Tak...Luxusný asfalt až hore. Neviem či bude zákaz aj takto počas prípravy priekop a podložia. Skôr si myslím, že úplna odstávka cesty bude v dňoch keď tam bude finišér. To bude počítam len pár dní. Hotové to má byť do začiatku mája.
par kamionov s drevom a je po luxuse pre turistov to nerobia. po odvoze dreva to byva horsie ako predtym. treba si to potom poriadne uzit, kym to bude v peknom stave.
preto mam radsej ked si pravia strkove (gravelove) cesty. na tych nebyvaju take ostre hrany.
ale zaujala ma lavka pri varine - to bude kadial pokracovat dalej?
Lávka pri Varíne potom pokračuje cyklotrasou po brehu Váhu popod železnicu do Nezbudskej Lúčky. Tam už je od zimy množstvo prípravy urobenej - je to tam už celé vyklčované a prebiehajú úpravy brehu Váhu. Zatiaľ len neviem, či to končí pripojením na lávku v Nezbudskej Lúčke, alebo to ešte pokračuje aj ďalej cez Nezbudskú Lúčku ako príprava už na trasu do Vrútok.
A ti zahradkari vo Vrutkach uz teda povolili, ci v akom to je stave? Ja chapem aj tych ludi, ze aj tu z Horneho Srnia do Sidonie na hranici je problem. Si mal chatku/dom klud a zrazu ti tam za den cez plot cumi kopec ludi.
ta cyklotrasa do Vrútok tak skoro nebude si myslím, to sa stále naťahuje ....a ked sa aj začne stavať tak to bude tak na 2-3 roky minimálne ... ale hádam sa raz dočkáme
Sesulak tu Sidoniu som netusil, ze je problem s ludmi. ja ze preco ten kusocek nespravili. podla stop im tadial aj tak jazdi asi milion cyklistov
to by mohli spravit aj do Vrutok - spravit ju celu a vynechat zahradkarov
V osade Jánošíkovo je pár chát a tie sú aj v určitej vzdialenosti od brehu Váhu. Tam absolútne neviem pochopiť o čo ide a ak už o niečo ide, tak to treba len pretrasovať a dovi...Nám cez Strečno ide cyklotrasa priamo na hraniciach pozemkov a nikomu okrem cyklistov na cyklotrase tá intenzita premávky nevadí. Sú to len cyklisti čo si tam medzi sebou nadávajú, alebo nadávajú pešiakom, alebo dokonca nadávajú miestnym čo čistia okolie pozemku a breh Váhu.....V Strečne sú totiž z nejakého dôvodu ľudia tak uletení, že oni na tom brehu, kde je cyklotrasa robia výsadbu okrasných predzáhradok a doslova sa predháňajú kto má viac malomeštiacky upravený koniec pozemku. Potom je tam na cyklotrase kopec záhradnej techniky takto na jar a na jeseň a cyklisti týmto ľuďom nadávajú ako si dovoľujú zavadzať na cyklotrase....No...takže kvalitka.
Mne viac pasoval ten starý asfalt čo tam bol odjakživa. Ale zvyknem si aj na nový asfalt. Podľa mňa bude iný a inej - jemnejšej frakcie...Ten starý asfalt bol len skôr asfaltom prelievané hrubé kamenivo, to sa tak kedysi robilo.
Mne zase nepasuje ten pre niekoho vysnívaný povrch z Rakytia na Javorinu.
Asi sa čakalo kým zakape ŠprintPolom (čo sa už stalo) a cesty v Rajeckej doline budú komplet vynovené, aby ten asfalt čo ostal mali kde nakydať.
Z Rakytia na Javorinu je celkom taký vysnívaný povrch...teraz je hore taká dosť zle realizovaná ťažba, tak hore býva tak 15cm blata, niekedy už od Rakytia. Za mňa to nie je až tak vysnívaný povrch, ale tak dám si ľahší prevod a ťahám to ja v tom blate, mne to je v podstate jedno
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
preto mam radsej ked si pravia strkove (gravelove) cesty. na tych nebyvaju take ostre hrany.
ale zaujala ma lavka pri varine - to bude kadial pokracovat dalej?
to by mohli spravit aj do Vrutok - spravit ju celu a vynechat zahradkarov
Asi sa čakalo kým zakape ŠprintPolom (čo sa už stalo) a cesty v Rajeckej doline budú komplet vynovené, aby ten asfalt čo ostal mali kde nakydať.