zdravim v sobotu 25 chceme spachat vyjad z tn cez brezinu do mnichovej , na inovec a po hrebeni pod pansku javorinu na bezovec a pokracovat dalej po cervenej a odbockou po modrej do piestan..tam vecer na vlak do TN... start cca o 8h na stanici TN aby bolo dost casu aj na jedlo na inovecej chate a na bezovci asi v 3/4 trasy.... cele to bude mat cca 70km terenom http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/#pos=48.67963|17.91733|11
sranda je ta ze v jastrabi lialo ale na inovci pravdepodobne nie - aspon co som pozrel kameru na vrchole tak bol bez dazda. ci sa to neskor rozsirilo az tam neviem. kalnica - beckov - selec tiez bez zrazok. vcera som siel Inovec - Panska a bolo to tak pol na pol - okolie Inovca vlhke, len nasiaknute listie, od polovice uplne sucho. ale to je uplne jedno - lebo ma prsat aj zajtra aj v sobotu - a asi nik nevie co to bude za zrazky a kde padnu.
kazdopadne - velka cast dlheho okruhu je po strkovych a kamenistych lesnych cestach, najde sa aj lesny asfalt. hreben si po dazdi sice neuzijes ale vie pomerne rychlo vsiaknut a obschnut. na Pansku jazdievam preve ked je vsade mokro, lebo je dost pieskova, zaverecne luky vedia rychlo obschnut. najviac blata bude ked tak v okoli Kalnice, Beckova
Na cervenej TZT z chaty na Radar tazia drevo - cca v spodnej polovici. Cez den je tam tabulka o tazbe ale da sa prehliadnut pri zjazde. V useku kde sa taha drevo po TZT je vela prachu - miestami mozno aj 20-30cm - a pod nim aj kamene, konare ale aj vacsie polena. Da sa to prejst v pohode, ale ak tam niekto vleti a chyti hned kamen alebo poleno tak sa moze v tom prachu pekne vyvalat.
Vahal som, ci dnes V.Javorina alebo Inovec. Asi som dobre vybral. Liberalno progresivne chmary zo zapadu dnes moju konzervativnu narodnu orientaciu neohrozili
Kua, tak pekne a Kulhan posledny vikend, co byva otvoreny, je zatvoreny. Tento rok uz teda peceny pstruh nebude.
Musel som sa vratit na Duchonku. Hambac a kultura to spravi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/100063653826440/posts/974311518033967/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
kazdopadne - velka cast dlheho okruhu je po strkovych a kamenistych lesnych cestach, najde sa aj lesny asfalt. hreben si po dazdi sice neuzijes ale vie pomerne rychlo vsiaknut a obschnut. na Pansku jazdievam preve ked je vsade mokro, lebo je dost pieskova, zaverecne luky vedia rychlo obschnut. najviac blata bude ked tak v okoli Kalnice, Beckova
Musel som sa vratit na Duchonku. Hambac a kultura to spravi
https://m.facebook.com/Novaduchonka/