nech som hladal ako som hladal nenasiel som tu temu o foteni takze taku temu zakladam...a hned by som sa rad spytal, ze ako a kde nosite fotak na biku(ako ho chranite pred naraom atd.)...dik
Ten fotoaparát zvládne fakt pekné veci, veľmi záleží na skle. Aj so setovým má použiteľné výsledky, no limituje ho svetlo. Pre mňa je ten Tamron 17-70 s tým telom top.
Dlhe roky som fotil na sony nex C3 a daval tam i vacsie objektivy, naviac stare canon fd cez redukciu cize to bolo vacsie i tazsie ako ten tamron. Najmensi ale zaroven i najhorsi sony apsc mirrorless ale nemal som problem tam taky objektiv dat a nepreslo ma to. Ale zase so sigmou 30 2.8 som to dal i do vrecka vetrovky.
Take hebedo na male apsc telo? Rychlo ta to prejde. Ak tak sigma 18-50 2.8
Tá Sigma nie je stabilizovaná, 6100 nemá stabilizáciu.
Ten Tamron je väčší, to je pravda. Nosím ho aj na bike, na výlety. Keď idem pešo buchnem ho na PD a nezavadzia.
Ten Tamron je väčší, to je pravda. Nosím ho aj na bike, na výlety. Keď idem pešo buchnem ho na PD a nezavadzia.
Ked nezavadzia tak ok . Vychadzal som z toho, ze nechce robit video a pri foteni ludi v pohybe mozes mat stabilizaciu, ale musis riesit pohybovu neostrost. Ja som dcere kupil zv-e10, ta ma vsetko ale zas nama hladacik, inak si nevie vynachvalit, hlavne ked jej poziciam pevne ff skla. Naj je sony 16-55 2.8, ale zas ten stoji.
Pár rokov dozadu som behal s Canon 450D + 100 - 400L IS USM kade-tade po letiskách, poza plot, na rebríku a podobne...tak o nosení hebeda by som ti vedel rozprávať
Myslím, že za to môže abstinencia. Nadváha, strata vlastnej tváre, plešina ... ak začneš piť tieto neduhy pominú a zas budeš pekný.
A nekupuj si veľký foťák.
Prepojiť svoj Google účet v nastavení Zoneramy si skúšal? Keď končila *****sa, Zoner ponúkol možnosť zálohovať si fotky na Zoneramu, tak som to vtedy využil a pokiaľ sa dobre pamätám, zbehlo to viacmenej automaticky. Neviem ale, či to ešte takto funguje aj teraz...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked nezavadzia tak ok
kks a ja pozeram modre lietadlo, že v ktorom sediš a pilotuješ....
Ale mal som aspoň vlasy...
A nekupuj si veľký foťák.
K tomu ostatnému sa vyjadrovať nebudem.
dik
https://www.digimanie.cz/zonerama-nabizi-import-fotoalb-z-google-*****sa/6524