smutné je,že v poslednom prieskume mali 5,6% , teda skoro 6 voličov zo 100 im to hodí
prečo? načo? strana,ktorá nemá program,ide im len o teplé,dobre platené miestečko
V teme o ukrajine som pisal, aki sme izolovani a ze s tymi nasimi grazlami si uz nikto na zapade nechce ani ruku podat a nikam ich nevolaju (preco by to aj ktokolvek pricetny robil).
No a dnes takto. Fakt im to doprajem, chyba uz len cestne obcianstvo a profesura z nejakej africkej diery..
Ja len rozmyslam, ze aj jeho zena sa musi citit hrozne, ked o nej takto verejne hovori. Citujem: "A ospravedlním sa večer svojej suke na dvore." Aj ked vlastne pochybujem o tom, ze je uplne normalna, ked zije s niekym takym...
Nevedomosť častejšie ako poznanie plodí sebavedomie.
Rudolf Huliak (SNS) je chodiaci Dunningov-Krugerov efekt: tento poslanec veci nielenže nevie, on ani nevie, že ich nevie. Iba vďaka tomu môže byť sebavedomý o tom, o čom nemá tušenie.
Tou sukou na dvore myslel svojho psa. Akoze ospravedlni sa svojmu psovi, ze ho dal na jednu uroven s Plavakovou.
Je to skratka moralny odpad a mentalny sedlak.
Dalsia super vychytavka od zlodejov.
Zbedacit ludi a potom sa spravit pekni,
ze na knihy bude DPH 5%.
To iste predviedli pri domacom nasili v novele trestneho zakona.
Darmo, su to majstri…
Je jasné, že balíček konsolidácie prestrelili a urobili to schválne, aby bolo z čoho ustupovať. Klasická vyjednávacia pozícia.
No ajtak najväčšia zlodejina, transakčná daň, niečo čo majú len krajiny v latinskej amerike a v Maďarsku. Nikde inde v EU také niečo neexistuje a verím, že ak by niečo také chceli vlády v Nemecku, Francúzsku, tak už horia ulice. Tu sa voliči koalície tvária, že dane sa ich netýkajú a hlavne že "za zdražovanie môže predošlá vláda a že jej voliči sa budú mať horšie".
Na aktualitach ma vyjst rozhovors s Brigitou Schmognerovou, kde bude vysvetlovat, ze tato konsolidacia brzdi ekonomiku a preto budu konsolidacie v dalsich rokoch tvrdsie a tvrdsie. Som na ten rozhovor zvedavy a mozno teraz aj viaceri z vas.
Hranol to urobil paradne. Z DPH na knihy sa urobilo take halo, ze sa o inom ani neceklo. Teraz to znizia z 23 % na 5% a vybavene. Zalepili usta vsetkym, kto to kritizoval. O dialnicnych znamkach uz ani ceknutie, o transakcnej dani ani nehovorim. Volici mu zacapkaju a hotovo. Ach boa..
to sice ano, ale konsolidacia sa dotkne vsetkych aj realne. Uvidime, ako budu capkat, ked pride ucet za plyn, ked si priplatia za potraviny, alebo budu platit dialnicnu znamku. Osobne si ale myslim, ze ten plyn Fico zadotuje. Na to ma tu miliardu rezervu, aby mohol rozdavat.
Som presvedčený, že to s tým DPH na knihy nebol žiadny diabolský plán. Skrátka hodili knihy podobne ako paplóny či pneumatiky do vyššej sadzby, vôbec nič špeciálne tým nesledovali, len zaradili stovky komodít do vyššej sadzby, medzi nimi aj knihy. A keď videli, aké nečakané haló to urobilo ("chápete, súdruhovia? Nejaké poondiate knižky a koľko kriku kvôli nim tí slniečkári urobili... ja som čítau len Angeliku a Dominika Dána a že by som kulivaj temu tak vrešťau, to nye...) "), tak ich skrátka preradili. Na konsolidáciu to bude mať nanoskopický vplyv a tak to radi využili na nejaký politický zisk, napríklad že zanedbateľná téma kníh úplne prekryla totálne prúserové zdanenie transakcií.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prečo? načo? strana,ktorá nemá program,ide im len o teplé,dobre platené miestečko
https://www.youtube.com/watch?v=rntIHbNloiU
No a dnes takto. Fakt im to doprajem, chyba uz len cestne obcianstvo a profesura z nejakej africkej diery..
Ja len rozmyslam, ze aj jeho zena sa musi citit hrozne, ked o nej takto verejne hovori. Citujem: "A ospravedlním sa večer svojej suke na dvore." Aj ked vlastne pochybujem o tom, ze je uplne normalna, ked zije s niekym takym...
Shooty to vystihol ako vzdy:
Rudolf Huliak (SNS) je chodiaci Dunningov-Krugerov efekt: tento poslanec veci nielenže nevie, on ani nevie, že ich nevie. Iba vďaka tomu môže byť sebavedomý o tom, o čom nemá tušenie.
🔓👇🏻
https://dennikn.sk/4215542/rudolf-huliak-je-chodiaci-dunningov-krugerov-efekt-co-poslanec-nevie-ze-nevie-o-homosexualite-a-moralke/?cst=0843ff0556fb305a0744581da936a64929f67541a351e22a9a8ec5553ae3e2c4
Je to skratka moralny odpad a mentalny sedlak.
Zbedacit ludi a potom sa spravit pekni,
ze na knihy bude DPH 5%.
To iste predviedli pri domacom nasili v novele trestneho zakona.
Darmo, su to majstri…
A zevraj Tisa obesili,
ved on zije …
https://www.postoj.sk/162987/madarski-opozicni-politici-kritizuju-vyjadrenia-balazsa-orbana-k-ruskej-agresii
No ajtak najväčšia zlodejina, transakčná daň, niečo čo majú len krajiny v latinskej amerike a v Maďarsku. Nikde inde v EU také niečo neexistuje a verím, že ak by niečo také chceli vlády v Nemecku, Francúzsku, tak už horia ulice. Tu sa voliči koalície tvária, že dane sa ich netýkajú a hlavne že "za zdražovanie môže predošlá vláda a že jej voliči sa budú mať horšie".
Na aktualitach ma vyjst rozhovors s Brigitou Schmognerovou, kde bude vysvetlovat, ze tato konsolidacia brzdi ekonomiku a preto budu konsolidacie v dalsich rokoch tvrdsie a tvrdsie. Som na ten rozhovor zvedavy a mozno teraz aj viaceri z vas.
pripomenulo mi to vtip, kde arana sa tesi ze syn chodi do specialnej skoly, ved hockto sa tam nedostane.
asi ocova je plna specialnych ludi.