Mne sa vysoke rafiky moc nepacia. A bocny vietor pri tak vysokych rafikoch robi peknu sarapatu. Ale suhlasim ze esteticky by to bolo pre niekoho lepsie.
Mne sa vysoke rafiky moc nepacia. A bocny vietor pri tak vysokych rafikoch robi peknu sarapatu. Ale suhlasim ze esteticky by to bolo pre niekoho lepsie.
Čo potom majú povedať chrti na tour... Normálne jazdia.
Mimochodom ten predst...
Mám ešte jedny kolesa s 37 výškou čos na kopcovy a zvlnený terén pre mňa úplne postačuje. Minimum jazdím po rovine.Na to mám Domane s ktorým jazdím mix terén asfalt roviny a sutoliny. Neviem či myslite môj predstavec ten je integrovany 110 čo pre mňa je akurát.
Záleží viac na profile ako na výške. Na staršej 50-tke sade s V profilom mi už zopárkrát skoro cvrklo ako to so mnou mávalo. Na novšej 50-tke s U profilom je to v cajku - ako včera čo tu dulo ako na severnej točni. Ale toto tu bolo už zopakované x-krát a zdá sa že stále málo. Mám 70kg.
Mám ešte jedny kolesa s 37 výškou čos na kopcovy a zvlnený terén pre mňa úplne postačuje. Minimum jazdím po rovine.Na to mám Domane s ktorým jazdím mix terén asfalt roviny a sutoliny. Neviem či myslite môj predstavec ten je integrovany 110 čo pre mňa je akurát.
vsetky prispevky pod pod tvojim s fotkou biku sa tykaju biku usera grznma (zhodou okolnosti tiez Bianchi), ktoreho prispevok sem bol aj s ostatnymi presunuty (lebo boli povodne v nespravnej teme)
tvoj bike je uplne v poriadku a vyzera super
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak ten predstavec je aj podľa mňa krátky.
Čo potom majú povedať chrti na tour... Normálne jazdia.
Mimochodom ten predst...
Inak ten predstavec je aj podľa mňa krátky.
Na Aeroade mam 62 mm rafky a ziadnu sarapatu to nerobilo ani na Kanarskych, ktore su zname veternym pocasim.
Pekný stroj 👍
vsetky prispevky pod pod tvojim s fotkou biku sa tykaju biku usera grznma (zhodou okolnosti tiez Bianchi), ktoreho prispevok sem bol aj s ostatnymi presunuty (lebo boli povodne v nespravnej teme)
tvoj bike je uplne v poriadku a vyzera super