako? Je ti jasné, že si robíš zle hlavne sebe? Vysvetliť prosím, rozum mi neberie...
Boli komentáre že súdruh hranol precitne a vstúpi si do svedomia...
Čil sme videli....