No, nepochybujem o tom, že mu veľa ľudí za to tlieska, ale určite to nie je ani značná, ani väčšina.
Tým vystúpením určite nových voličov nezískal, iba ak nejakých stratil (i keď to iste bude nevýznamné množstvo).
Ked troska abstrahujem pojem "tlieska", skusil som zadat do google.sk "prieskum vojna na ukrajine" - jasne, nejaky bias na moje zariadenie tam zrejme bude (aj ked som na googli nedavno mazal a zakazoval svoje historie a personalizovane vyhladavania), ale po otvoreni cca prvych 3 vysledkov je to: 40-60% je bud priamo, alebo skorej naklonene zssr. Sice su to len globalne cisla bez hlbsieho nahladu, ale zahadne podobne s tym ako som tu par mesiacov dozadu "rozpocital" historicky prehlad slovenskych parlam volieb na "tvrdi populisti/extremisti a kamarati" a zvysok.
OK, s tou značnou väčšinou som to asi trochu prestrelil, ale stále je ten počet ľudí imho dostatočný na to, aby nás ako štát úplne spoľahlivo zaradil medzi tých, ktorí stoja na strane Russka. A aj keď mám za to, že v NRSR aj vo vláde sedí aj nejeden "skutočný yebo" ktorý reálne nič nevie a nechápe súvislosti, RF medzi nich nepatrí. On len využíva situáciu a robí to, čo mu "voliči žerú." Takže to žiaľ nie je tak, že by len vláda bola na strane Russka, ale žiaľ aj obyvatelia sú zo značnej časti (ak nie aj reálne z väčšiny) na strane Russka, keďže moc vlády vychádza práve od nich :-/
ZPH bol veľká tragédia, ale oproti hranolu v podstate neškodný blázon...
ako pise foobar, vytvoril precedens a najma predviedol, ze sa to da aj na hulvata...
i-gore matovicz dokazal neskutocne opatreniami nasrat a vytocit do cervena kvantum ludi, aj preto hranol vyhral a bol doslova vzkrieseny...
dokonca ludia nie su tak nasrati ani dnes pocas drahoty...
K tomu, že sa ľudia "vytáčali do červena" mohli dosť výrazne prispieť aj socsiete, keďže smerácke a ruské hovnomety chrlili sračky ako nikdy predtým.
Rôzne opatrenia boli aj v iných krajinách, a pochybujem že všade sa ľudia vytáčali do červena...
On len využíva situáciu a robí to, čo mu "voliči žerú." Takže to žiaľ nie je tak, že by len vláda bola na strane Russka, ale žiaľ aj obyvatelia sú zo značnej časti (ak nie aj reálne z väčšiny) na strane Russka, keďže moc vlády vychádza práve od nich :-/
No, pozri si napríklad prieskum dôveryhodnosti k politikom, zverejnený včera (bol robený ešte pred tým vystúpením v televízii): https://domov.sme.sk/c/23405085/prieskum-doveryhodnost-ako-oktober-2024.html
Už v tomto prieskume Ficovi dôveruje "iba" 30% (hej, aj to je veľa a svedčí to o tupote toho elektoriátu) respondentov a podľa mňa tým Fico vystúpením nielenže nezískal źiadnych nových priaznivcov - neviem si predstaviť, odkiaľ by ich získal - ale stratil nejakú časť z tých, ktorí volili Fica a Smer nie kvôli sympatiám, ale preto, lebo "aj tak sú to všetci k....i, Fico sa aspoň postará o dôchodcov" a z podobných dôvodov.
