don Roberto nezaplatil brigádnikov ?
pod jeho najnovším statusom na FB sú fajn komentáre,napr:
Obyčajná proruska trúba 🙂
Smutné, že máme takého neschopného premiéra, ktorý viac viac než rok že zmluva o dodávkach plynu na SR má vypršať, nerieši to, venuje sa radšej zmene zákonov aby dostal zlodejov a kamarátov z basy a tak si uvedomí že aha treba aj niečo pre občanov spraviť aby sa nepovedalo keďže si navýšil plat na viac než dvojnásobok. Ale neskoro , pokazili ste čo ste mohli a na to budeme doplácať všetci. Smutné.
z PS tam to je dost mizeria podla mna, bez uveritelneho lidra... mozno valasek, jaurova a stefunko (len ten zase nevie vystupovat, co je pre politiku dost velky hendikep). ked pocujem stohlovu, trubana, hojsika a toho ich zdravotnickeho experta dvořaka tak to sa uprimne neda pocuvat - vsetko take infantilne kecy...
trochu sa bojim (vlastne sa ani nebojim 🙂) aby to s PS nebolo ako s vallom v bratislave. tiez velke ocakavania, euforia a vysledok je asi taky ze v BA by uz asi nevyhral a vela ludi je na neho nahnevanych...
v SAS je mozno viac sikovnych ludi, len za sefa si vybrali najvacsieho ..... to co predvadza v dikusiach sa neda pocuvat (krupa a ciganikova detto). absolutne to nie je lidersky typ, ktory by vedel strhnut normalnych ludi. stale to iste dokola omiela... tam je fajn szalay, viskupic, dajme tomu aj droba a mozno aj hlina... zbytok nic moc...
celkom sa mi v poslednom case z opozicie paci Lexman z kdh. ta by podla mna na to mala byt sefkou. alebo aj karas... z tychto troch stran sa mi najviac paci styl politiky KDH. aspon nie je tak primitivne utocny a infantilny, hrajuci iba na emocie ich priaznivcov ako PS.
keby PS nemalo tak masivnu medialnu podporu tak neviem kde by skoncili🙂. ti podla mna najviac tazia len z toho a z mladych uderiek na socialnych sietach...
Tak uz je naspat s videjkom, za 1h 100k pozreti, 7000+ lajkov a 1000+ komentarov 😂😂😂😂😂
zahradny trpaslik z topolcian musi mat scrvknute ego, jak kohútov pipík v hlbokých mrazoch...ked si potrebuje nieco dokazovat fejkovou sledovanostou a lajkami
po pravde nad tym hlinom som dost vahal 🙂... to len za ten jeho chlieb 🙂... ale inak tam asi fakt moc nepasuje... len nie je az taky konfrontacny, resp. vie to povedat takym pre mna este akceptovateknym sposobom. na rozdiel od tych druhych menovanych...
Pan analytik a taky Odor alebo Korcok, to je tiez nic? Naco ma vlastne politik pekne rozpravat, aby oyebaval mentalne zaostalejsich? Pre mna za mna nech je aj nemy, pokial je moralny a riadi krajinu tak, aby z toho mali prospech ludia a nie len on sam. Politik ma byt v prvom rade pragmatik a timovy hrac, nie retor, nie saso, nie zabavac do krcmovych debat. A urcite nie mafian.
len prvym predpokladom pre to aby mohol vladnut je schopnost tych ludi oslovit, kedze prvym predpokladom je mat dobry vysledok vo volbach... nie som analytik len som napisal svoj nazor... ak teda este mozem...😉
Je to ešte horšie ako zle, dosť veľká časť tunajšej populácie potrebuje nenávidieť
Pravdepodobne najdôležitejším dôvodom Ficovho úspechu je jednoducho to, že tvorí práve taký obsah, aký chce početná skupina ľudí na Facebooku konzumovať.
Ide o negatívny a emočne podfarbený obsah, ktorý je spojený s nadávaním na všetkých, koho Ficova cieľova skupina nemá rada: na médiá, na opozičné strany, Ukrajinu, Európsku úniu, ale aj zahraničných politikov, ktorí sa verejne vyjadria proti Smeru.
Odomkuté
Ficovi pomáhajú aj falošné účty, jeho veľký úspech na Facebooku má však iné príčiny...
Pan analytik a taky Odor alebo Korcok, to je tiez nic? Naco ma vlastne politik pekne rozpravat, aby oyebaval mentalne zaostalejsich? Pre mna za mna nech je aj nemy, pokial je moralny a riadi krajinu tak, aby z toho mali prospech ludia a nie len on sam. Politik ma byt v prvom rade pragmatik a timovy hrac, nie retor, nie saso, nie zabavac do krcmovych debat. A urcite nie mafian.
to je pravda, na odora som zabudol, ten by na to este mal.
korcok podla mna vobec nie, to nie je stavka na dobreho kona (opat len podla mna 🫣).
