Neurazil... Len som ťa upozornil, že sem píšeš, len aby si niečo napísal. Za čas, čo si registrovaný, píšeš priemerne približne 6,7 príspevku každý deň, z toho minimálne 5 príspevkov sú kvokotiny (môj odhad, možno je to o príspevok menej, možno viac).
Zamysli sa nad sebou, akým prínosom sú tvoje príspevky pre toto fórum. To, že ich je hodne skrytých pre nepáčiky, hovorí niečo o tom, akú majú hodnotu pre iných userov a čo si o nich myslia.
To ze moj prispevok povazujes za kvotinu ti zobrat nemozem ale je to len tvoj nazor. Ini mozu mat iny nazor. System skryvania je nastaveny tak ze staci par ludi, a mas to skryte. Nie je to nazor vsetkych co citaju toto forum. Je to podla mna nestastne riesenie. cervo dal uzivatelom do ruky cenzurovaci nastroj a par ludi si tu z toho robi svoje vlastne forum.
Ja ti tiez tvoje nazory neminuskujem aj ked a nimi neauhlasim.
scarinko Pamatam si ta ked si sem zacal chodit. Bol si "neskusene ucho" a o bikoch si moc nevedel a bol si aj skromny. Odvtedy az tak moc casu nepreslo no ty si minimalne tu na fore opak toho co si bol a uz ti to napisalo hodne ludi vratane mna ?
Menej je viac no ty sa riadis opakom. To ze si velakrat az agresivny a drzy nikoho neohuri, naopak.
Novym clenom skoro nepomahas, riesis si vacsinou len svoje a naozaj to vyzera ze tu prispievas len preto aby si si mohol urobit čiarku/zárez.
taky ze si tu kompenzujes svoje mindraky z realneho zivota napr...to uz ty musis vediet nie ja. ale ked to mam zhrnut do par slov, bol si normalny a si chui...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/589571-proti-vlade-protestovali-v-bratislave-stovky-ludi/
Zamysli sa nad sebou, akým prínosom sú tvoje príspevky pre toto fórum. To, že ich je hodne skrytých pre nepáčiky, hovorí niečo o tom, akú majú hodnotu pre iných userov a čo si o nich myslia.
Ja ti tiez tvoje nazory neminuskujem aj ked a nimi neauhlasim.
Menej je viac no ty sa riadis opakom. To ze si velakrat az agresivny a drzy nikoho neohuri, naopak.
Novym clenom skoro nepomahas, riesis si vacsinou len svoje a naozaj to vyzera ze tu prispievas len preto aby si si mohol urobit čiarku/zárez.
Riesime tu ze jednemu dochodcovi sa nepaci moj vtipny status a nutne ho potreboval komentovat.
...
taky ze si tu kompenzujes svoje mindraky z realneho zivota napr...to uz ty musis vediet nie ja. ale ked to mam zhrnut do par slov, bol si normalny a si chui...