Ja od Brakestuffu ten ich komerčný PUNCH kotúč práveže moc nemám rád, lebo vydáva pri brzdení rôzne pazvuky a stojí absolútne neprimerané peniaze. Ale oni robili kotúče na zakázku - niekoľko dizajnov. Ja som používam s takými väčšími kruhovými dierami a menej ich tam bolo ako na Punchi. V hrúbke 2,15mm - neuveriteľne trvácny a teplu odolný kotúč. Ale aj na objednávku musel mať človek nervy zo železa. Cez eshop sa to pridalo a po mesiaci až dvoch trebalo napísať, že čo s tým vlastne je, potom to už prišlo, ale také kotúče už nebudú. Ešte možno skúsim kotúče značky 601, ale tie majú dostupnosť ako keby ich vyrábali len pri splne a navyše vo svätojánskej noci 🙄 Mám aj Lewisy otestované aj Intendy, ale Brakstuff to nie je.
Intend su fajn, len brutalne piskaju s metalickymi platnami. Mam doma uz polroka Galfer Shark, len som ich este nestihol nehodit. Brakestuff som mal tiez v hladaciku, ale ako vidim uz ich nebude mat cenu ani skusat.
Intend sú fajn, ale veľmi rýchlo zmiznú pred očami. Cena je síce OK - okolo 60 eur, ale to stál zhruba aj Brakestuff zákazkový kotúč, len ten vydržal ďaleko viac. Je to extrémna škoda, že takáto firma zanikne. Aj Galfer Shark je fajn napriek tomu, že je pomerne tenký. Ale ťažko povedať či nie je aj z rovnakého nedostatkového materiálu. A jeho cena je extrémna - 85 eur najlacnejšie ponuky a to už je za kotúče hodne. Dnes som na skúšku nahodil dozadu SRAM HS2, ale to nebude ono sa mi zdá...
Musel by som valecek vidieť trate, ktoré jazdíš. Mňa tiež zastaví hocičo - na určitej trati. Ale potom prídem na inú trať a tam sa už delia brzdy na shit a podmienečne vyhovujúce - v závere to občas aj zadymí. ?
brano melis ja neviem jazdit, ale napr take malino na zamate, alebo szczyrk ktory ma skoro 10 km dokaze brzdy riadne uvarit a to som permanentny brzdic.
Veľmi zaujímavé riešenie. Kompatibilné aj s OneUP. Kábel na nabíjanie a ovládanie mi tam absolútne nevadí. Skôr rozmery, že koľko to trčí pod sedlovkou, že či by sa to zmestilo do rámu aj pre najvyššie zdvihy. Taká 240mm elektronická OneUP, ktorá v zime nezamrzne by nebola úplne zlá vec.
Neviem si predstaviť, čím by ma presvedčili, aby som si toto kúpil. Namiesto bowdenu s lankom ťahať rámom kábel? V roku 2025 polovičaté riešenie!
V clanku: "OnlyMotion’s wireless remote outperforms traditional mechanical setups". Ten kablik je mozno iba k baterii, ktora sa pripaja / zapusti niekde v sedlovej trubke (?)
Kabel je vyvedeny z ramu, aby sa to dalo nabijat bez vytiahnutia sedlovky a podla toho videa sa to nabija tak, ze sa pripoji sedlovka k dialkovemu ovladaniu a dialkove k zdroju nabijania.
Takto by sa dalo ofejkovat aj mechanicke prehadzovanie na elektricke, vsak preco si neovesat bike kktinami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.pinkbike.com/news/onlymotion-wireless-dropper-conversion-kit.html
https://www.pinkbike.com/news/onlymotion-wireless-dropper-conversion-kit.html
Neviem si predstaviť, čím by ma presvedčili, aby som si toto kúpil. Namiesto bowdenu s lankom ťahať rámom kábel? V roku 2025 polovičaté riešenie!
https://bikerumor.com/the-worlds-lightest-titanium-road-bike-litespeed-coll-dels-reis/
Znížis si posed a zaradí ti ľahší prevod....
V clanku: "OnlyMotion’s wireless remote outperforms traditional mechanical setups". Ten kablik je mozno iba k baterii, ktora sa pripaja / zapusti niekde v sedlovej trubke (?)
Takto by sa dalo ofejkovat aj mechanicke prehadzovanie na elektricke, vsak preco si neovesat bike kktinami.
Tak ako to plánovalo/plánuje Bikeyoke:
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/novinky-20xy-t40850-13605.html#p2095158