Možno sú to preňho iba ďalšie "idiotiny", ako bombové vyhrážky. Teraz je na programe mladý Šimečka a nie nejaké záujmy krajiny:
Premiér Robert Fico považuje opakované vyhrážky bombovými útokmi či únosmi lietadiel za „idiotiny“. Bezpečnostné opatrenia sa pre ne prijímajú, podľa neho je to však len zbytočné úsilie, ktoré musí vláda vynakladať kvôli verejnej mienke.
„Myslíte si, že sme padnutí na hlavu? To sa s vami fakt mám o tomto baviť?“ reagoval Fico v Múzeu holokaustu v Seredi na novinárske otázky týkajúce sa hrozieb. Tie sú podľa neho výsledkom toho, že sa „nejaký idiot zabáva“.
Bude sranda,k tomu ešte navyše Kamenický musí šetriť,kpt.plgr. Danko chce rozdávať,pohádajú sa ako psy-to zrušenie špec.prokuratúry a NAKA ich vyjde draho (dúfam)
Však aj na ňom sa iba "vyzabával" len nejaký idiot so zbraňou v ruke. Ten Fico je už len taká zatrpknutá troska, ktorá sa akože nehnevá na človeka, ktorý ho chcel zabiť, ale hnevá sa na novinárov a opozíciu, ktorí mu kazia imidž.
Hlavne takto sa nevyjadruje žiadny premiér hocijakej krajiny. Toto krčmové vystupovanie dehonestuje už tak biedne meno úradu, ktorý zastáva. Aký to prepad voči Ódorovi....
Možno sú to preňho iba ďalšie "idiotiny", ako bombové vyhrážky. Teraz je na programe mladý Šimečka a nie nejaké záujmy krajiny:
Premiér Robert Fico považuje opakované vyhrážky bombovými útokmi či únosmi lietadiel za „idiotiny“. Bezpečnostné opatrenia sa pre ne prijímajú, podľa neho je to však len zbytočné úsilie, ktoré musí vláda vynakladať kvôli verejnej mienke.
„Myslíte si, že sme padnutí na hlavu? To sa s vami fakt mám o tomto baviť?“ reagoval Fico v Múzeu holokaustu v Seredi na novinárske otázky týkajúce sa hrozieb. Tie sú podľa neho výsledkom toho, že sa „nejaký idiot zabáva“.
Pozeral som tu Ficovu reakciu na videu, kde sam priznal, ze podobne maily maju aj ine krajiny. To akoze vobec bezpecnostne zlozky neriesia taketo mailove vyhrazky? My to proste zmetieme zo stola alebo to len presunieme do polozky "spam" a vybavene? Toto nie je podstatne, ale natacat videa o opozicicnom politikovi to je alfa-omega tejto vlady. Džízs
Zdá sa jediná cesta je, že nám naozaj stopnú fondy - asi musíme úplne krachnúť vďaka tomuto hranatému vlastizradcovi
a aj to si nie som istý, že si naši ľudáci uvedomia, že o čo ide....
Aj ČTK s odvolaním na svoje zdroje píše, že Slovensku môže hroziť zmrazenie peňazí z eurofondov. Európska komisia sa podľa agentúry chystá spustiť konanie o porušení práva Únie, pričom jej prekáža zrušenie špeciálnej prokuratúry.
O príprave návrhu už skôr písala agentúra Bloomberg. Celý proces je v počiatočnej fáze a bude podľa Bloombergu vyžadovať súhlas šéfky Európskej komisie Ursuly von der Leyenovej.
Európska komisia by chcela konanie spustiť ešte do konca svojho mandátu, teda v najbližších týždňoch, dodáva agentúra. Na začiatku novembra či decembra sa totiž ujme funkcie nová Európska komisia v inom zložení a celý proces by mohol byť odložený.
Jednou z možností, ktoré Komisia má, je využitie mechanizmu, ktorý umožňuje zmraziť financovanie, pokiaľ sú v ohrození peniaze Únie. V prípade Slovenska by to mohlo znamenať zmrazenie časti z 12,8 miliardy eur z kohéznych fondov.
Zhruba 80 percent všetkých verejných investícií na Slovensku je pritom financovaných z fondov EÚ, podotkla agentúra Bloomberg.
Kontext:
Európska komisia, ktorá stav vlády práva na Slovensku jasne kritizovala už v júli, v minulosti okrem iného žiadala Slovensko, aby špeciálnu prokuratúru nerušilo bez dôkladného uváženia.
Tohtoročné rozhodnutie slovenského parlamentu o rozpustení špeciálnej prokuratúry a o významných zmenách v trestnom práve vrátane zníženia trestných sadzieb za korupciu či ekonomickú kriminalitu schválil v júli Ústavný súd. (čtk, bloomberg)
Pozeral som tu Ficovu reakciu na videu, kde sam priznal, ze podobne maily maju aj ine krajiny. To akoze vobec bezpecnostne zlozky neriesia taketo mailove vyhrazky? My to proste zmetieme zo stola alebo to len presunieme do polozky "spam" a vybavene?
Hadam birmovany komunista nebude utocit na ruku ktora ho krmi.. aj ked tie krvave ruble uz dneska nestoja za nic...
