Kategórie
Bike-techA zase raz "kamoši" poľovníci... # horský bicykel # plášte # oprava # cyklotrasy # skúsenosti # diskusia # jazda v teréne # defekt
Kedze nejaky pri.ebany polovnik - typujem podnikatel, ktory si kupil polovny listok, drahu pusku a OFF ROAD (normalny, riadny lesnik by to nespravil) ohrozil moj zivot odkazujem im tam, ze ked niekedy niekoho prichytim pri tom, ako tam dava taketo "pasce" strcim mu jeho vlastnu pusku cez anal az do krku a stlacim spust!
savings Schwalbe MARATHON PLUS 26x1.50" Performance SmartGuard Reflex plášť, drôt
29,99 €
savings
MOC 48,99 €
Akcia -21% Continental Cross King 26x2.2" ProTection plášť, TLR, kevlar
44,99 €
-21%
MOC 74,99 €
savings Schwalbe Rapid Rob 26x2.25" plášť, drôt, biely pás
15,69 €
savings
MOC 24,99 €
savings Schwalbe Tough Tom 26x2.35" Active K-Guard plášť, drôt
16,29 €
savings
MOC 24,99 €
-11% Maxxis WELTER WEIGHT 20 x 1.5-2.5" duša, galuskový ventil 48 mm
4,90 €
-11%
MOC 5,50 €
savings Schwalbe 24"x 1.50-2.35" duša, galuskový ventil 40mm
4,89 €
savings
MOC 9,99 €
(podvoliť ich hre,😀 ach jaj)
1. vedies 6:3 (teda tymto 6:4)
2. ked nieco povoem, napisem, tak si za tym stojim a nemazem (ako taky skolkar)
https://myorava.sme.sk/c/23409969/megaprojekt-cyklotrasy-okolo-oravskej-priehrady-za-vyse-20-milionov-eur-narazil-na-nesuhlas-urbaru.html
Cyklisti chodia až do tmy, guľka letí aj štyri kilometre, neviem, kto by si zobral na zodpovednosť, keby sa niečo stalo.
fakt kriza spolocnosti. tlacime sa tu, nadavame si, konstruktivna debata nikde.
mne teraz dost vadi ta infotmovanost o polovackach - kedykolvek kdekolvek. potom sa cujudu ze su konfliky. sami si musia uvedomit ze ludia do tej prirody chcu ist, sportovcov pribuda a musia sa aj oni trosku prisposobit.
A ten argument o praci cez den je fajn, budem to pouzivat
ale nezavidim im - je to ich hoby a mali klud v lesoch. teraz je sportovy boom a lesy plne ludi. aj vela bezcov som zacal stretat v lese po tme. tak verim ze im to vadi. tiez by nam to vadilo. ja som v zime v tme jazdil hlavne po okreskach. no auta ma vytlacili do lesa.
ak sa teraz este aj medialne dvihne vlna hejtu tak sa budu aj bat chodit do lesa. maju po klude. a nas ak sa nezacneme spravat slusne caka to iste. otazka casu kedy nam ludia zacnu len tak nadavat lebo je to prave in. z casti sa to uz aj deje.