V článku to spomína jeho právnik. Keďže poznáme prácu súčasnej vlády, ktorá si znenie a výklad zákona prispôsobuje, je možné, že to skončí až na ústavnom súde.
Skoncit to moze, ale v takom pripade by uz krivili pravo a vytvorili precedens, na zaklade ktoreho, by mohla napr. buduca vlada zakonom obnovit vsetky zastavene trestne konania a tiez odobrat dozivotnu rentu Ficovi.
David Púchovský: Všetky šikanózne a hulvátske praktiky dosadených generálnych riaditeľov, riaditeľov, vedúcich a radových zamestnancov budú postupne zverejňované. To, čo sa deje v štátnej správe je morálny suterén.
„Ten, který rozděluje.“ Jak vypadalo prezidentské období Donalda Trumpa?
Spojené státy přivedl až na pokraj destrukce Severoatlantické aliance, o kterou se opírá i česká bezpečnost. Odmítl taky uznat výsledek voleb v roce 2020 a tvrdil, že prohrál jen kvůli podvodům ? což byly zjevné lži. A fakticky se pokusil o puč. To jsou všechno dobře známá fakta. Ale jak se Trump rozhodoval, jak reagoval na kritické situace, jakými lidmi se obklopoval? To detailně a velmi čtivě mapuje kniha *****h amerických novinářů Petera Bakera a Susan Glasserové o jeho čtyřletém působení v Bílém domě. Česky dosud nevyšla a pro Ex libris ji představí Ondřej Houska. https://www.mujrozhlas.cz/ex-libris/ten-ktery-rozdeluje-jak-vypadalo-prezidentske-obdobi-donalda-trumpa
americke ovce si potrebuju narazit papule rovnako ako tie slovenske ovce.
po povolebných tanečkoch radosti, príjde po roku vytriezvenie.
ked ovce zistili ze hranol je len klamár, generátor vysokých daní a rozkrádač; uz klesaju mu percenta..
tak bol velmi postreleny, ze teraz tento zenaty nerozvedeny chlap, ma energiu sa vyvazat na motorke s mladou pipkou
Ja tam vidím, že SMERu síce ubudlo, ale Republike pribudlo...
Toto je presne prípad, kedy by som sa rád pripojil k otázke - lebo aj keby som sa práve dnes prebudil z hibernácie a nevedel nič o špeciálnom režime vedenia štátu za posledný rok, to že toto nie je z odborného ani morálneho hľadiska káder hodný 6 opozičných hlasov by som stále s čistým svedomím dokázal aj krvou podpísať ...
ja som velmi zvedavý,aký rozsudok vynesie sudca-porota uznala Trumpa vinného zo závažných zločinov,rozsudok sudca musí vyniesť-či bude to ako u nás "vyhraj voľby a môžeš všetko" ?
Keby dostal 3 roky s okamžitý nástupom trestu, bol by to vtip storočia. A pozor, toto je trest za porušenie zákonov štátu New York, teda federálne úrady nemajú právo do jeho jurisdikcie zasahovať. Napokon by ho asi opäť vysekali tí čiernokňažníci z Najvyššieho súdu, ale určite by som sa nezdržal hurónskeho smiechu.
Tak semafor uz padol nie len v Dubravke, ale aj v Berline. Nemecko cakaju zaciatkom roka predcasne volby. Scholz vyrazil min fin od liberalov, lebo nechcel popustit dlhovu brzdu. (o.i.)
AfD sa uz tesi a Putin dnes oslavuje dvakrat.
Fico sa tesi, ze vyhral Trump, lebo konecne nebude musiet chodit do bieleho domu zadnym vchodom. Nejake cla ma v pazi, Fico nie je biznismen, ale despota.
a Fico sa teší,že vyhral Trump,ktorý zavedie clá na dovoz tovaru z EÚ,čím vážne poškodí aj našu ekonomiku-kto vysvetlí,akú to má logiku ?
Toto ma strašne zabáva. USA sú pre VW a LR druhým najväčším trhom, Trump ide zvýšiť ich ceny a teda znížiť počet predaných áut - a ten ťuťmák Fico sa teší.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Snáď na 333%, keď už teda ...
Spojené státy přivedl až na pokraj destrukce Severoatlantické aliance, o kterou se opírá i česká bezpečnost. Odmítl taky uznat výsledek voleb v roce 2020 a tvrdil, že prohrál jen kvůli podvodům ? což byly zjevné lži. A fakticky se pokusil o puč. To jsou všechno dobře známá fakta. Ale jak se Trump rozhodoval, jak reagoval na kritické situace, jakými lidmi se obklopoval? To detailně a velmi čtivě mapuje kniha *****h amerických novinářů Petera Bakera a Susan Glasserové o jeho čtyřletém působení v Bílém domě. Česky dosud nevyšla a pro Ex libris ji představí Ondřej Houska.
https://www.mujrozhlas.cz/ex-libris/ten-ktery-rozdeluje-jak-vypadalo-prezidentske-obdobi-donalda-trumpa
po povolebných tanečkoch radosti, príjde po roku vytriezvenie.
ked ovce zistili ze hranol je len klamár, generátor vysokých daní a rozkrádač; uz klesaju mu percenta..
tak bol velmi postreleny, ze teraz tento zenaty nerozvedeny chlap, ma energiu sa vyvazat na motorke s mladou pipkou
Ja tam vidím, že SMERu síce ubudlo, ale Republike pribudlo...
Keby dostal 3 roky s okamžitý nástupom trestu, bol by to vtip storočia. A pozor, toto je trest za porušenie zákonov štátu New York, teda federálne úrady nemajú právo do jeho jurisdikcie zasahovať. Napokon by ho asi opäť vysekali tí čiernokňažníci z Najvyššieho súdu, ale určite by som sa nezdržal hurónskeho smiechu.
AfD sa uz tesi a Putin dnes oslavuje dvakrat.
... a to je este len stvrtok. Este mame 3 dni.
Toto ma strašne zabáva. USA sú pre VW a LR druhým najväčším trhom, Trump ide zvýšiť ich ceny a teda znížiť počet predaných áut - a ten ťuťmák Fico sa teší.