Čím menej živých pokladníčok, tým menej výplat a tým menej transakcií na výplaty, ktoré podliehajú transakčnej dani. A ak by bolo všetko automatizované, takéto sektárske chu*ovinky, kedy majú a kedy nemajú byť potraviny otvorené by boli zbytočné.
Vážený poslanec Hlasu, milý Miško Bartek,
musela som si vás vygúgliť, aby som vedela, kto ste. Chlapec vo veku môjho syna. Stáli ste dnes na tlačovke ako červenolíci pištoľník z Nového Mesta. Kričali ste, že na mňa podáte trestné oznámenie za list Šutajovi.
Zastala som sa v ňom detí z gymnázia, ktoré šikanuje minister vnútra aj s celou suitou za nevinný vtip z vašich voličov.
V liste som Eštokovi napísala: „veľa ľudí si myslí, že pre pokrok Slovenska je nutná generačná výmena. Vy ste dôkazom toho, ako veľmi sa mýlia. Keď babky demokratky pichali dáždnikmi do novinárov a v bibliách hladili Mečiarovu fotku, tiež sme si hovorili: To musí vymrieť. Potom už bude dobre. A vidíte. Babky vymreli a po Mečiarovi predsa prišiel Fico. Aj keby hneď vymrela celá Jednota dôchodcov aj s tým univerzálne použiteľným dedkom, takí ako vy sa znovu postarajú o to, že Slovensko bude cúvať smerom k totalite“.
Vraj som sa dopustila šírenia nenávisti voči dôchodcom.
O nenávistných prejavoch by som vedela napísať knihu. 14 rokov som ich dostávala od politikov z vášho stáda a od vašich voličov.
Pred pár dňami mi hrozila exekúcia. Slovenská konsolidačná odo mňa vymáhala pohľadávku 16 eur voči Ministerstvu vnútra. Vyrubilo mi zaplatiť trovy za priestupkové konanie voči Marekovi z Hrabín. V roku 2021 mi na FB napísal:
„Ty ***** bláznivá, v prvom rade dones tvojho ex na výsluch ako dal zabiť Kuciaka. Bielorusko, fandím ti a tejto pizde prajem, nech ju 30 migrantov naraz vytrt...asi sa jej naplní sen mokrý.“
Vyšetrovateľka to z trestného činu preklasifikovala na priestupok. Napokon rozhodla, že sa nedopustil ani priestupku. Mne vyrubili zaplatiť náklady vyšetrovania.
Toto ste urobili zo Slovenska. Krajinu nespravodlivosti, v ktorej sú z obete páchatelia a v ktorej mocní zastrašujú deti za žart. Kým tu budú ľudia ako vy a Eštok, Slovensko bude cúvať k totalite a k praktikám ŠtB.
Pozdravuje vás moja Jednota moderných dôchodcov. Necítia sa byť ohrození mojim listom, ani deckami z Bilíkovej, ale ľuďmi ako ste vy, poslanec Miško. copyrightscontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net scontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net copyrightscontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net scontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net
Ja sa volam Mišo Barták, tak mi cvrklo hned pri prvom riadku.
A este dodám ze tí študenti, to fakt prehnali.
Nic strašidelnejsie som v zivote nevidel😨, kde sa hrabú americké zombie masky.
Srsen trh ale všetko nevyrieši. Keby to riešil, tak neriešime napríklad dvojitú kvalitu potravín. Alebo ceny veľa produktov, na ktoré sa ľudia sťažujú (aj tu na fóre), práva zamestnancov. Keby bolo všetko len o trhu, tak minimálne 1/3 územia Slovenska by bola bez vlakového či autobusového spojenia a podobne.
pri tych studentoch som si hned spomenul na satiru z 90-tok - to by podla sukaja bolo rovno na kriminal. je to chudak co si zo seba ani srandu nevie spravit. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Cele je to len o tom "postrašiť a dostať do pasivity" určité skupiny obyvateľstva. A to sa im darí. Na SR nie je téma, ktorá by vyvolala masívny odpor a protesty. To skôr nad tým mávneme rukou a tí čo môžu odídu do zahraničia.