Ako, stále sme v sračkách a rútime sa ešte do väčších, len skrátka si nemyslím, že by to vystúpenie Ficovi ocenila väčšina ľudí. Aj napriek vyššie napísanému sa reálne obávam nástupu štátneho teroru, pretože čím menej ľudí bude Fica podporovať, tým viac bude tlačený k stene a bude používať čoraz tvrdšie prostriedky. Reálne očakávam zatýkania politikov, novinárov, neziskoviek za "protištátnu" činnosť už v priebehu roka.
mne pripada, akoby si po tom atentate povedal, ze mu je uz vsetko jedno, pomsti sa vsetkym, aj som cital nazor, ze tie jeho kroky su proste naschval, aby nastval vacsinu co ho uz aj tak neznasa, a v pozadi sa robia ksefty Kalinaka, a Raz nas preda cinanom, atd, ved za rok napachali tolko hovadin, ze sa to uz snad ani nebude dat poopravovat
Jedno nemusí vylučovať druhé. Fico pozná štruktúru obyvateľstva SR a je natoľko bezcharakterný, že toho využíva naplno k zabezpečení svojich životných potrieb. Sociálne siete mu to len značne uľahčili. To, že pritom naštve aj svojich oponentov, je len vítaný "by-product".
K tomu, že sa ľudia "vytáčali do červena" mohli dosť výrazne prispieť aj socsiete, keďže smerácke a ruské hovnomety chrlili sračky ako nikdy predtým.
Rôzne opatrenia boli aj v iných krajinách, a pochybujem že všade sa ľudia vytáčali do červena...
v ktorych inych europskych krajinach si mal povinne "celonarodne" testovanie a po prechode hranice povinny pobyt v karantene za ktory si si este musel aj zaplatit?
Aj bracho v taliansku sa musel chodit testovat, musel byt doma v karantene, ked odniekal docestoval. Tam sa s ludni karabinieri neparali ako tu nasi okukovaci v uniformach.
Aj bracho v taliansku sa musel chodit testovat, musel byt doma v karantene, ked odniekal docestoval. Tam sa s ludni karabinieri neparali ako tu nasi okukovaci v uniformach.
Celoplosne testovanie tam nemali. V tom bolo Slovensko unikat.
A rovnako tam z hranice nezvazali policajti ludi do statom nariadenej karanteny za ktoru si este museli zaplatit za pobyt.
"musel byt doma" je nieco uplne ine, asi si uz zabudol
Omyl (taky maly iba).
Mali tam. Idem googlit a dam sem link.
V nejakej dedine to tam vedec plosne testoval a nejak sa to osvedcilo. Mozno toto chcel Igy dat vo velkom.
Úplne v zárodku tej myšlienky na plošné testovanie možno mohol byť kúsok rácia, samozrejme keď by to ostalo v rovine testovania a skorého zachytenia nakazených. Samozrejme realizovať to v celom štáte je problematické. No a keď sa to začalo propagovať tým že negat výsledok je "vstupenka na slobodu", tak to už bolo úplne v prdeli.
Aj tak, za mňa asi najväčšia sprostosť v súvislosti s kovidom bola očkovacia lotéria....
Pisem o moznej inspiracii. Z vedeckeho / statistickeho hladiska je to “len” vacsia populacia / vzorka dat.
Pre mna je dolezite, ze ludia ukazali pravi tvar… a to bol “iba mierny” virus. Ak by to bolo nieco tazkeho, tak tu budu po sebe ludia strielat… lebo oni maju prava…
Veľa z tých "hrdinov", keby prišli na ÁRO niektorej nemocnice v počiatkoch pandémie, keď ešte nikto poriadne nevedel o čo ide, tak by si im ani zastrúhaný vlas do riti nevopchal....to mi ver
To je pravda a podla toho vypadala aj disciplina v prvej vlne. Ale po vyse roku, na jar 21 ked uz bolo jasne ze to zasahuje len starych a chorych a napriek tomu bola sikanovana cela spolocnost aj ja som nadaval ze idem volit mazureka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rakusania nechcu atomky, ti nas nebudu chciet.
Ale vsak uz hadam 80 rokov mame vyhlasenu vojnu voci USA. ...
Tým vystúpením určite nových voličov nezískal, iba ak nejakých stratil (i keď to iste bude nevýznamné množstvo).
