Tie velkopriemerove z lidl strihajú. Primárne s nimi veľmi nepracujem a tiež neviem porovnať s inymi. Pocitovo su také hrackarske, ale rezy sú v poriadku. Ono to uz hranici na pílku také väčšie priemery, hlavne kvôli čistote rezu.
Ja mam Fiskars P90 a som spokojny, na moje kvazi zahradnicke aktivity postacuju. Znami, ktory to berie serioznejsie ma Felco. Strihaju krasne, ale ci az trikrat lepsie(stoja cca 3x viac) ako Fiskars to neviem Na fiskars je dostupna vacsina dielov. Este je tu znacka Bahco, tiez pouzivana profikmi.
Nemá to síce priamy súvis, ale bol som veľmi neprijemne prekvapený, keď som v hornbachu už nenašiel v ponuke bahco chvostove píly. Nahradil ich Stanley a potom niečo bez mena. Kúpil som obe a zlepšil sa v nadavani... Tá bez mena nereze absolútne nič, to len vyzerá ako píla a to som ju bral vyslovene na hrubú prácu bez starostí, či ju zničím - neviem ju zničiť, lebo sa ani nezapili. Stanley pili, ale chce to skill a byť láskavý. Bahco - Švédi pokiaľ viem, to boli krásne rezy, do dreva išla sama, takmer stolárska kvalita, hrúbka rezu nula cela nula nula
Napr. Ludo Vass z farmarskej revue pouziva Felco a Löwe co som si vsimol vo videach. Ale znova, je to profi uroven, nie kazdy to potrebuje na domace zuvanie
Tak Felco by mohlo pri domácom použití vydržať pomaly celý život, ja mám viacere Felco a spokojnosť, všetko závisi od použitia ja striham aj hektár vinohradu, uplne bežne na doma aj tie Fiskars poslúžia
stivko76 olejnicku rovno schovaj, lebo uz ju nikdy nenajdes
poskusaj, treba si zvyknut aj na tie prevody trosku, ale potom to uz bude OK, das vediet
Akurat som cez vikend snimi posekal vsetky stromceky
Ahojte. Mam taku starsiu vapku. Chcel by som ju pouzit na postrek stromov. Hodim to na furik a idem do zahrady.
Nieco take som vcera spáchal 😁 Zatial som skusal s cistou vodou a funguje. Len neviem ci ten postrek nezanesie casom trysku.....
Co poviete?🤔
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Boli aj nabrusené asi rok dozadu
Záhradkárom brusim nožnice pred každou sezonou
a na veľké priemery obojručné pákové za 10 EUR z lidlu
Ja nedam dopustit na tieto, to je nezmar: https://www.hornbach.sk/p/noznice-na-konare-forq-s-prevodom-kovadlinkove-vr-skladacej-pilky/5544823/
Ale keby som potreboval nove, tak urcite pojdem do tychto: https://www.obi.sk/zahradne-noznice-a-noznice-na-konare/fiskars-kovadlinkove-noznice-na-silne-vetvy-s-prev-powergearx-lx99-l-80-cm/p/5301437
Tak som zahnal v KE za 11e.
Trošku ergonomický nie na moju ruku ale na poriadnu lopatu😁
poskusaj, treba si zvyknut aj na tie prevody trosku, ale potom to uz bude OK, das vediet
Akurat som cez vikend snimi posekal vsetky stromceky
Nieco take som vcera spáchal 😁 Zatial som skusal s cistou vodou a funguje. Len neviem ci ten postrek nezanesie casom trysku.....
Co poviete?🤔