No a s retorikou hovnometov uz sa zrejme pripravuju na tuhsie previazania s vychodom... mozno na programe dna bude vystup zo zapadnych struktur... ked teda uz "neplatia fondy"...
Nestaci, pred volbami sa hranol dusoval ze dvihanie dani nebude, a teraz ked je kasa prazdna.. teraz okolo dvihania dani je podozrive ticho, plus do toho skrtanie eufondov.. Bude to velmi zaujimave.
Dalsie, zufalost sns s navrhom ze aj sprepitne sa ma zdanovat... zmykaju kde sa da, asi je to zle.
imho oni proste rozmyslaju inak, mentalita zlodeja a oportunistu, je im to jedno a su s tym v pohode, plus pri rozkradackach z vlastneho sa do toho nemiesa EU
a aj keby nie, tak trosku poopravia nejake zakony, teraz to uz je aj tak jedno, popisu si par A4 s EK a peniazky nejake pridu
Ja byť Šimeckom, tak navrhnem že odstúpim iba v prípade, že tento akt zachráni akékoľvek zvyšovanie daní a zavádzanie zlodejských daní z transakcií. Nech ich od zlosti aj roztrhne, treba do nich denne kopať, kým tá žlc nebude z nich tiecť prúdom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aktuality.sk/clanok/tcqtzWr/europska-unia-zvazuje-pozastavenie-eurofondov-pre-slovensko-hovori-o-narusani-demokratickych-noriem/
https://www.postoj.sk/161922/anonym-hrozi-unosom-lietadiel-a-utokom-na-parlament-a-prezidentsky-palac
https://www.topky.sk/cl/10/2848229/Slovaci-si-budu-musiet-utiahnut-opasky--Vlada-chce-usetrit-1-5-miliardy--Koho-sa-dotkne-velke-setrenie-
https://www.postoj.sk/161922/anonym-hrozi-unosom-lietadiel-a-utokom-na-parlament-a-prezidentsky-palac
Pozeral som tu Ficovu reakciu na videu, kde sam priznal, ze podobne maily maju aj ine krajiny. To akoze vobec bezpecnostne zlozky neriesia taketo mailove vyhrazky? My to proste zmetieme zo stola alebo to len presunieme do polozky "spam" a vybavene? Toto nie je podstatne, ale natacat videa o opozicicnom politikovi to je alfa-omega tejto vlady. Džízs
a aj to si nie som istý, že si naši ľudáci uvedomia, že o čo ide....
Aj ČTK s odvolaním na svoje zdroje píše, že Slovensku môže hroziť zmrazenie peňazí z eurofondov. Európska komisia sa podľa agentúry chystá spustiť konanie o porušení práva Únie, pričom jej prekáža zrušenie špeciálnej prokuratúry.
O príprave návrhu už skôr písala agentúra Bloomberg. Celý proces je v počiatočnej fáze a bude podľa Bloombergu vyžadovať súhlas šéfky Európskej komisie Ursuly von der Leyenovej.
Európska komisia by chcela konanie spustiť ešte do konca svojho mandátu, teda v najbližších týždňoch, dodáva agentúra. Na začiatku novembra či decembra sa totiž ujme funkcie nová Európska komisia v inom zložení a celý proces by mohol byť odložený.
Jednou z možností, ktoré Komisia má, je využitie mechanizmu, ktorý umožňuje zmraziť financovanie, pokiaľ sú v ohrození peniaze Únie. V prípade Slovenska by to mohlo znamenať zmrazenie časti z 12,8 miliardy eur z kohéznych fondov.
Zhruba 80 percent všetkých verejných investícií na Slovensku je pritom financovaných z fondov EÚ, podotkla agentúra Bloomberg.
Kontext:
Európska komisia, ktorá stav vlády práva na Slovensku jasne kritizovala už v júli, v minulosti okrem iného žiadala Slovensko, aby špeciálnu prokuratúru nerušilo bez dôkladného uváženia.
Tohtoročné rozhodnutie slovenského parlamentu o rozpustení špeciálnej prokuratúry a o významných zmenách v trestnom práve vrátane zníženia trestných sadzieb za korupciu či ekonomickú kriminalitu schválil v júli Ústavný súd. (čtk, bloomberg)
https://narodnemenu.eu/statusy/newspeak
co to len pripomina:
Hadam birmovany komunista nebude utocit na ruku ktora ho krmi.. aj ked tie krvave ruble uz dneska nestoja za nic...
No a s retorikou hovnometov uz sa zrejme pripravuju na tuhsie previazania s vychodom... mozno na programe dna bude vystup zo zapadnych struktur... ked teda uz "neplatia fondy"...
video ma 25r a je stale aktualne
https://x.com/LuciaPlavakova/status/1832826874751279440
Veľmi výpovedné.
plus si myslim, ze dynamika vztahu fico a oligarchia sa zmenila, oni potrebuju jeho viac ako on ich, batuska car dal, batuska car vzal
Dalsie, zufalost sns s navrhom ze aj sprepitne sa ma zdanovat...
a aj keby nie, tak trosku poopravia nejake zakony, teraz to uz je aj tak jedno, popisu si par A4 s EK a peniazky nejake pridu