Keď to chceš iba do tepla bez prípadnej čiapky, obuješ M-ko v pohode. Ideálne je to vyskúšať ako tretry a podobne ... Každý má iný tvar hlavy, a dvom ľuďom s rovnakým obvodom hlavy nemusí sedieť rovnako ... keby si bol bližšie nie je problém vyskúšať. Ahá, už vidím MT, tak nič ...
Kupil som nakoniec Specialized ProPero 3 vel. M
a nakoniec ju musím ist vrátiť lebo sedi na hlave perfektne akurat remeniky su mi tak natesno pod ušnými lalokmi a velka skoda ze sa to neda nastavovať len velkosť popruhu dole pri zapínaní
Ahojte nechcem zakladať novú tému tak mám otázku ako riešite tie medzery na cestných prilbach aby vám tam nevletela niejaka
Chrobac , pár krát sa mi stalo že mi vletela včela ,osa ,do prilby ,dik za rady
sú aj prilby s integrovanou sieťkou, mal som konkrétne limar ultralight. Treba prejsť značku po značke, sieťky sú dosť v menšine Teraz to riešim tenkou čelenkou ktorá mi ako-tak chráni aspoň čelo pred žihadlami, zároveň mi zastaví pot do očí. Nosím to takto už prakticky celoročne. Iba raz tento rok som si čelenku zabudol a kúpil som v zjazde cez 60 km/h včelie bodnutie = zákon schválnosti
Má tu niekto POC Omne Air Spin? Kúpil som jednu vo výpredaji a trochu som mimo z toho zapínania. Helma sama o sebe sedí veľmi dobre, ale remienok sa mi zdá príliš krátky a nedá sa už viac predĺžiť.
Časť označená na modro sa prakticky nedá upraviť a tým pádom mi totálne tlači na uši. Jedine, čo sa tam dá nastaviť je utiahnutie časti pod bradou, ktorou však nedokážem zväčšiť celú tú červenú časť v okolí uší.
Nespravíš nič, ak to máš vnútri rovnako, ako v Poc Kortal, že tie remienky sú ukotvené pomocou kovovej tyčky, tak dĺžka je fixná a maximálne to posunieš vpred a vzad, ale nepredĺžiš. Misel by si celý remienok vymeniť za dlhší a nejak vymyslieť uchytenie v korpuse o tie tyčky.
Nie sú to síce 2 samostatné ako na Kortal ale jeden prevlečený cez zadnú stranu, ale dĺžka je fixná, nemenná. Už to čítam aj na nejakom zahraničnom fóre a nedá sa to. Škoda,úprava remienkov je veľmi praktická vec, tiež s tým bojujem ale z iného dôvodu.
Chcela som si vymeniť pracku za inú s fidlock a ani to sa nedá, lebo jedna strana je pevne našitá a nemá voľné konce ani sa nedá prevliecť. Celé to vyzerá dobre, tak čisto ale je to nepraktické.
sak ale ked sa daju tie popruhy z tych prilieb vyvliect, vymontovat z tych prilieb, je taky problem usit nove, ktore budu vyhovovat dlzkou, farbou, navlecenim inej pracky???
tieto originalne nechat pre istotu take ako su, len spravit nove a tie pripadne aj jednoducho prat???
A pritom by mi tam stačilo možno pol centimetra alebo 1 centimeter aby to nebolo tak pritlačené na spodnú časť ucha. Tá časť, kde to je spojené, mi úplne tlačí na ucho. Absolútne nechápem ako môžu dať tak krátky remienok k veľkosti L.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a nakoniec ju musím ist vrátiť lebo sedi na hlave perfektne akurat remeniky su mi tak natesno pod ušnými lalokmi a velka skoda ze sa to neda nastavovať len velkosť popruhu dole pri zapínaní
https://www.kaktusbike.sk/cestne-mestske-prilby/specialized-propero-3-mips-angi-prilba+49793/?gclid=CjwKCAjwm7mEBhBsEiwA_of-TNVwO736lo3DVmHfcjpyECQCL8W_MsIEWSgFoOkDsZmx9JingdB0ixoCPykQAvD_BwE
Chrobac , pár krát sa mi stalo že mi vletela včela ,osa ,do prilby ,dik za rady
tieto originalne nechat pre istotu take ako su, len spravit nove a tie pripadne aj jednoducho prat???