Ked troska abstrahujem pojem "tlieska", skusil som zadat do google.sk "prieskum vojna na ukrajine" - jasne, nejaky bias na moje zariadenie tam zrejme bude (aj ked som na googli nedavno mazal a zakazoval svoje historie a personalizovane vyhladavania), ale po otvoreni cca prvych 3 vysledkov je to: 40-60% je bud priamo, alebo skorej naklonene zssr. Sice su to len globalne cisla bez hlbsieho nahladu, ale zahadne podobne s tym ako som tu par mesiacov dozadu "rozpocital" historicky prehlad slovenskych parlam volieb na "tvrdi populisti/extremisti a kamarati" a zvysok.
ako pise foobar, vytvoril precedens a najma predviedol, ze sa to da aj na hulvata...
i-gore matovicz dokazal neskutocne opatreniami nasrat a vytocit do cervena kvantum ludi, aj preto hranol vyhral a bol doslova vzkrieseny...
dokonca ludia nie su tak nasrati ani dnes pocas drahoty...
No, pozri si napríklad prieskum dôveryhodnosti k politikom, zverejnený včera (bol robený ešte pred tým vystúpením v televízii):
https://domov.sme.sk/c/23405085/prieskum-doveryhodnost-ako-oktober-2024.html
Už v tomto prieskume Ficovi dôveruje "iba" 30% (hej, aj to je veľa a svedčí to o tupote toho elektoriátu) respondentov a podľa mňa tým Fico vystúpením nielenže nezískal źiadnych nových priaznivcov - neviem si predstaviť, odkiaľ by ich získal - ale stratil nejakú časť z tých, ktorí volili Fica a Smer nie kvôli sympatiám, ale preto, lebo "aj tak sú to všetci k....i, Fico sa aspoň postará o dôchodcov" a z podobných dôvodov.
Ako, stále sme v sračkách a rútime sa ešte do väčších, len skrátka si nemyslím, že by to vystúpenie Ficovi ocenila väčšina ľudí. Aj napriek vyššie napísanému sa reálne obávam nástupu štátneho teroru, pretože čím menej ľudí bude Fica podporovať, tým viac bude tlačený k stene a bude používať čoraz tvrdšie prostriedky. Reálne očakávam zatýkania politikov, novinárov, neziskoviek za "protištátnu" činnosť už v priebehu roka.
Objednavatel je z Indie.
v ktorych inych europskych krajinach si mal povinne "celonarodne" testovanie a po prechode hranice povinny pobyt v karantene za ktory si si este musel aj zaplatit?
Celoplosne testovanie tam nemali. V tom bolo Slovensko unikat.
A rovnako tam z hranice nezvazali policajti ludi do statom nariadenej karanteny za ktoru si este museli zaplatit za pobyt.
"musel byt doma" je nieco uplne ine, asi si uz zabudol
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/141913-statom-nariadena-karantena-nebola-v-sulade-s-ustavou
Mali tam. Idem googlit a dam sem link.
V nejakej dedine to tam vedec plosne testoval a nejak sa to osvedcilo. Mozno toto chcel Igy dat vo velkom.
Toto nie je ono…
https://www.topky.sk/cl/11/2004283/Sever-Talianska-pojde-slovenskou-cestou--Plosne-testovanie-na-KORONAVIRUS-odstartuje-o-par-dni
Tu je to…
https://dennikn.sk/1811080/otestovali-vsetkych-ludi-dvakrat-ako-talianske-mestecko-zvladlo-epidemiu-koronavirusu/
Neobhajujem, aj mne to liezlo na nervy… ale vsade robili veci pokus-omyl.
Aj tak, za mňa asi najväčšia sprostosť v súvislosti s kovidom bola očkovacia lotéria....
Pre mna je dolezite, ze ludia ukazali pravi tvar… a to bol “iba mierny” virus. Ak by to bolo nieco tazkeho, tak tu budu po sebe ludia strielat… lebo oni maju prava…