Znepriatelit si lekarov je fakt tupy napad. Ok oddialia im uplatnenie vypovedi o 2 mesiace, v podstate im len predlzia vypovednu dobu na 4m. A potom co? Ti lekari ani nemusia odist do zahranicia, staci ak sa dohodnu, ze si daju mesacny sabatical a zdravotnictvo klakne. Zamestnat sa nebudu mat problem kedykolvek sa rozhodnu, o zahranici ani nehovorim. Nasrat ich je fakt tupy napad, ale smeraci si zjavne myslia, ze oni su najvacsi pani tvorstva. Drzim lekarom palce a dufam, ze si ten sabatical dopraju a neuhnu.
inak povedané, sme odsúdení žiť s tými s natiahnutou rukou k štátu; nie tými, čo potrebujú skutočne pomoc; ale tými, ktorí ti povedia, či si na škole, či v robote, či niečo robíš pre mesto, že čo sa na to nevy...š ? že sa ti chce ty wole; a potom, na dôchodku, ti budú píliť uši, ako sa pre túto spoločnosť nadreli; 13-tý dôchodok - nesystémový krok, s ktorým sa pri výbere daní nepočíta, počíta sa s dvanástimi výplatami; čo to je potom ... ?
len na doplnenie, k 'smeraci si zjavne myslia, ze oni su najvacsi pani tvorstva': nielen tí, ryba (štát) ***** od svojej hlavy, az po narodno-polovnicky chvost
Prohlídky a zatýkání v šesti rumunských okresech.
Zabaveny zbraně, pomůcky, kancelářské vybavení používané ruskými agenty k propagaci propagandy Lubjanky, podněcování nenávisti, agrese, xenofobie, antisemitismu a vyzývání k pouličním nepokojům.
Zadrženo 6 významných influencerů na sociálních sítích, kteří byli nelegálně placeni z ruských peněz a v rozporu se zákonem propagovali agendu ruských zvláštních služeb.
V zemi probíhá totální očista od ruských agentů.
Pokud se demokracie (námi zvolení politici) před nepřítelem nedokáže - nebo nechce - bránit, pak prostě pozbývá nárok na existenci.
Ratingová agentúra Moody’s znížila Slovensku ratingovú známku o jeden stupeň na úroveň „A3“ so stabilným výhľadom z pôvodného hodnotenia „A2“ s negatívnym výhľadom.
Desaťtisíce podnikateľov by mohli mať od Nového roka problémy so svojimi pokladnicami. Dôvodom sú opatrenia vládneho konsolidačného balíčka za 2,7 miliardy eur.
Konkrétne tri nové sadzby dane z pridanej hodnoty, ktoré ovplyvnia všetky pokladničné systémy, tzv. e-kasy.
Obchodníci potrebujú, aby pokladnice správne fungovali, aby oni nemali problém s daňovými úradmi.
Apropo niekde som postrehol, ze ideme konecne zrekonstruovat Muzeum SNP v Bystrici. Nasli sa financne prostriedky, ako inac z Planu obnovy z toho zleho Bruselu.
Neslo by viralne rozsirit, ze v mene europoslancov Blahu&Uhrika sa proti tomu zasadne ohradzujeme a ziadame financne prostriedky vyhradne z ambasady Mordoru? A teda nie v kopejkach...
ked uz Dudo spomenul to muzeum SNP v BB, preco vlastne Nad zotal Miceva ? Nejak mi to dovcul nie je jasne, Micev bol nejaky cas mimo ale v poslednej dobe sa opat vyskytuje v medialnom priestore a vyzera ze nie je uplne vykolajeny ...
Správa o stave krajiny, Zlovensko December 2024 https://www.instagram.com/share/reel/BALWk0Ps2V
Pustite si to, je to FANTASTICKÉ. By som to púšťal všade namiesto reklamy a večerných správ.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a potom aby sa obcania zbierali na derave okna v nemocnici
Prohlídky a zatýkání v šesti rumunských okresech.
Zabaveny zbraně, pomůcky, kancelářské vybavení používané ruskými agenty k propagaci propagandy Lubjanky, podněcování nenávisti, agrese, xenofobie, antisemitismu a vyzývání k pouličním nepokojům.
Zadrženo 6 významných influencerů na sociálních sítích, kteří byli nelegálně placeni z ruských peněz a v rozporu se zákonem propagovali agendu ruských zvláštních služeb.
V zemi probíhá totální očista od ruských agentů.
Pokud se demokracie (námi zvolení politici) před nepřítelem nedokáže - nebo nechce - bránit, pak prostě pozbývá nárok na existenci.
https://twitter.com/KarelPatak1/status/1867629882227757535
(ale treba hodit vinu na sorosa, mimovládky a radicova moze aj za druhu svetovu)
https://x.com/Posledniskaut/status/1867893973756588358
https://x.com/progresivne_sk/status/1867897640815325571
co ma irituje ze tempo rozkradania a mrhania sa nespomalilo, skor naopak...
a ta nebetycna drzost plnit prazdnu kasu zmykanim obcanov.
Je to najnižší rating, aký Slovensko malo od roku 2003, keď bola pri moci druhá vláda Mikuláša Dzurindu. Slovensko sa tak ocitá na poslednej ratingovej známke zo skupiny A, prípadný ďalší prepad by už znamenal ratingovú známku zo skupiny B.
https://index.sme.sk/c/23424559/slovensko-dostalo-najhorsiu-znamku-za-vyse-20-rokov-co-vsetko-moodys-vycita-ficovej-vlade.html
Konkrétne tri nové sadzby dane z pridanej hodnoty, ktoré ovplyvnia všetky pokladničné systémy, tzv. e-kasy.
Obchodníci potrebujú, aby pokladnice správne fungovali, aby oni nemali problém s daňovými úradmi.
Zároveň minister financií Ladislav Kamenický zo Smeru pred dvoma týždňami predstavil nové opatrenia proti daňovým únikom. Okrem iného chce, aby ľudia platili v obchodoch či stánkoch aj elektronicky, nielen hotovosťou.
https://domov.sme.sk/c/23423155/e-kasa-pokladnica-2025-dph-konsolidacia.html
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://blog.sme.sk/ivanmlynar/politika/pribeh-sutaj-estoka-v-ktorom-sa-sex-za-hodinky-nekona-a-jeho-ziarlivost-na-popularitu-curillovcov
Neslo by viralne rozsirit, ze v mene europoslancov Blahu&Uhrika sa proti tomu zasadne ohradzujeme a ziadame financne prostriedky vyhradne z ambasady Mordoru? A teda nie v kopejkach...
Sobotné dialógy
Cca 1 min. 45 s moderátor zaťal do živého, Škoda, že som nevidel tvár kpt. Semaforoviča
Pustite si to, je to FANTASTICKÉ. By som to púšťal všade namiesto reklamy a večerných správ.