Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
FeroR Starnú všetky plasty, gumy, gumičky, na golfe vie trápiť aj elektroinštalácia. Po dočasnom odhlaseni je aj možnosť prebehnutia obmedzená, tankovať do toho len cez kanister - degradacia paliva, následne problémy bez vycistenia, baterka pá. Osobne si myslím, že by to malo význam v garáži, ale inak nebudeš mat cas a chuť sa tomu venovať. Môj kolorizovaný hieroglif
ak mas k nemu vztah tak garaz... ak nemas tak preco nepredat? take stare auto bude nepouzivanim len trpiet... ja som nechal mazdu 6 stat 3/4 roka a dopadlo to vselijak.. len som na tom stratil - mal som predat hned
jedine ak by to stalo v suchej garazi, smozrejme zdvihnute, nie na kolesach. a po 4 rokoch to bude celkom proces to opat rozbehnut - uz len taky rozvodovy remen ktory sa 4 roky nepohol. olej steceny - piestne kruzky prilepene
na svojom najazdim tak tisicku rocne a je stym stale daky problem - hlavne brzdy, baterka ... , pre auto je horsie ked sa nehybe, ako ked stale jazdi.
Tu už bol Feri prichytený pri pokuse o štart po 4roch rokoch hm ako dobre padlo počuť zas po dlhej dobe to chrachta rata ta Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Ja chápem, že nemusí za tie 4 roky riešiť STK/EK a platiť PZP. Ale dočasne odhlásené auto nemôže parkovať na verejných parkoviskách, musí ho mať na nejakom súkromnom pozemku. Ak to bude záhrada, tak mu to bude hniť od vlhkosti z trávy. Navyše bavíme sa o Golf 4. Ak to nebude GTI, či R32, ale nejaká bežná 1.4MPI, či 1.9TDI, tak po 4 rokoch budú kotúče zrelé na výmenu, tak isto aj všetky plastové gumenné časti podvozoku. Tak isto, po 4 rokoch aj keby tam dal E5 palivo, bude degradovať a bude riziko poškodenia motora. Áno, môže ho na chvíľu naštartovať, každý 1-2 mesiace, nech sa motor premaže, ale ak viem, že 4 roky to auto potrebovať nebudem a je to nejaký bežný Golf 4, tak by som ho predal. Po zrušení dodaného vyradenia z evidencie máš do 7 dní absolvovať STK/EK, ak počas vyradenia ju auto malo absolvovať. Brzdy vymeníš ľahko, aj brzdovú kvapalinu. Gumenné časti podvozku ti neodídu hneď, ale po nejakom čase. Otázkou sú aj tlmiče, čo na to po 4 rokoch povedia. To sa nestihne do 7 dní rozpadnúť, teda máš šancu, že STK to prejde. Horšia bude emisná, tej by som sa bál najviac. Po 4 rokoch nepoužívania ktovie v akom stave bude ten motor.
Dakujem za rady, suhlasim.
Aj ked mi je to luto, tak ho teda predam.
S lahkym poskodenim karoserie,
ale bez hrdze
Benzin 1,6 77kW 2003
Funkcna klima, 197.000km
Elek. okna 4x, central, dialkove,
TZ, STK 5/2025
750€
Neber ma v zlom, ale o tomto bola cela diskusia? Ja som myslel, ze sa jedna o perfektne zachovalu "lestenku" s 50 000km a silnou citovou vazbou. Toto predaj
to je snad jedno nie? ked mas auto ktore poznas, si spokojny, je spolahlive - predas a potom co? nieco kupis a moze sa to sypat. takze ja chapem o co tu islo
Skoda tej obuchanej kysne... ale preco si si urcil 4 roky? to mi nejako uslo. No nemusime to rozoberat...
Inak podobne som zazil pred ca 3 rokmi, predal som bezchybnu Toyotu po otcovi s minimalnym najazdom. Aj som zvazoval nechat ju dcere, len som ju nemohol nechat stat tri roky...
Ozaj by si dcéru ako neskúsenú vodičku posadil do 25 ročného auta?? Pri tom stave ako to na našich cestách vyzerá viďˇ. štýl jazdenia , nerešpektovania ničoho.
To všetci chápu, ale reálna hodnota tohoto auta je veľmi malá. Ak to nechá 4 roky na tráve, korozia zospodu, určite treba potom minimálne nové kotúče, je to 22 ročné auto, takže všetky gumenné/plastové časti na podvozku už majú najlepšie za sebou a 4 roky bez pohybu stvrdnutú a popraskajú. Tlmiče tiež 4 roky bez pohybu si to odnesú. Aj tie prehnuté plechy, pokiaľ sa to neopraví, za 4 roky tam bude slušne kvitnúť. tá časť. Neviem, aké sú tam gumy, ale po 4 rokoch, ako to tam bude stáť, tak aj gumy zostarnú a treba nové. V realite nič neušetrí a auto po 4 rokoch si vypýta celkom slušnú dávku peňazí.
Len napríklad ten bok, ak by mal šťastie, tak zoženie dvere vo farbe, ti je cca 75€/kus a ak je šikovný, sám si ich prehodí. Ale ten zadný lem musí ku klampiarovi a nalakovať, to je tak 400€ minimálne. A to musí vyriešiť, inak sa to len zhorší.
Keby to bola napríklad VR5, VR6, GTI, či R32 a má to kam dať, nejaká suchá stodola, OK, nech ide do toho, ale takého auto nechať 4 roky na tráve a ma daždi, snehu a slnku, je proste blbosť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na par rokov mi ho prenajmi, dcera ma od dnes vodicak, na nove nemam... bude ho hýčkať
na svojom najazdim tak tisicku rocne a je stym stale daky problem - hlavne brzdy, baterka ... , pre auto je horsie ked sa nehybe, ako ked stale jazdi.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Aj ked mi je to luto, tak ho teda predam.
S lahkym poskodenim karoserie,
ale bez hrdze
Benzin 1,6 77kW 2003
Funkcna klima, 197.000km
Elek. okna 4x, central, dialkove,
TZ, STK 5/2025
750€
Ale je tam citova vazba kvoli tomu,
ze za 20 rokov to auto u mna fungovalo takmer bez poruchy.
Proste su auta s ktorymi si v servise kazdy mesiac a potom su auta ktore su pokazene stale …
Inak podobne som zazil pred ca 3 rokmi, predal som bezchybnu Toyotu po otcovi s minimalnym najazdom. Aj som zvazoval nechat ju dcere, len som ju nemohol nechat stat tri roky...
Len napríklad ten bok, ak by mal šťastie, tak zoženie dvere vo farbe, ti je cca 75€/kus a ak je šikovný, sám si ich prehodí. Ale ten zadný lem musí ku klampiarovi a nalakovať, to je tak 400€ minimálne. A to musí vyriešiť, inak sa to len zhorší.
Keby to bola napríklad VR5, VR6, GTI, či R32 a má to kam dať, nejaká suchá stodola, OK, nech ide do toho, ale takého auto nechať 4 roky na tráve a ma daždi, snehu a slnku, je proste blbosť.