Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner odmasťovač pohonu, 500 ml
16,19 €
savings
MOC 24,99 €
savings Muc-Off Drivetrain Detailing Brush kefa na kazety a reťaze
9,79 €
savings
MOC 13,99 €
a gel na striedacku zo zele, zalezi aj od vyjazdu, tak zase zo sportisima toto, je v tom balenych 10 kuskov samostatne https://www.sportisimo.sk/isostar/10x10-g-high-energy-fruit-boost/195334/
Ano, je to take dvojca len bez toho puzdra do krku vidlice. Ja som to potrebujem na cestak, takze Oneup by som nemal kam strcit.
Mne sa to este stale nechcelo instalovat takze nosim len ten multi tool od One Up
Ale je fakt sikovny aj sa s nim dobre robi.
Sú to prakticky nové jadrá ventilu, ktoré prerobia aktuálny presta ventil na clik. Spätne je to kompatibilné s pumpami na presta ventil. Navyše má mať väčší prietok vzduchu ako presta, takže aj nahadzovanie bezduší (zaskočenie pätiek plášťa) by mohlo byť jednoduchšie. S bezdušovým mliekom to je kompatibilné.
Zatiaľ som to vyskúšal na pneu s dušou na bicykli, ktorý mám doma na trenažéri a vyzerá to fajn.
Možno to vieš, ale pre istotu poviem:
Zapchaj prstom otvor ktorý chceš použiť a rázne fúkni. Hlava sa prepne.
Automatika totiž prepína na základe protitlaku. Niekedy to nezvláda, napríklad keď fúkaš prázdne koleso...
Výhodou je, že prst väčšinou nádem rýchlejšie, ako redukciu.
Zapchaj prstom otvor ktorý chceš použiť a rázne fúkni. Hlava sa prepne.
Automatika totiž prepína na základe protitlaku. Niekedy to nezvláda, napríklad keď fúkaš prázdne koleso...
Ten spôsob poznám, ale zrejme sa mi tam dostala nejaká nečistota alebo mlieko z bezduší, lebo to funguje tak 1x z 5 pokusov. Rozobral som hlavu ako sa dala a prečistil to, ale ja tak to blbne.
Výhodou je, že prst väčšinou nádem rýchlejšie, ako redukciu.
Hej, aj ja, ale niekedy to nepomáha....