Sami tvorcovia Českej Sody sa vyjadrili nedávno, že ak by odvysielali len jeden diel v duchu tej doby na aktuálne témy tejto doby, tak by na druhý deň boli zasypaní žalobami. A to je ČR, ktoré nám je niekedy predkladané za vzor. No len oni v tej politickej kultúre iba zaostávajú 2 roky za nami. Toto čo tu máme s Ficom oni budú mať po voľbách s Babišom.
A toto všetko bývalo normálne. Už som sa pár krát prichytil pri tom, že keď som nedávno v noci na Nove pozeral staré diely Tele Tele, tak som sa divil, že sa to dostalo do TV. Ako stredoškoláci sme takú satiru brali ako niečo úplne normálne. A neriešili to ani politici. Keď to porovnám napr. s mojimi deťmi, ako sú za všetko dotknuté, ako sami v sebe si vytvárajú cenzúru.
Ľudia sa snažia byť strašne politicky korektný, aby sa nikoho nič nedotklo atď... Keby ČT teraz odvysielala ten skeč s pracím práškom Árijec, tak ich stiahnu z kože zaživa. Pritom nikoho normálneho to uraziť nemôže...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vážený poslanec Hlasu, milý Miško Bartek,
musela som si vás vygúgliť, aby som vedela, kto ste. Chlapec vo veku môjho syna. Stáli ste dnes na tlačovke ako červenolíci pištoľník z Nového Mesta. Kričali ste, že na mňa podáte trestné oznámenie za list Šutajovi.
Zastala som sa v ňom detí z gymnázia, ktoré šikanuje minister vnútra aj s celou suitou za nevinný vtip z vašich voličov.
V liste som Eštokovi napísala: „veľa ľudí si myslí, že pre pokrok Slovenska je nutná generačná výmena. Vy ste dôkazom toho, ako veľmi sa mýlia. Keď babky demokratky pichali dáždnikmi do novinárov a v bibliách hladili Mečiarovu fotku, tiež sme si hovorili: To musí vymrieť. Potom už bude dobre. A vidíte. Babky vymreli a po Mečiarovi predsa prišiel Fico. Aj keby hneď vymrela celá Jednota dôchodcov aj s tým univerzálne použiteľným dedkom, takí ako vy sa znovu postarajú o to, že Slovensko bude cúvať smerom k totalite“.
Vraj som sa dopustila šírenia nenávisti voči dôchodcom.
O nenávistných prejavoch by som vedela napísať knihu. 14 rokov som ich dostávala od politikov z vášho stáda a od vašich voličov.
Pred pár dňami mi hrozila exekúcia. Slovenská konsolidačná odo mňa vymáhala pohľadávku 16 eur voči Ministerstvu vnútra. Vyrubilo mi zaplatiť trovy za priestupkové konanie voči Marekovi z Hrabín. V roku 2021 mi na FB napísal:
„Ty ***** bláznivá, v prvom rade dones tvojho ex na výsluch ako dal zabiť Kuciaka. Bielorusko, fandím ti a tejto pizde prajem, nech ju 30 migrantov naraz vytrt...asi sa jej naplní sen mokrý.“
Vyšetrovateľka to z trestného činu preklasifikovala na priestupok. Napokon rozhodla, že sa nedopustil ani priestupku. Mne vyrubili zaplatiť náklady vyšetrovania.
Toto ste urobili zo Slovenska. Krajinu nespravodlivosti, v ktorej sú z obete páchatelia a v ktorej mocní zastrašujú deti za žart. Kým tu budú ľudia ako vy a Eštok, Slovensko bude cúvať k totalite a k praktikám ŠtB.
Pozdravuje vás moja Jednota moderných dôchodcov. Necítia sa byť ohrození mojim listom, ani deckami z Bilíkovej, ale ľuďmi ako ste vy, poslanec Miško.
A este dodám ze tí študenti, to fakt prehnali.
Nic strašidelnejsie som v zivote nevidel😨, kde sa hrabú americké zombie masky.
Prišiel ti mail od Lucky?
Tak som to nemyslel🤣
Len dovetok. Samoobslužná pokladňa nevykryje celý chod prevádzky. Takže viac zamestnancov tak či tak treba.
https://dennikn.sk/4293602/smer-ma-25-rokov-zakladajuci-clen-hovori-ze-flasik-mal-aj-inych-kandidatov-na-predsedu
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down