Fico veri, ze vo Francuzsku vyhra LePen, v Nemecku AFD, v Cesku Babis a v Rakusku uz maju FPO, v Holandsku tiez nieco podobne. V Madarsku je Orban. Celu EU potom pripoja k rusku.
To by bola iná samovražedná párty. A potom ten bolehlav po vytriezvení.
Inak vždy som sa divil tým západným salónnym komunistom, ktorí nikdy nemali reálnu skúsenosť s týmto režimom, ako ho ospevovali. Napr. takí Manic street preachers. Ako by vyspevovali, ak by sa im sny splnili.
Simkovicova dnes odvolala Pavla Sibylu (mimochodom nadseny bajker ziletkar) z postu riaditela literarneho centra.
Ale aj tak Pavel ako byvaly podpredseda PS dosiahol velky uspech, ze sa tam udrzal aspon doteraz👍
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pod jeho najnovším statusom na FB sú fajn komentáre,napr:
Obyčajná proruska trúba 🙂
Smutné, že máme takého neschopného premiéra, ktorý viac viac než rok že zmluva o dodávkach plynu na SR má vypršať, nerieši to, venuje sa radšej zmene zákonov aby dostal zlodejov a kamarátov z basy a tak si uvedomí že aha treba aj niečo pre občanov spraviť aby sa nepovedalo keďže si navýšil plat na viac než dvojnásobok. Ale neskoro , pokazili ste čo ste mohli a na to budeme doplácať všetci. Smutné.
trochu sa bojim (vlastne sa ani nebojim 🙂) aby to s PS nebolo ako s vallom v bratislave. tiez velke ocakavania, euforia a vysledok je asi taky ze v BA by uz asi nevyhral a vela ludi je na neho nahnevanych...
v SAS je mozno viac sikovnych ludi, len za sefa si vybrali najvacsieho ..... to co predvadza v dikusiach sa neda pocuvat (krupa a ciganikova detto). absolutne to nie je lidersky typ, ktory by vedel strhnut normalnych ludi. stale to iste dokola omiela... tam je fajn szalay, viskupic, dajme tomu aj droba a mozno aj hlina... zbytok nic moc...
celkom sa mi v poslednom case z opozicie paci Lexman z kdh. ta by podla mna na to mala byt sefkou. alebo aj karas... z tychto troch stran sa mi najviac paci styl politiky KDH. aspon nie je tak primitivne utocny a infantilny, hrajuci iba na emocie ich priaznivcov ako PS.
keby PS nemalo tak masivnu medialnu podporu tak neviem kde by skoncili🙂. ti podla mna najviac tazia len z toho a z mladych uderiek na socialnych sietach...
ale to je len moj nazor😉
zahradny trpaslik z topolcian musi mat scrvknute ego, jak kohútov pipík v hlbokých mrazoch...ked si potrebuje nieco dokazovat fejkovou sledovanostou a lajkami
po pravde nad tym hlinom som dost vahal 🙂... to len za ten jeho chlieb 🙂... ale inak tam asi fakt moc nepasuje... len nie je az taky konfrontacny, resp. vie to povedat takym pre mna este akceptovateknym sposobom. na rozdiel od tych druhych menovanych...
Pravdepodobne najdôležitejším dôvodom Ficovho úspechu je jednoducho to, že tvorí práve taký obsah, aký chce početná skupina ľudí na Facebooku konzumovať.
Ide o negatívny a emočne podfarbený obsah, ktorý je spojený s nadávaním na všetkých, koho Ficova cieľova skupina nemá rada: na médiá, na opozičné strany, Ukrajinu, Európsku úniu, ale aj zahraničných politikov, ktorí sa verejne vyjadria proti Smeru.
Odomkuté
Ficovi pomáhajú aj falošné účty, jeho veľký úspech na Facebooku má však iné príčiny...
https://dennikn.sk/4391896/ficovi-pomahaju-aj-falosne-ucty-jeho-velky-uspech-na-facebooku-ma-vsak-ine-priciny/?cst=85aad4f3db21cd435e4c9dc3d7cac6533e88d4dd9218d6c91541fc876b8492e2
to je pravda, na odora som zabudol, ten by na to este mal.
korcok podla mna vobec nie, to nie je stavka na dobreho kona (opat len podla mna 🫣).
Platí od 1.1. 2025,vztahuje sa aj pre ucely daňového vyrovnania za 2024,ktoré robíme teraz,neviete?
"Premiér Robert Fico chce vydať nové stanovisko k zahraničnopolitickej orientácii Slovenska."
https://dennikn.sk/minuta/4393053/
Inak vždy som sa divil tým západným salónnym komunistom, ktorí nikdy nemali reálnu skúsenosť s týmto režimom, ako ho ospevovali. Napr. takí Manic street preachers. Ako by vyspevovali, ak by sa im sny splnili.
Ale aj tak Pavel ako byvaly podpredseda PS dosiahol velky uspech, ze sa tam udrzal aspon doteraz👍
Hmm, Truba z Kittsee pokracuje v niceni.
https://www.facebook.com/share/v/1F21CLRQf5/