Na Medzinárodnom folklórnom festivale v Myjave poslali ľudia Pelle do prdele. 🖕
Kričali na neho „hanba“ a „choď do basy“.
Pelle tak mal déjà vu z MS v hokeji 2015. 🤭
Myjava 🫵👍
Ja to stále tvrdím, že on toho prezidenta ešte oľutuje. Premiér sa stiahne ako prvý, ostatní začnú pri problémoch postupne utekať, ako to predviedli po Kuciakovi, len on tam zostane a ešte naňho budú všetci ukazovať, že on za to môže a ako prezident to nezastavil. A taká Republika si to bude naplno užívať.
Kdeže, neoľutuje. Jemu je úplne jedno, čo si myslia iní.
Jednak si to bude užívať a jednak má na päť rokov imunitu a dovtedy spolu s Ficom vyriešia všetky hrozby trestných stíhaní a basy. Sveta žiť! Niet čo ľutovať.
Ale to s tou Republikou máš pravdu. Tá príde bezpracne k zisku a bude si to užívať tiež.
Gašpar tvrdo skritizoval českú políciu, že nestíha nenávistné príspevky na adresu človeka, ktorý priamo vyzýval na rezanie a rúbanie do hlavy opozičného politika.
Dal to do kontrastu s našou políciou, ktorá denno denne stíha diskutujúcich na prevážne slobodných, občianskych spravodajských weboch, ktorí masovo vyzývajú na zavraždenie prezidenta, či schvaľujú bombardovanie a vraždenie civilného obyvateľstva nášho susedného štátu.
Po dnešnom rozhodnutí zrušiť názov ulice pomenovanej po Jozefovi Tisovi musel minister Šukaj povolať do práce tisíce policajtov, aby stíhali vypátrať a potrestať všetkých diskutujúcich obhajujúcich fašistické prezidenta.
Padni komu padni. Nevadí, že sú to s vládou spriatelené weby. Naša polícia tvrdo trestá všetky prejavy obhajujúce fašizmus či násilie voči predstaviteľom a obyvateľom susedných krajín a preto oprávnene požaduje rovnaký prístup od českej polície.
Podrztazka zdrzuje zrusenie RTVS, termin ma do nedele. Mam taky tusak, ze rozdrazdi Kapitana, ktory tak tuzi po sefovi parlamentu. Kapitan bude asi prekvapeny, ako s nim buzna vy.ebe...
Tymto prispevkom neutocim na mensiny ale na pokrytectvo. Pokoj a mier.
Národné zhromaždenie Marine Le Penovej je pod drobnohľadom kvôli Tamare Volokhovej, bývalej modelke a údajnej ruskej „agentke vplyvu“, ktorá v súčasnosti radí strane.
Keby sme hľadali výstižné motto zahraničnopolitickej línie tejto vlády, čo tak toto: My tu s chlebom a soľou privítame každého silnejšieho agresora, hlavne nech je z Ruska.
Spickovy detsky kardiochirurg, o.i. velky bajker a moj kamarat. Smutne citanie:
"Po 20 rokoch na poste primára vraj nie som dostatočný a nevyhovujem osobnostne..."
preco sa im na to nevykasle? netvrdim, ze musi dat vypoved, ale nemusel vziat ten docasny primariat, nech sa chlapci trosku podusia, ked sa to bude vsade prepierat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kričali na neho „hanba“ a „choď do basy“.
Pelle tak mal déjà vu z MS v hokeji 2015. 🤭
Myjava 🫵👍
Jednak si to bude užívať a jednak má na päť rokov imunitu a dovtedy spolu s Ficom vyriešia všetky hrozby trestných stíhaní a basy. Sveta žiť! Niet čo ľutovať.
Ale to s tou Republikou máš pravdu. Tá príde bezpracne k zisku a bude si to užívať tiež.
Dal to do kontrastu s našou políciou, ktorá denno denne stíha diskutujúcich na prevážne slobodných, občianskych spravodajských weboch, ktorí masovo vyzývajú na zavraždenie prezidenta, či schvaľujú bombardovanie a vraždenie civilného obyvateľstva nášho susedného štátu.
Po dnešnom rozhodnutí zrušiť názov ulice pomenovanej po Jozefovi Tisovi musel minister Šukaj povolať do práce tisíce policajtov, aby stíhali vypátrať a potrestať všetkých diskutujúcich obhajujúcich fašistické prezidenta.
Padni komu padni. Nevadí, že sú to s vládou spriatelené weby. Naša polícia tvrdo trestá všetky prejavy obhajujúce fašizmus či násilie voči predstaviteľom a obyvateľom susedných krajín a preto oprávnene požaduje rovnaký prístup od českej polície.
https://www.cas.sk/clanok/2940749/tibor-gaspar-kritizuje-cesku-policiu-u-nas-za-toto-hrozi-basa-u-nich-je-to-sloboda-prejavu/
Tymto prispevkom neutocim na mensiny ale na pokrytectvo. Pokoj a mier.
https://x.com/nexta_tv/status/1806310386003534232
a so svojimi skusenostami vraj poradca pre podrztasku - samozrejme iba na jednu vychodnu svetovu stranu...
🔓
https://dennikn.sk/4071806/heger-nad-korcok-do-basy/?cst=225e8141c68044e1bb119ea0031f1b5a6d3286a36a527c17329f89f62f779d09
V Kremlu už otvírají šampaňské. Po Orbánovi teď mají Fica a Pellegriniho, myslí si bývalý politik Kňažko
https://www.mujrozhlas.cz/osobnost-plus/v-kremlu-uz-otviraji-sampanske-po-orbanovi-ted-maji-fica-pellegriniho-mysli-si-byvaly
"Po 20 rokoch na poste primára vraj nie som dostatočný a nevyhovujem osobnostne..."
https://dennikn.sk/4047393/detsky-kardiochirurg-matej-nosal-po-20-rokoch-v-pozicii-primara-vraj-nie-som-dostatocny-a-nevyhovujem-osobnostne/