Kosacku uz par rokov baterkovu na tych 450m2 anglicaku to je idealne pojazd sice ma ale vacsinou ho nepouzivam kedze mam rovinu… a je to krasne tiche a navyse rovnake baterky pasuju do krovinorezu, orezavaca na zivy plot, fukaru, vrtacky, razovej utahovacky.. ?
tak si dojdi zaposilovať ku mn, ja kosím cez 1200m
tento rok som kosil 17x žiadny anličak ale na 6cm, jednu časť na 8cm... chcel som baterkovu, ale rýchlo ma preajcovia uviedli do reality, skončil som pri ALKO 4 takt...160ccm
Takže ty ma chceš trestať ťažkými fyzickými trestami za tvoj nevhodný návrh pozemku?
Ale možno nie je nevhodný, nepoznám neviem pozúdiť. Každopádne kosiť v januári 2x denne je neobvyklý postup.
navrh pozemku, pod lesom na lúke pri potôčku. slnečný, s výhladom na Kubínku.....
Ja by som kosil len nevyhnutné. Zbytok by som nechal lúku s kvetmi a včelami na nich. Na podporu sa dá kúpiť v semenárstve zmes lúčnych kvetov. Potom by možno stačilo kosiť 3x do roka, ale bubnovou kosačkou.
Ked treba naplnit zmluvu do konca roka, aby ti nekratili platby za sluzby, tak aj v zime... Co je na tom divneho?
V lete zasa budu jazdit odhrnace a sypat sol a piesok.
v auguste byva sucho - trava hneda, nerastie. no u nas v meste sa veselo kosi - tych par stebiel. ale na jar mame pol metrovu zelinu vsade - alergici su nadseny
hehe
luky mám všade za plotom 2km m2 a som alergik a rad sa smatlám bosí po tráve, ano okolo stromov by som mohol mať aj luku, ale mam rad ked je to ako tak upravené netreba mi anglický travnik
:D tak si dojdi zaposilovať ku mn, ja kosím cez 1200m
tento rok som kosil 17x žiadny anličak ale na 6cm, jednu časť na 8cm... chcel som baterkovu, ale rýchlo ma preajcovia uviedli do reality, skončil som pri ALKO 4 takt...160ccm
tak ja to na jedno nabitie pokosím celé čiže ty by si potreboval 3X batérie
Myslím, že tu je podstatou tá práca. Ja tých svojich 80 štvorcov potrebujem mať na chodenie a fakt boli vlani obdobia, že som kosil 2-3x týždenne.
Mne to trvá čo ja viem 15-20minút? 1200 štvorcov by som udržiaval nejak inak.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A nemusim riesit co s bandaskou benzinu/ olejom ?
Je pravda, že mám len 80m2 trávnika, to moje telo zvláda. Dokonca mu to prospeje.
(Ale mechanická kosačka asi málo súvisí s motorizmom)
Ale možno nie je nevhodný, nepoznám neviem pozúdiť. Každopádne kosiť v januári 2x denne je neobvyklý postup.
navrh pozemku, pod lesom na lúke pri potôčku. slnečný, s výhladom na Kubínku.....
Ja by som kosil len nevyhnutné. Zbytok by som nechal lúku s kvetmi a včelami na nich. Na podporu sa dá kúpiť v semenárstve zmes lúčnych kvetov. Potom by možno stačilo kosiť 3x do roka, ale bubnovou kosačkou.
V lete zasa budu jazdit odhrnace a sypat sol a piesok.
luky mám všade za plotom 2km m2 a som alergik
tak ja to na jedno nabitie pokosím celé
Mne to trvá čo ja viem 15-20minút? 1200 štvorcov by som udržiaval nejak inak.