Velmi vsetkym prajem tu slobodu. Najma po troch Ficovych vladach ten stav zdravotnictva, ked ti onkologickeho otca poslu domov, lebo na oddeleni lezia "slobodni" antiwaxeri a triáž uraduje...
Je koniec roka 2024 a vážne sa musím uštipnúť, či sa mi nesníva Ako ja som rozhodne zástanca slobody, aspoň pri štandardnom význame slova určite. Ale toto by som povedal že malo oveľa viac premenných - v nie celkom zanedbateľnom percente prípadov navyše zlé rozhodnutie znamenalo smrť (nie nevyhnutne pre dotyčného), čo podľa mňa vyžaduje trošku viac uvažovania. A úprimne, keď vidím "slobodný" prístup súčasnej vlády k zdravotnej starostlivosti v tzv. easy móde (a spomeniem si na 3 predošlé), tú voľbu chápem ešte menej ...
Jennifer Lopez: Som Portoričanka a áno, narodila som sa tu a sme Američania. Som matka. Som sestra. Som herečka a mám rada hollywoodske konce a mám rada, keď vyhrá dobrý chlap alebo v tomto prípade dobré dievča. A s pochopením našej minulosti a našej viery v našu budúcnosť budem hlasovať za Kamalu Harrisovú na prezidentku Spojených štátov. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Hovorí sa,že USA je krajina neobmedzených možností-je tam možné aj toto
Trump, odsouzený zločinec, který čeká na rozsudek, je v Arizoně vyšetřován za to, že vyhrožoval smrtí bývalé kongresmance Liz Cheneyové, dceři bývalého viceprezidenta Dicka Cheneyho.
Hej aj tie Vianoce sú sviatok ktorý nám tu hrdým Slovákom priviezli z Ríma a Byzancie a vytlačili to naše echt Slovenské (ktoré aj tak priviezli keltské národy zo severozápadu ). A pred keltami nám tu kultúru zavliekli prví Homo sapiens z juhu, z Afriky. Takže musíme sa biť za to pravé Slovenské (teda Africké ).
3:55 …” áno , nedôstojné pohreby si pamätám počas druhej svetovej vojny “ … ty môj kkt , on je veľmi stary , ak si toto ešte pamätá 😂😂😂. Neskutocne geňo toto vo svojom internetovom mikrosvete 🤦♂️. A ako pozerám , už ho vyhodili aj zo sedadla spolujazdca , z ktorého stále kvetnato produkoval svoje “ výrony “ pre obdobne zaostalých kremlobotov .
…” lekári nevedeli obsluhovať pľúcne ventilátory “ . Výsledky posledných volieb , však ukázali , že až moc dobre sme ventilovali a liečili . Avšak sme skutočne podcenili take masívne posthypoxicke poškodenia u přeživších mnohokrát aj u pacientov s ľahkým priebehom pri infekcii Covid 19 . Imho 🤷🏼♂️
Slovenská kultúra bude čínska a žiadna iná alebo ako to bolo ...
Ministerka Martina Šimkovičová podpísala memorandum s čínskym rezortom kultúry. Jeho cieľom má byť v rokoch 2025 až 2029 posilniť a rozšíriť kultúrnu spoluprácu. Šimkovičová nazvala Čínu dôležitým partnerom a dodala, že sa teší na rozvoj spolupráce s čínskymi divadlami a ďalšími inštitúciami.
Podpisom memoranda podľa Šimkovičovej posunuli kultúrnu spoluprácu medzi krajinami na novú úroveň.
„Čína je dôležitý partner. Teším sa na rozvoj spolupráce medzi slovenskými a čínskymi divadlami, baletnými, opernými a hudobnými telesami, ako aj inými kultúrnymi, umeleckými a vzdelávacími inštitúciami,“ povedala ministerka.
Ako je uvedené v texte memoranda, obe krajiny pripisujú dôležitosť kultúrnemu dedičstvu civilizácií a inováciám. Tvrdí, že aj toto memorandum prispeje k zintenzívneniu kultúrnych výmen a k vzájomnému spoznávaniu, aby slovenský a čínsky národ lepšie porozumeli kultúre tej druhej krajiny.
(tasr)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skusme najst ropu. Ale trocha viac nez v Gbeloch.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://x.com/ArtCandee/status/1852089999883370636
The October Surprise is here! The Daily Beast just dropped over 100 hours of Jeffrey Epstein recordings where he talks about his relationship with Trump and spills inside info on the Trump White House.
This is massive. 🔥
Michael Wolff, who chronicled Trump’s time in office, has released a recording of Epstein—who died in 2019—detailing Trump’s White House team.
Trump, odsouzený zločinec, který čeká na rozsudek, je v Arizoně vyšetřován za to, že vyhrožoval smrtí bývalé kongresmance Liz Cheneyové, dceři bývalého viceprezidenta Dicka Cheneyho.
https://twitter.com/igorsushko/status/1852454859460747656
3:55 …” áno , nedôstojné pohreby si pamätám počas druhej svetovej vojny “ … ty môj kkt , on je veľmi stary , ak si toto ešte pamätá 😂😂😂. Neskutocne geňo toto vo svojom internetovom mikrosvete 🤦♂️. A ako pozerám , už ho vyhodili aj zo sedadla spolujazdca , z ktorého stále kvetnato produkoval svoje “ výrony “ pre obdobne zaostalých kremlobotov .
…” lekári nevedeli obsluhovať pľúcne ventilátory “ . Výsledky posledných volieb , však ukázali , že až moc dobre sme ventilovali a liečili . Avšak sme skutočne podcenili take masívne posthypoxicke poškodenia u přeživších mnohokrát aj u pacientov s ľahkým priebehom pri infekcii Covid 19 . Imho 🤷🏼♂️
Ministerka Martina Šimkovičová podpísala memorandum s čínskym rezortom kultúry. Jeho cieľom má byť v rokoch 2025 až 2029 posilniť a rozšíriť kultúrnu spoluprácu. Šimkovičová nazvala Čínu dôležitým partnerom a dodala, že sa teší na rozvoj spolupráce s čínskymi divadlami a ďalšími inštitúciami.
Podpisom memoranda podľa Šimkovičovej posunuli kultúrnu spoluprácu medzi krajinami na novú úroveň.
„Čína je dôležitý partner. Teším sa na rozvoj spolupráce medzi slovenskými a čínskymi divadlami, baletnými, opernými a hudobnými telesami, ako aj inými kultúrnymi, umeleckými a vzdelávacími inštitúciami,“ povedala ministerka.
Ako je uvedené v texte memoranda, obe krajiny pripisujú dôležitosť kultúrnemu dedičstvu civilizácií a inováciám. Tvrdí, že aj toto memorandum prispeje k zintenzívneniu kultúrnych výmen a k vzájomnému spoznávaniu, aby slovenský a čínsky národ lepšie porozumeli kultúre tej druhej krajiny.
(tasr)