Kamos chcel vyskusat vyslap na Chatu pod Suchym s treningovou zatazou (syn v sedacke). Hore sme sli pred tyzdnom v nadhernu slnecnu sobotu ked teploty v tieni atakovali skoro 30 stupnov, cize "idealne" podmienky. Ale inak fajn vylet na poctivom retre, aj sme si to na chvilu vymenili.
No co som doma nasiel,diplom z OMH,toto bolo mojich prvych 100 km v zivote kedysi som to jazdil pravidelne,este byva tato akcia? Bolo to vzdy zaciatkom septembra
Však značenie, sem tam ešte vidieť, sadni na bajk, dohodni partiu a hajde sa túlať chotárom. A hlavne vyrob diplom, pre tých, čo sa obetujú a pôjdu s tebou
Raz som tam zobral kamosa ale mimo tuto akciu a ked sa ma pytal ci si to budem pamat povedal som ze ano taky zabludeny ako vtedy kdesi nad Vrickom som este nebol ani neviem ako sme sa dostali nejakym chodnikom na hnilicku kyceru (sa mi zda)a odtial do rajeckej lesnej,to bolo este za cias ked sme nemali mapy a GPS v mobiloch,z rajeckej lesnej uz sme isli iba po asfalte a pri odbocke na Turie sme sedeli pri ceste a jedli napoly poslednu horalku aby sme dosli do Lietavy
A však, netreba sa toho držať úplne presne, isto kopec vecí poznáš. Ja chodím klasika, Popod Hoblík, Saračníky a ten prepoj, čo ide na asflat a poslednú dobu radšej Krvavé Hole. Ja mám rád traily, keď sú potom ako odmena. Ako Valča tú som ešte nebol, potom to by lákalo, snáď, až budem fit, pôjdem sniekym obzrieť.
No co som doma nasiel,diplom z OMH,toto bolo mojich prvych 100 km v zivote kedysi som to jazdil pravidelne,este byva tato akcia? Bolo to vzdy zaciatkom septembra
Pamätám, že sme to išli aj vrámci MTBiker campu vo Varíne s iceman-om a spol.
Keby si vybral nejaký pekný jesenný víkend, 8:30 môžem byť v Žiline na stanici ak nebude meškať vlak.
Jeden rok som isiel OMH s Icemanom a Bercom bolo tam viac ludi tu z mtbikera a okolia ziliny, tusim aj Katko a Imro tam boli vtedy....teraz uz ma moc nelakaju taketo XC zalezitosti ale mozno niekedy by som si to pripomenul a prevetral Assegaie po asfaltkach a zvaznicach aspon si viac budem vazit traily
lto aj s litlefoxom a turbíkom, djickom, mufinom, vladolom?? čo sme išli smer Vadičov a potom ponad Lutiše nazad?
Djick tam asi bol, ale nepamatam si z toho uz skoro nic, lenze ze som prvykrat siel krvavu vtedy, a este po cervenej a potom po modrej a zltej do strecna. Vlastne som tusim v tom okoli bol vtedy prvykrat. Aj ten Varin bol tusim prvykrat vtedy.
Este si pamatam, ze dajaky den sa rozdelil ludia na 2 skupiny , na dupacov a enduro
No veru, bolo až 6 ročníkov MTBiker epedície 5x ATC Varín a raz Chata Fatranka.
Konkrétne v rokoch 2008 až 2013, tričká boli na 3. a 4. ročníku.
Prvú organizovala Saldi a ja, mladé ucho, spolu s ďalšími miestnymi sme sa pridali na výber trasy a organizáciu po trase. No a potom sa šli rôzne trasy, od úsekov ponad Vadičov a Radoľu, cez Martinské Hole až po Krvavú.
Niekde by ste našli aj témy s fotkami a informáciami z každého ročníka. Môžem tu na spomienku niečo večer zavesiť.
Ale ak by bol záujem na jeseň dať spoločný pojazd v podobnom duchu, hoci aj v komornej zostave, viem sa na to podujať.
Mojžišove pramene a žltá...to akosi neviem akú to má spojitosť 🙄🙄 Teda skôr by ma zaujímala, ktorá nepriechodná žltá sa myslí. V okolí Mojžišových žiadna taká nie je.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vid. https://janosikovkraj.wbl.sk/Okolo-Martinskych-holi---na-bicykli-.html
Pamätám, že sme to išli aj vrámci MTBiker campu vo Varíne s iceman-om a spol.
Keby si vybral nejaký pekný jesenný víkend, 8:30 môžem byť v Žiline na stanici ak nebude meškať vlak.
Djick tam asi bol, ale nepamatam si z toho uz skoro nic, lenze ze som prvykrat siel krvavu vtedy, a este po cervenej a potom po modrej a zltej do strecna. Vlastne som tusim v tom okoli bol vtedy prvykrat. Aj ten Varin bol tusim prvykrat vtedy.
Este si pamatam, ze dajaky den sa rozdelil ludia na 2 skupiny , na dupacov a enduro
Konkrétne v rokoch 2008 až 2013, tričká boli na 3. a 4. ročníku.
Prvú organizovala Saldi a ja, mladé ucho, spolu s ďalšími miestnymi sme sa pridali na výber trasy a organizáciu po trase. No a potom sa šli rôzne trasy, od úsekov ponad Vadičov a Radoľu, cez Martinské Hole až po Krvavú.
Niekde by ste našli aj témy s fotkami a informáciami z každého ročníka. Môžem tu na spomienku niečo večer zavesiť.
Ale ak by bol záujem na jeseň dať spoločný pojazd v podobnom duchu, hoci aj v komornej zostave, viem sa na to podujať.