Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
na par rokov mi ho prenajmi, dcera ma od dnes vodicak, na nove nemam... bude ho hýčkať
na svojom najazdim tak tisicku rocne a je stym stale daky problem - hlavne brzdy, baterka ... , pre auto je horsie ked sa nehybe, ako ked stale jazdi.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Aj ked mi je to luto, tak ho teda predam.
S lahkym poskodenim karoserie,
ale bez hrdze
Benzin 1,6 77kW 2003
Funkcna klima, 197.000km
Elek. okna 4x, central, dialkove,
TZ, STK 5/2025
750€
Ale je tam citova vazba kvoli tomu,
ze za 20 rokov to auto u mna fungovalo takmer bez poruchy.
Proste su auta s ktorymi si v servise kazdy mesiac a potom su auta ktore su pokazene stale …
Inak podobne som zazil pred ca 3 rokmi, predal som bezchybnu Toyotu po otcovi s minimalnym najazdom. Aj som zvazoval nechat ju dcere, len som ju nemohol nechat stat tri roky...
Len napríklad ten bok, ak by mal šťastie, tak zoženie dvere vo farbe, ti je cca 75€/kus a ak je šikovný, sám si ich prehodí. Ale ten zadný lem musí ku klampiarovi a nalakovať, to je tak 400€ minimálne. A to musí vyriešiť, inak sa to len zhorší.
Keby to bola napríklad VR5, VR6, GTI, či R32 a má to kam dať, nejaká suchá stodola, OK, nech ide do toho, ale takého auto nechať 4 roky na tráve a ma daždi, snehu a slnku, je proste blbosť.