Môže byť... Podľa presných množstiev v receptoch (od ľudí, čo to varia ) som ju robila, takže počet som nepodcenila ale niečo som robila zle. Čakajú nás škaredé víkendy, tak tomu dám asi ešte jednu šancu Práve varím vývar z pečených hovädzích kostí a vždy do toho prihodím jedno pekné veľké mäso, ktoré vyberiem skôr a obedujem s chrenom a zemiaky k tomu
Tak skúste niekto napísať overený recept a množstvom/hmotnosťou a druhom mäsa/častí, iných ingrediencií a dĺžky varu prípadne nejaké finty ako - hlavne to nechytaj, nemiešaj, po ničom nepátraj a neprepínaj, čakaj a buď rada, že si a podobne
30-35L hrniec, 1 predné, 1 zadné koleno, cibuľa, koreňová zelenina podľa chuti, peper, soľ, cesnak. Keď začne vrieť, spomalým a varím kým nepadá máso z kostí.
Vyberiem mäso aj zeleninu z vyvaru, Za stáleho ujedania horucej zeleniny podelim maso do tanierov, misiek, zalejeme vývarom a dám na balkón. Ráno je stuhnuté.
Takže menším objemom to nebude Ok dám tomu šancu, bachnem tam tie kolená a nechám bublať celý deň, ako dnes vývar, do misiek a na balkón. Resp. chladnúť by to malo nezakryté, však? To robím dobre.
V sobotu som dostal som dve morky, každá mala cca 17 kg, problém nebol so spracovaním a balením, ale ako napchať cca 34 kil mäsa do plnej mrazničky🙈🤔. Po dlhšom mrazničkovom tetrise a fľaši merlotu sa to úspešne podarilo 👍. Polievka sa uz varí a rezne budú na raňajky 🤤
Vcera som mal kusok tej slavnej "dubajskej" cokolady. Velka slava a hype, no je to gec minimum cokolady, vacsina objemu je to zelene mokre seno vnutri, a to teda ani trochu nechutilo ako pistacie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vyberiem mäso aj zeleninu z vyvaru, Za stáleho ujedania horucej zeleniny podelim maso do tanierov, misiek, zalejeme vývarom a dám na balkón. Ráno je stuhnuté.
Opravujem 11L, pardon
Neviem či som to nechal dlho na sporáku alebo v rúre ale tvrdé sú ako kameň, o krájaní nemohla byť reč, iba som to nalámal